fashiondays.ro

Cele mai frumoase rochii lungi de seara

cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-1

Rochie lunga eleganta de seara paietata MBG cu decolteu petrecut de culoare neagra • MBG

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie lunga eleganta de seara paietata MBG cu decolteu petrecut de culoare neagra  Rochie de seara Lungime lunga Decolteu petrecut Maneca trei sferturi Paiete pe tot materialul Se inchide la spate cu fermoar Nu prezinta dublura Croi conic Textura peiate Compozitie materiale:60%poliester 40%vascoza Lungimea de la subrat:123cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii ! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

ROCHII DE SEARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-2


Rochie eleganta lunga Atmosphere cu dantela de culoare gri • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie eleganta lunga Atmosphere cu dantela de culoare gri Rochie eleganta Culoare gri Dantela in zona bustului si spate Broderie florala pe dantela Pliuri in zona taliei Talie evidentiata Maneca lunga lungimea de la subrat:137cm Giametru maneca: 36 (30cm) 38(34cm) 40(38cm) 42(42cm) 44(46cm) Se inchide la spate cu fermoar Compozitie materiale: 95% poliester 5% elastan Textura voal cu dublura Fabricat in Romania     Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii midi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-3

Rochie lunga Atmosphere din catifea si broderie aurie • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie lunga Atmosphere din catifea si broderie aurie Rochie eleganta  Croi tip sirena Textura:catifea Culoare albastra broderie aurie aplicata Decolteu rotund Se inchide la spate cu fermoar O singura maneca Lungimea de la subrat:137cm Compozitie materiale:95%poliester %5elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36-38
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-4


Rochie Atmosphere tip sirena rosie cu decolteu adanc si broderie pe o parte • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie lunga eleganta  Rochie de seara Decolteu adanc Droderie pe o parte  O maneca luna Cupe buretate la bust Croi tip sirena In partea de jos evazata Culoare rosie Se inchide la spate cu fermoar Compozitie materiale: 95%poliester 5%elastan Textura tafta Lungimea de la subrat :136 cm    Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-5

Rochie Atmosphere lunga din tafta cu volane mari pe umar • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie Atmosphere lunga din tafta cu volane mari pe umar Rochie de seara Culoare mov Decolteu adanc  Textura tafta Croi conic Crapatura adanca in fata Se inchide la spate cu fermoar Compozitie materiale:95% poliester 5% elastan Lungimea de la subrat :140 cm  Fabricat in Romania   Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!  * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-6

Rochie lunga din dantela fucsia • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie lunga din dantela fucsia Rochie eleganta Decolteu adanc  O maneca lunga  Se inchide cu fermoar lateral Culoare fucsia Lungime lunga Croi conic Lungimea de la subrat 144cm Compozitie materiale:95% poliester 5% elastan Textura dantela Fabricat in Romania   Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-7

Rochie lunga cu fusta scurta din tafta • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie lunga cu fusta scurta din tafta Rochie eleganta Fusta scurta din dantela aurie Croi conic Textura tafta Decolteu adanc Se inchide la spate cu fermoar Culoare maro Accestoriu in jurul taliei Lungime lunga  Se inchide la spate cu fermoar Compozitie materiale: 95% poliester 5% elastan Lungimea de la sburat: 135 cm Fabricat in romania   Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii lungi!  * Modelul nostru poarta marimea S(36)
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-8

Rochie lunga de seara din tul brodat • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie lunga de seara din tul brodat Rochie Atmosphere de seara Culoare neagra Textura tul brodat Crapatura adanca pe picior in fata Dublura neagra Decolteu in V Compozitie materiale: 95% poliester 5%elastan Fabricat in Romania   Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii elegante! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-9

Rochie lunga din crep turquise crapata pe picior • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie lunga din crep turquise crapata pe picior Rochie lunga de ocazie din crep Culoare turquise Croi pe un umar Crapata pe picior si in stanga si in dreapta Fir lame in material ce ofera rafinament si stralucire In talie are o curea din broderie neagra in forma de floare Lungime de la subrat: 138 cm  Compozitie materiale: 95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania   Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-10

Rochie lunga de seara cu bust din tul brodat • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie lunga de seara cu bust din tul brodat Rochie lunga de seara din tripluvoal Culoare lila Despicatura adanca pe picior Se inchide cu fermoar la spate Lungime de la subrat: 138 cm de la subrat Compozitie materiale:95% poliester 5% elastan Fabricat in Romania   Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-11

Rochie Atmosphere roz sirena crapata pe picior • Atmosphere

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie Atmosphere roz sirena crapata pe picior Rochie lunga de seara Rochie eleganta roz Bust buretat Cu bretele Decupata pe picior Cu broderie alba pe margine Decolteu in V Talia marcata de accesoriu argintiu detasabil Se inchide cu fermoar la spate Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii sirena! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) .
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-12

Rochie lunga de seara din paiete negre si aurii • Pretty Girl

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie  lunga de seara din paiete negre si aurii Rochie lunga de seara din paiete Rochie lunga de seara Rochie de ocazie din paiete negre si aurii Decolteu in V Se inchide cu fermoar la spate Este elastica Lungime de la sub brat: 143 cm Material: 95% poliester 5% elastan. Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie din paiete! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-13

Rochie Pretty Girl lunga rose cu flori 3D si tul • Pretty Girl

ROCHII LUNGI DE SEARA
Rochie Pretty Girl lunga rose cu flori 3D si tul Rochie lunga de seara Rochie eleganta din tul rose Bust cu flori 3D Decolteu adanc in V  Tul transparent la decolteu Spatele este din tul transparent Cordon detasabil in talie cu flori 3D Dublura somon din saten Fermoar lateral Lungime de la sub brat: 136 cm Material: 100% poliester Made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii rosii de ocazie! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)