answear.ro%20

Bluze & camasi de primavara femei

bluza-de-primavara-femei-1bluza-de-primavara-femei-1bbluza-de-primavara-femei-1c

Bluza de primavara Effect alba tip ie cu broderie neagra si rosie • Effect

Bluze & camasi de primavara femei
Bluza alba tip ie cu broderie neagra si rosie Bluza lejera tip ie Bluza alba cu broderie neagra si rosie Maneca lunga cu elastic in partea de jos Croi lejer Snur negru si rosu cu ciucuri la gat si in zona bustului Lungime de la subrat 40cm Material: 100% poliester  Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
bluza-de-primavara-femei-2bluza-de-primavara-femei-2b

Bluza Fofy bleumarin cu imprimeu deosebit si peplum • Fofy

Bluze & camasi de primavara femei
Bluza Fofy bleumarin cu imprimeu deosebit Bluza dama bleumarin cu maneca trei sferturi Decolteu rotund Maneca scurta bufanta Se inchdie cu fermoar si un nasture la spate Croi cambrat Peplum Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36).

bluza-de-primavara-femei-3bluza-de-primavara-femei-3b

Bluza Atmosphere imprimeu floral accesorizata cu ocheti • Atmosphere

Bluze & camasi de primavara femei
Bluza alba cu imprimeu floral placut bluza eleganta bluza dama alba cu imprimeu floral maneca lunga lejera decolteu in V croi lejer compozitie material 100% poliester made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama cu imprimeu floral! * Modelul nostru poarta marimea S(36)!
bluza-de-primavara-femei-4bluza-de-primavara-femei-4bbluza-de-primavara-femei-4c

Bluza Fofy eleganta galbena cu insertie pe maneca • Fofy

Bluze & camasi de primavara femei
Bluza Fofy galbena cuinsertie pe maneca Bluza dama galbena cu maneca scurta Maneca scurta cu insertie la manseta Cret la umar Croi cambrat Decolteu in forma de inima Trei fundite alb-negru aplicate vertical la spate Material elastic Compozitie: 74% bumbac 23% nailon 3% elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante bluze dama! * Modelul nostru poarta marimea S(36).
camasa-de-primavara-femei-1camasa-de-primavara-femei-1bcamasa-de-primavara-femei-1c

Camasa Hermosa casual alba cu imprimeu deosebit • Hermosa

Bluze & camasi de primavara femei
Camasa eleganta cu imprimeu deosebir Camasa eleganta dama Camasa dinsifon gofrat Maneca lunga Se inchide cu nasturi bleumarin Decolteu in V Tiv asimetric in lateral Croi lejer drept Material:  50% vascoza 48% poliester 2% elastan. Lungime de la subrat 38cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama cu imprimeu! * Modelul nostru poarta marimea S(36)
camasa-de-primavara-femei-2camasa-de-primavara-femei-2b

Camasa de primavara Fofy roz din triplu voal cu imprimeu floral • Fofy

Camasa Fofy roz din triplu voal cu imprimeu floral Camasa din triplu voal Camasa cu imprimeu floral Se inchide cu in spate la guler nasturi aurii  Maneca trei sferturi usor bufanta Material: 100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi cu imprimeu floral! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)
camasa-de-primavara-femei-3camasa-de-primavara-femei-3bcamasa-de-primavara-femei-3c

Camasa Fofy rosie cu decolteu petrecut • Fofy

Bluze & camasi de primavara femei
Camasa Fofy rosie cu decolteu petrecut camasa dama camasa rosie decolteu petrecut peplum cu slit in fata cordon decorativ in talie si pe manseta maneca lunga made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)

Pe aceiasi tema:
- Cele mai frumoase bluze si camasi dama