dyfashion.ro

Rochii de blugi dama online

rochii-de-blugi-dama

Rochia de blugi este noua favorita a designerilor


Rochia de blugi alaturi de leggins si balerini este confortabila, feminina, potrivita pentru iesirile in parc, supermarket, cu copiii. Iar de vorbim de mamele care alapteaza, o robe chemise cu nasturi de sus pana la genunchi poate fi o solutie.(sursa: https://www.gabiurda.ro)

Rochia de blugi este noua favorita a designerilor si a fashionistelor. Mi se pare una dintre cele mai cool piese ale sezonului. Spre deosebire de o pereche de jeansi sau o camasa din denim, rochia poate parea destul de greu de purtat. In realitate, rochia din denim, la fel ca orice alta piesa din acest material fabulos care ne domina garderoba de decenii, poate fi stilizata in asa fel incat sa se potriveasca oricarui stil personal.

Principalul lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi o rochie din denim este sa gasesti una potrivita tipului tau de silueta. Rochia tip camasa, cu cordon in talie, are un aer retro si flateaza aproape orice silueta. Daca stilul tau este mai mult tom boy, o rochie tip tricou este o alegere la fel de sic( sursa: https://www.ele.ro)

Va propun azi cateva modele noi de rochii de blugi dama uluitor de frumoase si moderne:

Rochie Ocassion albastra casual cu un croi mulat din denim cu rupturi

rochie-de-blugi-dama-1rochie-de-blugi-dama-1b

Rochii de blugi dama. Rochie moderna cu croi mulat din bumbac elastic, cu maneci scurte. Se inchide cu fermoar in fata.Descriere produs: buzunare la spate; croi mulat de blugi; maneci scurte; material elastic; se inchide cu fermoar; Stil: Casual, Rochii de zi; Croi: Cu maneca scurta, Scurt, Tip creion; Material/textură: Bumbac, Denim; Aplicații: Rupturi; Compozitie; 100% Bumbac


Rochie SunShine albastra casual cu un croi drept din denim cu buzunare si snur in talie

rochie-de-blugi-dama-2rochie-de-blugi-dama-2b

Rochii de blugi dama Rochie casual cu croi lejer din material de blugi subtire. Are maneci lungi ajustabile si buzunare. Este prevazuta cu cordon subtire in talie din acelasi material. O piesa clasica, extrem de practica si comoda, pe care o poti purta oricand, si datorita materialului foarte placut la purtare se potriveste perfect sezonului estival.

Rochie SunShine albastra casual cu croi larg cu buzunare din bumbac neelastic cu rupturi

rochie-de-blugi-dama-3rochie-de-blugi-dama-3b

Rochii de blugi dama. Rochie casual tip vesta cu croi drept de lungime asimetrica pana deasupra genunchilor. Se aseaza lejer pe corp, se incheie cu nasturi in fata. Este fabricate din bumbac calitativ.

Rochie Ocassion albastra casual cu un croi mulat din bumbac elastic cu accesorii metalice

rochie-de-blugi-dama-4rochie-de-blugi-dama-4b

Rochii de blugi dama. Rochie casual scurta cu croi mulat. Este fabricata din denim calitativ. Se inhcie cu nasturi metalici in fata si este prevazuta cu lant metalic la gat.

Rochie de blugi dama Top Secret albastra casual cu croi larg cu maneca 3/4

rochie-de-blugi-dama-5rochie-de-blugi-dama-5b

Rochii de blugi dama. Rochie casual cu croi lejer din material de blugi subtiri. Are maneci trei-sferturi si buzunare. O piesa clasica, extrem de practica si comoda, pe care o poti purta oricand, si datorita materialului foarte placut la purtare se potriveste perfect sezonului estival.

Rochii de blugi dama - vezi oferta completa