fashiondays.ro

Rochii de zi din colectia 2019

rochie-de-zi-din-colectia-2019-1

Rochie LaDonna rosie eleganta brodata in clos din stofa usor elastica cu maneci trei-sferturi • LaDonna

Rochii de zi din colectia 2019
Rochie eleganta cu o croiala clos in clini, feminin cu lungime pana la genunchi. Se aseaza armonios pe formele tale feminine, evidentiindu-ti discret silueta. Simpla, dar in acelasi timp emanand rafinament, este tinuta perfecta pentru evenimente de zi sau la o iesire in oras. Un farmec aparte ii confera accesorizarea manual delicata.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-zi-din-colectia-2019-2

Rochie StarShinerS neagra de zi midi tip creion din material elastic cu maneci trei-sferturi • StarShinerS

Rochii de zi din colectia 2019
Rochie conica eleganta de zi versatila, confortabila realizata din tesatura fina, un model realizat dupa un tipar simplu si clasic, design cu linii simple completat de un cordon fals in talie, detaliu care transforma tinuta intr-una sofisticata.
rochie-de-zi-din-colectia-2019-3

Rochie turcoaz de zi asimetrica din material fin la atingere accesorizata cu cordon • Xara

Rochii de zi din colectia 2019
Rochie casual-chic din tesatura fina cu croiala usor evazata spre partea inferioara, separata in zona soldului cu o cusatura, accesorizata cu cordon in talie, cu lungime asimetrica, fara sistem de inchidere si maneci scurte.
rochie-de-zi-din-colectia-2019-4

Rochie PrettyGirl maro de zi in clos din material satinat cu elastic in talie accesorizata cu cordon • PrettyGirl

Rochii de zi din colectia 2019
Rochie universala, potrivita pentru tinute casual-chic si elegante. Sezonul acesta trebuie sa ai in dulapul tau cel puțin o astfel de rochie imprimat floral. Croiala lejera in clos avantajeaza orice tip de silueta si este atat de usor de asortat si confortabil. Model prevazut cu elastic in talie, accesorizat cu cordon. Este confectionata din material satinat, fluid. Doar partea inferioara este captusita.
rochie-de-zi-din-colectia-2019-5

Rochie mov eleganta tip creion din material elastic decupat la bust accesorizata cu cordon •

Rochii de zi din colectia 2019
Pentru evenimentele in care iti doresti o tinuta feminina, chic si irezistibila, alege rochia eleganta confectionata din crep strech si croita in stil conic, pentru ca formele tale sa fie puse armonios si avantajos in valoare. Model cu linii simple care iese in evidenta datorita cordonului cu aspect metalic si decupajului la bust, care sporeste senzualitatea tinutei si care ii confera o alura sofisticata. Poate fi cu succes purtata la evenimenta de zi, botez, cununie civila si la petrecerile cocktail.
rochie-de-zi-din-colectia-2019-6

Rochie PrettyGirl albastra-deschis eleganta tip creion cu peplum din stofa usor elastica captusita pe interior • PrettyGirl

Rochii de zi din colectia 2019
Rochie eleganta de zi sau office fabricata din stofa elastica de grosime medie, deosebit de fina, de calitate superioara, un material foarte placut la purtat, dublat cu captuseala satinata. Are croiala conica ce evidentiaza perfect silueta iar volanasul cu pliu din talie si manecile fluture dublate cu alb adauga o nota rafinata acestei tinute cu linii minimaliste. Poate fi purtata atat la diverse ocazii deosebite cat si ca tinuta office de zi, este usor de accesorizat si de integrat in diverse combinații vestimentare. O piesa clasica si feminina care nu se va demoda niciodata. 
rochie-de-zi-din-colectia-2019-7

Rochie StarShinerS neagra eleganta midi tip creion din scuba cu accesorii metalice • StarShinerS

Rochii de zi din colectia 2019
Rochie stilata StarShinerS disponibila in patru culori diferite, dintre care doua nuante delicioase sunt potrivite pentru sezonul primavara-vara si doua clasice pentru tinute elegante de zi. Un design seducator si stilat care-ti evidențiaza silueta feminina intr-o maniera impecabila si armonioasa. Este confectionata din tesatura subtire, usor elastica. Doar bustul este prevazut cu captuseala. 
rochie-de-zi-din-colectia-2019-8

Rochie StarShinerS piersica eleganta midi tip creion din stofa usor elastica accesorizata cu brosa • StarShinerS

Rochii de zi din colectia 2019
Rochia eleganta basic din stofa subtire, usor leastica este un must have al sezonului primavara-vara, pe care tu trebuie sa o ai in garderoba ta. Printr-o croiala conica in stil minimalist, realizata dupa un tipar clasic este creata special pentru a-ți evidentia formele. Simpla, dar in acelasi timp emanand senzualitate si rafinament, este tinuta perfecta pentru evenimente de zi sau la o iesire in oras. Este accesorizata cu o brosa. Alege culoarea care ti se potriveste!
rochie-de-zi-din-colectia-2019-9

Rochie Artista verde de zi cu croi larg cu maneci trei-sferturi din stofa usor elastica accesorizata cu nasturi • Artista

Rochii de zi din colectia 2019
Iti prezentam o rochie deosebit de eleganta, finuta, rafinata potrivita oentru tinute elegante, casual-chic si office confectionata din stofa fina, calitativa. Are o croiala lejera, evazata potrivita pentru toate tipurile de silueta, decolteul rotund, maneci trei-sferturi si se incheie cu fermoar la spate. O piesa versatila, cu o croiala clasica, feminina ce nu se demodeaza niciodata.
rochie-de-zi-din-colectia-2019-10

Rochie neagra de zi din stofa neelastica cu maneci trei-sferturi accesorizata cu nasturi •

Rochii de zi din colectia 2019
Rochie eleganta de zi, cambrata, cu cordon integrat in croiala ce evidentiaza talie, accesorizata cu nasturi, incheiata cu fermoar ascuns la spate, lungime pana la genunchi, decolteu in V si maneci trei-sferturi. Este confectionata din stofa fina, de calitate. 
rochie-de-zi-din-colectia-2019-11

Rochie SunShine galbena de zi plisata in clos din material usor elastic accesorizata cu cordon • SunShine

Rochii de zi din colectia 2019
Rochie eleganta de zi cu decolteu parte peste parte in V, maneci lungi si fusta plisata pana la genunchi. Este accesorizata cu cordon in talie si este confectionata din scuba crep.
rochie-de-zi-din-colectia-2019-12

Rochie PrettyGirl visinie de zi cu croi larg din material satinat captusita pe interior cu maneci lungi • PrettyGirl

Rochii de zi din colectia 2019
Rochie marca PrettyGirl din colectia primavara-vara din tesatura cu aspect satinat cu imprimeu modern, stilat. Model cu croiala lejera ce avantajeaza orice tip de silueta cu maneci lungi ce se leaga cu bentita la capete.







Pe aceiasi tema:
- 15 Rochii de Zi la Moda anul acesta
- Modele de rochii elegante de zi
- Rochii moderne de zi • modele în tendinţe