dyfashion.ro

Botine elegante de dama

botine-elegante-de-dama-ecco-1

Botine de calitate 


Pentru femeile care doresc botine de calitate brandul ar fi una dintre cele mai bune solutii. Pe langa eleganta si rafinament, incaltamintea ecco este de foarte buna calitate, din piele naturala. Desi preturile la botinele din colectia ecco nu sunt chiar mici va spun ca merita oricand sa investiti intr-o pereche de botine de calitate care vor fi fiabile in timp si mai ales botine in care va veti simti confortabil. Botinele ecco respecta toate standardele de calitate.

De multe ori m-am bucurat de preturile mici la incaltamintea mai slaba calitativ insa am ajuns la concluzia ca nu merita sa cumperi ieftin, deoarece in timp e posibil sa pierzi mai mult. Pe langa asta incaltamintea care nu este confortabila este un chin. Desigur va intrebati cine este  si o sa va spun despre ei pe scurt cateva cuvinte.  este un brand international, cu peste 17,000 de angajati in 50 de tari, este o afacere multinationala veritabila, un mix de nationalitati. este unul din primii 4 cei mai mari producatori de piele din lume. De asemenea  detine propriile tabacarii de piele si propriile fabrici de productie a pantofilor care se vand in magazinele  din intreaga lume si in magazinele partenere.

Desigur daca doriti sa cumparati botine de calitate de la acest renumit producator de incaltaminte va trebui sa bagati un pic mai adanc mana in buzunar, insa va garantez ca merita. Dar pana la decizia de a cumpara, poate veti vizualiza oferta de botine de dama de calitate de marca . Sezonul ghetetelor si botinelor se apropie cu repeziciune, asadar azi am selectat cateva modele de botine de dama elegante cu ajutorul carora veti trece cu brio peste sezonul rece

Botine elegante dama Shape 75 Pointy (Negre) •

BOTINE DE DAMA
botine-elegante-de-dama-ecco-2
Botine business dama  Shape 75 Pointy, confectionate din piele supla, captusite cu piele moale, ce absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural.Brantul cu forma anatomica se muleaza exact dupa forma piciorului si absoarbe socurile. Tehnologia impresionanta cu care sunt create aceste botine, ofera un confort remarcabil pe toata durata a purtarii. Tocul de 75mm, imbracat in piele,ofera un aspect elegant desavarsit, iar shank-ul anatomic din PU, ofera confort si stabilitate. Astfel botinele  Shape 75 sunt alegerea perfecta pentru orice femeie.

Botine elegante dama Touch 35 B cu fermoar (Gri / Warm Grey) •

BOTINE DE DAMA
botine-elegante-de-dama-ecco-3
Botinele elegante de dama Touch 35 B sunt confectionate din piele premium, cu detalii sofisticate pentru un aspect aparte. Prevazute cu sistem de inchidere cu fermoar pentru o incaltare usoara si rapida. Captuseala din material textil este moale oferind o senzatie placuta la atingere, iar brantul cu ECFS permite recircularea aerului in interior pastrand un climat optim. Talpa direct injectata din PU este usoara si flexibila, iar tocul de 35 mm din TPU absoarbe socurile, pentru a va simti confortabil pe intreaga durata a purtarii.

Botine casual dama Bella Wedge (Brown / Cognac) • ECCO

BOTINE DE DAMA
botine-elegante-de-dama-ecco-4
Botinele casual Bella Wedge sunt confectionate din piele neteda in stil contemporan. Sunt prevazute cu fermoar la interior, pentru o incaltare/descaltare rapida si usoara. Captuseala din material textil este moale si placuta la atingere oferind un plus de confort si un climat optim. Talpa este din poliuretan direct injectat, usoara si flexibila, dispunand de striatii pentru o aderenta excelenta. Talpa de tip platforma are o inaltime de 65 mm oferind un aspect feminin si elegant.

Botine elegante dama Shape 75 (Black) •

BOTINE DE DAMA
botine-elegante-de-dama-ecco-5
Botinele elegante de dama Shape 75 Chelsea style sunt confectionate din piele nubuck. Designul ce imita piele de piton ofera un aspect rafinat, iar brantul ce se muleaza dupa forma piciorului ofera un confort sporit. Construite pe un Shank anatomic pastreaza piciorul intr-o pozitie optima, iar scobitura de la nivelul calcaiului ofera un plus de stabilitate si confort. Tocul de 75 mm din PU, invelit in piele asigura un look sofisticat aparte.Talpa direct injectata din PU este usoara si flexibila. Prevazute cu elastic pe lateral pentru o incaltare usoara si rapida. Botinele Shape 75 sunt alegerea perfecta atat pentru mamici cit si pentru femei de afaceri.

Botine casual dama Bella Wedge (Brown / Tarmac) •

BOTINE DE DAMA
botine-elegante-de-dama-ecco-6
Botinele casual Bella Wedge pentru femei cu platforma de 65 mm sunt confectionate din piele neteda in stil contemporan. Sunt prevazute cu fermoar la interior, pentru o incaltare/descaltare rapida si usoara. Captuseala din material textil este moale si placuta la atingere oferind un plus de confort si un climat optim. Talpa este din poliuretan direct injectat, usoara si flexibila, dispunand de striatii pentru o aderenta excelenta. Tocul are o inaltime de 65 mm oferind un aspect feminin si elegant.

Botine casual dama Bella (Maro/Cognac) •

BOTINE DE DAMA
botine-elegante-de-dama-ecco-7
Botine casual dama Bella confectionate din piele naturala cu aspect bogat si clasic, fiind moale si usoara. Prevazute cu sistem de inchidere cu fermoare pe lateral, pentru o incaltare usoara si un aspect modern. Captuseala din material textil este moale si placuta la atingere oferind un plus de confort si un climat optim. Talpa dreapta direct injectata din PU adauga un aspect modern pentru ca zilele aglomerate sa nu fie o problema pentru femeile cu stil de viata activ. 

Botine Dama - Vezi oferta completa