dyfashion.ro

Modele de rochii elegante de zi

Rochie lejera de zi cu imprimeu floral

Rochie lejera de zi cu imprimeu floral • Ade

ROCHII
Rochie lejera de zi cu imprimeu floral rochie lejera din voal rochie de zi fara maneca imprimeu floral volanase la baza croi lejer captuseala ivoire material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de zi!






Rochie lejera de zi cu imprimeu marin

Rochie lejera de zi cu imprimeu marin • Ade

ROCHII
Rochie lejera de zi cu imprimeu marin rochie lejera din voal rochie de zi fara maneca imprimeu marin volanase la baza croi lejer captuseala bej material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de zi!


MODELE DE ROCHII DE ZI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Rochie midi kaki cu aplicatii metalice

Rochie midi kaki cu aplicatii metalice • Ade

ROCHII
Rochie midi kaki cu aplicatii metalice rochie midi rochie kaki maneca trei sferturi aplicatii metalice pe maneca si la bust elastic in talie elastic la manseta croi lejer material: 100% vascoza lungime: 76 cm de la subrat in jos fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere rochii de zi!





Rochie lejera cu dungi roz si ciucuri aplicati

Rochie lejera cu dungi roz si ciucuri aplicati • Ade

ROCHII
Rochie lejera in dungi cu ciucuri aplicati rochie lejera rochie in dungi negre maneca trei sferturi evazata aplicatii la bust ciucuri colorati cordon in talie lungime: 59 cm de la subrat in jos Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!






Rochie bleumarin lejera cu aplicatii brodate

Rochie bleumarin lejera cu aplicatii brodate • Ade

ROCHII
Rochie bleumarin lejera cu aplicatii brodate rochie lejera rochie midi bleumarin aplicatii brodate la piept maneca trei sferturi cu manseta evazata si dantela galbena croi lejer cordon negru detasabil lungime: 74 cm de la sub brat pana jos material: 95% vascoza 5% poliester fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai frumoase rochii de zi!



Rochie din voal cu floricele galbene

Rochie din voal cu floricele galbene • Ade

ROCHII
Rochie din voal cu floricele galbene rochie de zi rochie voal imprimeu floral maneca trei sferturi croi lejer se inchide la spate cu fermoar accesoriu floral detasabil captuseala neagra lungime: 77 cm de la subrat in jos material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!




Rochie scurta roz cu dungi si broderie fluturi

Rochie scurta roz cu dungi si broderie fluturi • Atmosphere

ROCHII
Rochie scurta roz cu dungi si broderie fluturi rochie scurta bumbac rochie roz cu dungi broderie fluturi maneca ajustabila nasturi curea impletita colorata lungime: 65 cm de la subrat in jos material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai trendy rochii de zi!


MODELE DE ROCHII DE ZI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI



Rochie trei sferturi imprimeu army

Rochie trei sferturi imprimeu army • Atmosphere

ROCHII
Rochie trei sferturi imprimeu army  rochie midi rochie imprimeu army maneca scurta decolteu adanc curea neagra detasabila lungime: 77 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai trendy rochii de zi!





Rochie bleumarin cu imprimeu floral

Rochie bleumarin cu imprimeu floral • Ade

ROCHII
Rochie bleumarin cu imprimeu floral rochie midi rochie bleumarin bistrech rochie de zi imprimeu floral maneca trei sferturi guler rotund si mansete albastre croi drept lejer lungime: 70 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!




Rochie midi bleumarin cu maneca trei sferturi

Rochie midi bleumarin cu maneca trei sferturi • MBG

ROCHII
Rochie midi bleumarin cu maneca trei sferturi rochie midi rochie bistrech bleumarin rochie eleganta maneca trei sferturi cu volanase se inchide cu fermoar la spate fermoare jos  lungime: 80 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de zi!




Rochie asimetrica cu imprimeu animal print

Rochie asimetrica cu imprimeu animal print • Ade

ROCHII
Rochie asimetrica cu imprimeu animal print rochie animal print rochie asimetrica rochie tafta animal print fara maneca  decolteu in V in fata si in spate se inchide la spate cu fermoar ascuns captuseala bej pense in talie buzunare laterale material: 100% poliester lungime: lateral de la subrat in jos: 80 cm lungime spate: 90 cm recomandam fetelor cu inaltimea peste 1 70 m fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!



Rochie midi cu dungi albastre

Rochie midi cu dungi albastre • Ade

ROCHII
Rochie midi cu dungi albastre rochie dungi albastre rochie midi rochie tafta imprimeu albastru fara maneca  decolteu in V in fata si in spate se inchide la spate cu fermoar ascuns captuseala ivoire pense in talie buzunare laterale material: 100% poliester lungime: lateral de la subrat in jos: 80 cm lungime spate: 90 cm recomandam fetelor cu inaltimea peste 1 70 m fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!


Rochie midi roz pal cu imprimeu floral

Rochie midi roz pal cu imprimeu floral • Ade

ROCHII
Rochie midi roz pal cu imprimeu floral rochie roz pal rochie midi rochie tafta imprimeu floral fara maneca  decolteu in V in fata si in spate se inchide la spate cu fermoar ascuns captuseala roz pal si tul rigid pense in talie material: 100% poliester lungime: 94 cm de la subrat in jos recomandam fetelor cu inaltimea peste 1 70 m fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de zi!


MODELE DE ROCHII DE ZI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Rochie ivoire cu imprimeu floral

Rochie ivoire cu imprimeu floral • Ade

ROCHII
Rochie ivoire cu imprimeu floral rochie trei sferturi rochie eleganta de zi rochie bumbac fara maneca decolteu in V cordon la spate se inchide cu fermoar intr-o parte dublura alba imprimeu floral colorat material: 99% bumbac 1% elastan lungime: 80 cm de la subrat in jos produs fabricat in Romania!  Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochii de zi!



Rochie midi verde inchis cu broderie florala aplicata

Rochie midi verde inchis cu broderie florala aplicata • Ade

ROCHII
Rochia midi verde inchis cu model floral brodat este o rochie cu un model deosebit care in mod sigur te va scoate in evidenta. rochie midi verde inchis rochie de zi cu broderie florala aplicata cordon detasabil  elastic in talie maneci trei sferturi model deosebit material elastic captuseala verde lungime: 78 cm de la sub brat in jos material: 60% vascoza 40% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii!