dyfashion.ro

Paltoane si Geci Dama Calduroase

geaca-dama-calduroasa-1

Geaca rosie casual din fas cu maneci lungi accesorizata cu blana ecologica

Paltoane si Geci Dama
O geaca usoara, confortabila si calduroasa. Iar culoarea rosie o face deosebita.Intr~un cuvant, minunata! Descriere: accesorizat cu blana ecologica; are buzunare; captusit pe interior; maneci lungi; material de fas; se inchide cu fermoar. Stil: Casual; Croi: Cu maneca lunga, Scurt; Material/textură: Fâș; Compozitie: 100% Poliester

GECI DAMA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
palton-dama-calduros-1

Palton LaDonna mustariu elegant cu un croi cambrat brodat din lana captusit pe interior cu buzunare captusit pe interior • LaDonna

Paltoane si Geci Dama
Palton de dama confectionat din stofa moale, calduroasa si groasa cu adaos de lana, pe captuseala subtire, satinata. Are fason cambrat, cu lungimea pana la jumatatea coapselor. Se incheie in fata cu un rand de nasturi si are buzunare interioare in fata. Detalile brodate emana eleganta si rafinament.   
palton-dama-calduros-2

Palton albastru-inchis elegant cu un croi drept din lana captusit pe interior cu guler din blana naturala cu buzunare • Viada

Paltoane si Geci Dama
Palton elegant din stofa bucle crem, lungime pana la jumatatea pulpei inferioare, cu guler detasabil din blana naturala, buzunare laterale functionale, captuseala matlasata, incheiat intr-un rand de nasturi. Este confectionata din stofa groasa cu continut de lana.

PALTOANE DAMA OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
palton-dama-calduros-3

Palton Artista negru in clos din material catifelat captusit pe interior cu buzunare accesorizat cu fundite • Artista

Paltoane si Geci Dama
Un palton seducator cu un croi deosebit, in clos, din material catifelat, fin, pe captuseala subtire, satinata. Se inchide cu doua randuri de nasturi mari, este accesorizat cu fundite in zona taliei si este prevazut cu buzunare laterale. Alege aceasta piesa stilata pentru un look fermecator, chic!
palton-dama-calduros-4

Palton Artista albastru-inchis elegant in clos captusit pe interior accesorizat cu cordon cu fundita • Artista

Paltoane si Geci Dama
Un palton seducator cu un croi deosebit, cambrat, din material usor elastic, fin, de grosime medie. Se inchide cu nasturi ascunsi in fata, este accesorizat cu un cordon fundita. Este captusit pe interior. Alege aceasta piesa stilata pentru un look fermecator!
palton-dama-calduros-5


Palton mov basic cu un croi cambrat din material fin la atingere cu buzunare •

Paltoane si Geci Dama
Palton cambrat cu linia taliei puternic subliniata, confecționat din stofa semigroasa, pe captuseala satinata. Modelul se incheie cu nasturi metalici. Maneci lungi, guler ridicat, buzunare laterale aplicate. Are lungimea pana deasupra genunchilor.
geaca-dama-calduroasa-2

Geaca SunShine neagra casual imblanita cu un croi drept din fas cu buzunare si gluga imblanita • SunShine

Paltoane si Geci Dama
Geaca matlasata din fas, cu captuseala din blanita ecologica calduroasa. Are o lungime de pana deasupra genunchilor. Se incheie cu fermoar si este prevazuta cu o gluga practica, detasabila, decorată cu blana artificiala. Pe partile laterale are doua buzunare interioare diagonale. Manecile sunt lungi.
palton-dama-calduros-6

Palton crem elegant cu un croi drept din lana captusit pe interior cu guler din blana naturala cu buzunare

Paltoane si Geci Dama
Un palton crem va da intotdeauna o nota de feminitate si eleganta tinutei voastre, iar acesta datorita detaliilor si croiului va va scoate silueta feminina in evidenta.Palton elegant din stofa bucle crem, lungime pana la jumatatea pulpei inferioare, cu guler detasabil din blana naturala, buzunare laterale functionale, captuseala matlasata, incheiat intr-un rand de nasturi. Este confectionata din stofa groasa cu continut de lana.
palton-dama-calduros-7

Palton LaDonna visiniu Best Impulse elegant din lana cu insertii de broderie captusit pe interior cu buzunare

Paltoane si Geci Dama
Rosu, rosu, rosu. Se poarta in acest sezon, iar detaliile de dantela si croiul in A il fac sa fie un palton foarte delicat. Palton calduros din lana fabricat in Romania cu design deosebit. Are un croi menit sa puna in evidenta talia de viespe, iar detaliile din broderie aplicate pe zona taliei, pe maneci si zona buzunarelor devin un alint pentru privire. Gulerul din blanita se poate detasa, astfel incat obtii doua stiluri de la un singur palton. Orice culoare vei alege, acest palton te va uimi si il vei purta cu drag. Placut la atingere, este potrivit in zilele reci de toamna si iarna. Stofa in combinatie cu lana, il fac foarte calduros fara sa isi pierda din tinuta. Lungime: 75 cm de la subrat pana jos. Lungimea manecii: 46 cm de la subrat pana jos
geaca-dama-calduroasa-3

Geaca neagra casual din fas captusita pe interior cu gluga nedetasabila accesorizata cu blana ecologica

Paltoane si Geci Dama
Geaca moderna, feminina confecționata din material de fas, monocromatic, pe captuseala satinata, subtire, cu interior calduros. Croiala dreapta, cu lungimea peste solduri, maneci lungi si gluga accesorizata cu blana artificiala. Se incheie in fata cu fermoar si are buzunare.
geaca-dama-calduroasa-4

Geaca SunShine neagra casual scurta din fas captusita pe interior cu insertii cu blana ecologica

Paltoane si Geci Dama
O geaca calduroasa, confecționata din material monocromatic, rigid si rezistent pe captuseala din textil si interior subtire. Croiala usor cambrata se aranjeaza armonios pe corp si are lungimea pana la solduri. Model cu guler si inserție cu blana detasabila de-a lungul fermoarului, pana jos, inclusiv la tiv. Manecile sunt lungi iar in fata sunt doua buzunare interioare.
geaca-dama-calduroasa-5

Geaca caramizie casual din fas captusita pe interior accesorizata cu blana ecologica

Paltoane si Geci Dama
Geaca matlasata din fas captusita in interior. Are o croiala dreapta, usor cambrata si o gluga nedetasabila cu blanita. Lungimea este de pana deasupra genunchilor si este prevazuta cu doua buzunare interioare incheiate cu fermoar.
geaca-dama-calduroasa-6

Geaca visinie casual scurta din fas captusita pe interior cu gluga nedetasabila din blana ecologica

Paltoane si Geci Dama
O geaca calduroasa, confecționata din material de fas matlasat monocromatic, pe captuseala subtire. Croiala usor cambrata se aranjeaza armonios pe corp si are lungimea pana la coapse. Model cu inserție cu blana detasabila la gluga. Manecile sunt lungi iar in fata sunt doua buzunare interioare cu clapete. Se incheie cu fermoar metalic.