fashiondays.ro

Bluze si Camasi Dama, modele noi

Camasa ecru cambrata cu jabou din dantela

Camasa ecru cambrata cu jabou din dantela • Fofy

BLUZE si CAMASI DAMA
Camasa ecru cambrata cu jabou din dantela camasa ecru cambrata pe talie camasa eleganta dama maneca lunga cu nasture auriu insertii aurii delicate la guler jabou detasabil dantelat cu floricele brodate material elastic guler pe rotund inchidere cu nasture la spate compozitie:74%bumbac 23%nailon 3%elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama ecru!

CAMASI DAMA, MODELE NOI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Bluza dama voal ivoire

Bluza dama voal ivoire • Effect

BLUZE si CAMASI DAMA
Bluza dama voal ivoire bluza dama bluza voal ivoire bluza cu jabou maneca lunga manseta lata nu prezinta dantela jos se inchide la manseta cu nasturi tip perluta se incheie cu nasturi tip perluta la piept fermoar lateral ascuns usor transparenta material:100%poliester made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama!

BLUZE DAMA, MODELE NOI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Bluza alba lejera accesorizata cu dantela alba

Bluza alba lejera accesorizata cu dantela alba • Ade

BLUZE si CAMASI DAMA
Bluza alba lejera accesorizata cu dantela alba Bluza eleganta dama Bluza lejera din tripluvoal Dantela alba in zona de deasupra bustului Dantela alba la maneci in partea de jos Se inchide la mansete cu doi nasturei albi Se inchide la spate cu un nasture alb La baza gatului Material: 95% vascoza 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze albe dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Bluza eleganta roz pudra

Bluza eleganta roz pudra • MBG

BLUZE si CAMASI DAMA
Bluza eleganta roz pudra  Bluza eleganta dama Bluza lejera din triplu voal Volanase la gat si la mansete Se inchide la mansete cu un nasture tip bila auriu Mic decolteu in V 2 panglici la gat  Material: 95% vascoza 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
Bluza eleganta alba din voal

Bluza eleganta alba din voal • Ade

BLUZE si CAMASI DAMA
Bluza eleganta alba din voal Bluza alba dama Bluza eleganta din voal Croi lejer Doua panglici la gat Mic decolteu in V Se inchide cu 3 nasturi negri la mansete Material: 95% vascoza 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S)
Bluza bleu eleganta cu detalii din dantela neagra

Bluza bleu eleganta cu detalii din dantela neagra • MBG

BLUZE si CAMASI DAMA
Bluza bleu eleganta cu detalii din dantela neagra Bluza eleganta bleu Volane in zona bustului Detalii din dantela neagra la maneci gat si in zona bustului Se inceie cu nasturi negri de tip perluta pana in zona taliei Se incheie cu un nasture negru de tip perluta la maneca Croi lejer Doua panglici bleu la gat Material: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
Bluza neagra eleganta din voal cu dantela la gat

Bluza neagra eleganta din voal cu dantela la gat • Hermosa

BLUZE si CAMASI DAMA
Bluza neagra eleganta din voal cu dantela la gat Bluza neagra eleganta Bluza lejera din voal Mabneca lunga Se incheie la mansete cu doi nasturi negri Decupaj in zona decolteului Mai scurta in fata si mai lunga in spate Se incheie cu fermoar la spate Material: 50% vascoza 50% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36
Bluza rosie MBG din voal cu volanase

Bluza rosie MBG din voal cu volanase • MBG

BLUZE si CAMASI DAMA
Bluza rosie MBG din voal cu volanase  Bluza eleganta Bluza rosie de dama din voal plin gros Fermoar lateral Decolteu in V Volanase decolteu Manseata care se inchide cu un nasture Se inchide la gat cu doua capse Lungime de la subrat:46cm Compozitie materiale:95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama rosii! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Camasa ecru Fofy cu jabou

Camasa ecru Fofy cu jabou • Fofy

BLUZE si CAMASI DAMA
Camasa ecru Fofy cu jabou camasa ecru camasa dama camasa cu jabou negru cu buline albe brosa rosie detasabila la baza gatului mansete negre cu buline albe 2 nasturi rosii la manseta made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi albe dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Camasa galben mustar cu brosa

Camasa galben mustar cu brosa • Atmosphere

BLUZE si CAMASI DAMA
Camasa galben mustar cu brosa camasa dama camasa cambrata camasa galben mustar maneca lunga  funda albastra cu brosa aurie la baza gatului compozitie material: 95%polyester 5%elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi galben-mustar dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Camasa dama rose cu volanase cu margini negre

Camasa dama rose cu volanase cu margini negre • MBG

BLUZE si CAMASI DAMA
Camasa dama rose cu volanase cu margini negre camasa rose dama volanas cu margini negre la gat primul nasture negru tip perla inchidere cu nasturi albi volanase albe cu margini negre de-a lungul camasii mansete cu volanas si nasture negru tip perla maneca lunga materialul nu este elastic compozitie material: 60% poliester 40% vascoza lungime de la subrat:43 cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi albe dama!
Camasa lejera dama

Camasa lejera dama • Ade

BLUZE si CAMASI DAMA
Camasa lejera dama Camsa cu imprimeu in nuante de bleumarin combinat cu alb Camasa dama Croi lejer Camasa lejera dama Se incheie cu nasturi negri Croi lejer Nu are dublura Material: 100% vascoza Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
Camasa rosie cu detalii sclipitoare

Camasa rosie cu detalii sclipitoare • Raspberry

BLUZE si CAMASI DAMA
Camasa rosie cu detalii sclipitoare camasa rosie dama camasa cu detalii sclipitoare material lejer fluid maneca lunga transparenta  guler rasucit decolteu in V prezinta dublura rosie inchidere cu nasturi la spate compozitie material:100% poliester lungime de la subrat:36cm made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi rosi ! * Modelul nostru poarta marimea S