dyfashion.ro

Rochii office ideale de purtat la munca

rochii-office-ideale-de-purtat-la-munca-1

Rochii elegante office pentru toate gusturile si siluetele


O culoare foarte potrivita pentru tinuta office este verdele, pentru ca sugereaza calm si armonie, stimuleaza creativitatea si scade anxietatea. In plus, arata foarte bine in combinatie cu accesorii nude, bej crem, maro sau negre –bineinteles, pentru zi. Seara, modelele de rochii midi elegante in nuante de verde se impaca de minune cu accesoriile in tonuri metalice de argintiu sau auriu.

Iti plac tinutele feminine si colorate, iar dantela este una dintre tesaturile preferate pentru ca iti confera un rafinament subtil? Inseamna ca te-ai simti foarte bine intr-o rochie pentru birou realizata din dantela de bumbac brodata, cu un design simplu, conic si foarte adaptabil pentru o multime de ocazii, asa cum este rochia Zena.

rochii-office-ideale-de-purtat-la-munca-2

Tot intr-o nuanta intensa de verde, dar de data aceasta confectionata din dantela pretioasa, regasesti in colectia noastra de rochii de zi midi si o tinuta deosebita pe care o vei putea purta cu un sacou office la birou. Rochia Ingrid sugereaza o delicatete aparte datorita modelului floral al dantelei pretioase, iar designul deosebit al bustului transmite un mesaj puternic, in care profesionalismul se imbina cu gratia jocului de transparente.

rochii-office-ideale-de-purtat-la-munca-3

Pentru formele generoase am creat o rochie office Plus Size care pune accent pe definirea taliei, datorita unui detaliu de croiala foarte in voga anul acesta: volanul peplum, despicat in fata, care camufleaza cu succes burtica si iti contureaza o silueta armonioasa. In plus, platca rochiei Perla este realizata din dantela cu paiete aplicata pe tull si aduce tinutei acel aer de originalitate si senzualitate care defineste alegerea vestimentara a femeii constiente de propria valoare.
rochii-office-ideale-de-purtat-la-munca-4

 

Rochii de vara office in culori vesele


Daca dress code-ul de la locul tau de munca iti permite, poti alege pentru tinuta de birou si culori vesele, ideale pentru vara. Noi iti recomandam, de exemplu, o rochie office intr-o nuanta puternica de fucsia, in tendintele modei din acest an.

rochii-office-ideale-de-purtat-la-munca-5

Rochia Kris echilibreaza indrazneala culorii prin croiala simpla, conica, iar detaliul in forma de nod din zona bustului adauga nota necesara de originalitate. O poti purta ziua cu pantofi si poseta in tonuri de nude sau negru, iar dupa program te poti dezlantui cu niste accesorii in nuante de albastru electric.

rochii-office-ideale-de-purtat-la-munca-6

Pentru zilele in care vrei sa tii isonul soarelui, stralucind de bucurie, poti purta o rochie midi in clos, cu model floral. Rochia Lisandra este confectionata din antic satinat si iti pune usor in valoare farmecul natural, datorita croielii avantajoase, cu decolteu in V si fusta in clos, cu volane. Cat despre imprimeu, e suficient sa spun ca te duce cu gandul la vacanta. Iti sugerez sa o porti in ultima zi petrecuta la birou, inainte sa pleci in concediu.

Rochii Office - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/rochii-elegante/rochii-office-midi-pentru-aparitii-fresh-si-elegante-la-birou/