fashiondays.ro

Noile colectii de haine de toamna!

noua-colectie-de-haine-de-toamna-1
Tendintele noului sezon sunt un motiv de bucurie pentru noi, pentru ca ne suprinde cu imprimeuri feminine, detalii indraznete si piese culori tari. Cat timp voi ati fost in vacanta noi am strans noile colectii de haine de toamna si le-am pregatit pentru voi.

Ce haine sa porti in aceasta toamna?


Din fericire, noul sezon e abundent si vei gasi piese must have de care te vei indragosti pe loc, crede-ne!

Niciodata prea multe flori nu sunt prea multe. Unul dintre trendurile acestei toamne este printul floral. Florile mari sau marunte,imprimate, aplicate manual sau pictate au atras atentia designerilor si in acest sezon. Delicatetea acestui imprimeu este dublata si de materialele pe care il vom regasi: satenuri, voaluri sau matase naturala. Indiferent daca vei opta pentru o rochie, o bluza sau o fusta cu imprimeu floral vei fi in tendinte in acest sezon.

Piesele cu croi amplu, ce ofera lejeritate si functionalitate sunt un punct forte al noului sezon. Un croi lejer nu inseama o piesa vestimentara fara personalitate. Din contra, detaliile, fac intotdeauna diferenta. O rochie dreapta, lejera, cu detalii precum niste pliseuri sau aplicatii de margele primeste instant nota maxima. Acelasi principiu se aplica si in cazul unei bluze, un guler chic deja schimba in totalitate acest produs. Apoi, sa nu uitam ca de cele mai multe oric culoarea spune totul. Culorile tari pun in valoare orice culoare de ten sau par asa ca apeleaza cu incredere la aceastea.

noua-colectie-de-haine-de-toamna-2noua-colectie-de-haine-de-toamna-3

Detaliile feminine sunt in centrul atentiei in aceasta toamna.  Aplicatiile de pietre sau perle fine, broderiile cusute manual sunt un adevarat simbol al feminitatii, elegantei si sensibilitatii oricarei femei. Alege astfel de piese, care iti vor contura si mai tare feminitatea si care vorbesc despre tine, femeia delicata, dar sigura pe ea in orice moment.

noua-colectie-de-haine-de-toamna-4

Ti-am starnit interesul de shopping pentru noul sezon? Atunci intra pe starshiners.ro si bucura-te de noile colectii de haine de toamna!

Say hello to Autumn! - 243 modele

Say hello to Autumn! Toamna se apropie cu pași repezi și... cu tendințe noi. Tocmai de aceea trebuie să o întâmpinăm cum se cuvine. Astfel, colecția nouă îți propune piesele must-have cu ajutorul cărora îți vei reîmprospăta imediat garderoba pentru noul sezon.

Noile coduri vestimentare ne permit să ne jucăm ceva mai mult cu garderoba noastră, iar asta ne place la nebunie! Așadar, pentru femeile active, care nu se sfiesc să fie atrăgătoare chiar și la birou, o rochie cu imprimeu în tendințe, de lungime medie, este ideală.

Fie că optezi pentru o rochie în cloș în stilul anilor `60 și cu imprimeu floral sau, din contra, alegi să porți o rochie mulată, cu un imprimeu grafic, care să îți pună în valoare silueta cu StarShinerS vei face alegerea perfectă. Iar dacă vrei, totuși, să rămâi conservatoare și să nu renunți la sobrietate, ți-am pregătit ținute minimaliste, dar pline de bun gust și rafinament! Ce zici? Enjoy shopping!(sursa: https://starshiners.ro/)

Colectie de haine de toamna pentru femei - vezi oferta completa

Sursa:
https://starsblog.ro/colectiile-de-toamna-te-asteapta-pe-starshiners-ro/