fashiondays.ro

Rochii de club din selectiile noastre

rochie-sexy-de-club-1

Rochie fara maneci Ocassion alba cu decolteu 

Rochie club midi, cu un croi mulat si insertii de material tip plasa. Adopta o tinuta sexy si fii plina de incredere!


ROCHII DE CLUB, TINUTE SEXY DE CLUB, VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE




rochie-sexy-de-club-2

Rochie Artista rosa de party scurta din material lucios cu maneci clopot • Artista

Rochie de ocazie din material usor elastic, cu aspect stralucitor, captivant. Are un croi mulat si un design basic. Are maneci lungi, tip clopot si se inchide cu fermoar la spate.





rochie-sexy-de-club-3

Rochie Artista verde de party scurta din material lucios cu maneci clopot • Artista

Rochie de ocazie de club din material usor elastic, cu aspect stralucitor, captivant. Are un croi mulat si un design basic. Are maneci lungi, tip clopot si se inchide cu fermoar la spate.





rochie-sexy-de-club-4

Rochie Ocassion neagra de party cu un croi mulat din catifea cu decolteu adanc 

Rochie pana la genunchi, care se muleaza pe corp, potrivita pentru o tinuta senzuala, cu un decolteu generos.






rochie-sexy-de-club-5

Rochie PrettyGirl khaki din voal cu spatele gol captusita pe interior cu maneci clopot • PrettyGirl

Rochie de ocazie din voal, cu spatele decupat, conturat prin volanase. Are maneci lungi, tip clopot. Croiul este in clos, iar partea de fusta este captusita. Alege o rochie eleganta, usor indrazneata!





rochie-sexy-de-club-6

Rochie PrettyGirl albastra-inchis tip creion din piele ecologica cu decolteu in v • PrettyGirl

Rochie stilata confectionata din piele ecologica. Croiul mulat iti evidentieaza silueta perfect, materialul se aseaza frumos pe corp, fiind usor elastic. Are maneci scurte tip capac, decolteu in V si se inchide cu fermoar la spate. O alegere indrazneata dar versatila. Se va face imediat remarcata la orice eveniment. Se preteaza si tinutelor de club.



rochie-sexy-de-club-7

Rochie PrettyGirl rosie de party din material vaporos cu elastic in talie • PrettyGirl

Rochie versatila din material vaporos, satinat. Are un croi lejer, cu maneci lungi, decolteu in V si este prevazuta cu elastic in talie. O poti purta in diverse combinatii si tinute atat casual cat si elegante, depinde de accesoriile purtate. Materialul nu este elastic se aseaza frumos. O rochie potrivita pentru orice tip de silueta.



rochie-sexy-de-club-8

Rochie Ocassion rosie tip creion decupat la bust cu insertii de broderie

Rochie tip creion deosebit de senzuala. este confectionata din bumbac elastic si se muleaza perfect pe corp.







rochie-sexy-de-club-9

Rochie Ocassion verde tip creion accesorizata cu fermoare

Rochie de ocazie de club scurta, din material usor elastic. Are maneci scurte si se inchide cu fermoar. Are fermoare decorative pe solduri, in zona taliei si in zona bustului. Este croita dintr-un material elastic in combinatie cu imitatie de piele. Pentru un look indraznet, provocator si trendy opteaza pentru aceasta rochie tulburatoare.




rochie-sexy-de-club-10

Rochie MissQ mustarie casual petrecuta din material elastic cu decolteu in v • MissQ

Rochie casual cu croi mulat, maneci trei-sferturi, decolteu petrecut in V. Este confectionata din tesatura de viscoza, subtire, placut la purtat. Fara sistem de inchidere, fara captuseala.





rochie-sexy-de-club-11

Set Ana Radu Party Queen Black • Ana Radu

Set din doua piese: fusta din catifea si bluza din voal. Bluza este din voal transparent, iar in combinatie cu fusta accesorizata cu cordon din catifea, obtii un look rapitor pentru evenimentele speciale din viata ta. Fusta este captusita, iar croiul este mulat.




rochie-sexy-de-club-12

Rochie StarShinerS Kaleidoscop Enigmatic Black 

Rochie de zi, cu croi tip creion realizata din combinatii de materiale placute la atingere: piele ecologica si pontiroma. Pontiroma este un material tip jerse de grosime medie si este usor elastic. Rochia se inchide in fata cu fermoar decorativ metalic, cu dinti vopsiti individual si este decoltata in V. Alege o rochie superba, cu maneci 3/4, usor de imbracat! Indrazneste sa fii diferita. Alege o rochie speciala care se potriveste pentru club sau la o onomastica.







Rochii de Club Online - modele sexy

Cele mai frumoase petreceri se dau in cluburi. Alege o rochie de club din selectiile noastre, poart-o cu atitudine si vei fi cea mai invidiata! Distreaza-te si bucura-te de anii in care poti petrece pana in zori, noi te intampinam cu cele mai moderne tinute de club. Indiferent de culoarea care iti vine bine, aici vei gasi rochia pentru tine, care iti evidentiaza feminitatea si senzualitatea Am selectat mai jos cele mai atragatoare rochii de club. Enjoy!