dyfashion.ro

Piese din Denim Moderne si Versatile

Top piese must-have din denim


Nimic nu este mai versatil decat denimul. Indiferent ca este vorba de o zi la birou sau de o iesire cu prietenii, denimul este un must wear, pentru ca el poate fi combinat intr-o multitudine de variante.

Putem spune ca este un trend care se potriveste oricui, indiferent de varsta si de moment. Denimul inseamna mai mult decat o pereche de jeansi. Iubitorii acestui trend stiu ca rochiile, gecile oversized sau fustele cu taieturi asimetrice din denim sunt piese must have!

La capitolul culoare nu trebuie sa ne oprim la clasicul denim albastru, ci putem jongla cu nuantele. Alege sa porti denim negru sau in diverse nuante de gri. Nici culorile deschise nu trebuie neglijate, mai ales in sezonul cald.  Alege piese din denim moderne, cu detalii cool precum:  nasturi cu detalii interesante, broderii, fermoare cu rol decorativ, buzunare supradimensionate,  rupturi sau franjuri.

Pentru a-ti face o idee dupa ce sa te uiti data viitoare cand vei vrea sa achizitionezi o piesa noua din denim ti-am pregatit o lista cu articolele pe care sa le bifezi in garderoba ta.

Rochie denim cu buzunare supradimensionate



 

Pantaloni albi din denim, cu croi mulat



 

Bluza denim, cu umerii goi si volane



 

Fusta midi cu buzunare, din denim



 

Vesta denim cu insertii de broderie



 

Fusta mini din denim,  cu buzunare



 

Pantaloni evazati cu buzunare, din denim



 

Top din denim cu umerii goi si volane



 

Camasa din denim albastru



 

Pantaloni din denim cu rupturi




 Piese din denim moderne - vezi oferta completa

Sursa: https://starsblog.ro/top-piese-must-have-din-denim/