dyfashion.ro

Sacouri si Jachete de primavara femei

Sacou elegant rosu Effect rosu de catifea cu nasturi aurii • Effect
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Sacou cambrat rosu Effect cu nasturi aurii Sacou elegant Culoare rosie Textura:catifea Maneca lunga dreapta Se inchide cu mso si baba Nasturi aurii decorativi in partea din fata Croi cambrat Fara buzunare Guler la baza gatului Dublura rosie lungime de la subrat:33cm Compozitie materiale:100%poliester; fabricat in Romania   Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase sacouri! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).

 

SACOURI SI JACHETE DAMA VEZI OFERTA ACTUALIZATA DYFASHION

 

Jacheta bucle verde cu insertie din voal • Ade
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Jacheta eleganta bucle cu insertie din voal verde  Jacheta eleganta dama Bucle in tonuri verde bej alb si negru Detalii din voal verde tip volanas la guler Volanas verde vertical in fata Se incheie cu mos-baba Se incheie cu cordon din voal verde la gat Material: 70% lana 30% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete * Modelul nostru poarta marimea S(36 


Jacheta Hermosa multicolora din bucle fara guler • Hermosa
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Jacheta eleganta bucle multicolora fara guler Jacheta eleganta dama Bucle multicolore Fara guler Buzunare laterale prevazute cu nasturi Buzunare functionale Tiv rotunjit pe fata Se inchide cu nasturi Dublura bleumarin Paiete mici aurii aplicate Material: 50% fibra acrilica 47% vascoza 3% elastan. Lungime de la subrat 36cm Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete * Modelul nostru poarta marimea S(36).


Jacheta Venezia cu flori brodate si aplicatii turcoaz • Venezia
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Jacheta Venezia cu imprimeu floral si aplicatii turcoaz Jacheta dama gri cu turcoaz Jacheta eleganta Se incheie cu un cordon turcoaz Aplicatii turcoaz si aurii la baza gatului  Imprimeu floral turcoaz pe partea din fata Maneca lunga cu imprimeu deosebit la manseta Material:70%lana 30% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante jachete! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


Jacheta eleganta neagra din stofa accesorizata cu broderie aurie • Effect
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Jacheta eleganta neagra din stofa accesorizata cu broderie aurie Jacheta eleganta dama Jacheta neagra din stofa Revere mari Accesorizata in talie la maneci si pe revere cu broderie aurie Captuseala satinata maro-aurie Se inchide cu capse aurii Material:100% poliester Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete din stofa! * Modelul nostru poarta marimea 38(M)


Jacheta cu imprimeu colorat • Hermosa
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Jacheta cu imprimeu colorat Jacheta din gabardin Guler scurt margine din piele Buzunare laterale functionale Se inchide cu nasturi Imprimeu colorat Lungimea de la subrat :66 cm Compozitie materiale: 100%bumbac Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase jachete! * Modelul nostru poarta marimea S(36


Jacheta roz din piele ecologica tip biker • Effect
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Jacheta roz din piele ecologica tip biker Jacheta din piele ecologica roz Model biker; Cambrata pe corp Se inchide cu fermoar lateral Are buzunare oblice functionale care se inchid cu fermoar Se inchide la gat cu capsa Aplicatii din piele pe umeri Imblanita pe interior Compozitie materiale 52% piele ecologica 48% poliester Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii elegante! * Modelul nostru poarta marimea 36(S)


Sacou tip blazer roz pudra cu nasturi tip perla • Raspberry
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Sacou office roz pudra tip blazer Sacou office  Buzunare laterale functionale Maneca lunga se inchide cu 2 nasturi tip perla Croi drept Culoare:roz pudra Nu are; sistem de inchidere; Dublura roz Lungime de la subrat:48cm Textura:stofa Compozitie materiale:90%poliester 10%vascoza Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase sacouri! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).


Sacou tip blazer office in carouri drept • Raspberry
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Sacou office din stofa in carouri Sacou office  Buzunare laterale functionale nasturi nefunctionali in fata Se inchdie cu mos si baba Maneca lunga Carouri Croi drept Culoare:gri Dublura gri Lungime de la subrat:39cm Textura:stofa Compozitie materiale:95%poliester 5%elastan Fabricat in Romania ; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase sacouri! * Modelul nostru poarta marimea 36 (S).


Sacou Effect catifea verde cu epoleti detasabili • Effect
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Sacou verde Effect din catifea verde cu epoleti detasabili Sacou elegant dama Insertii aurii pe maneca si in zona bustului Se inchide cu capse negre ascunse Croi cambrat asimetric Dublura neagra Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase sacouri! * Modelul nostru poarta marimea S(36).


Sacou elegant imprimeu deosebit • Hermosa
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Sacou elegant cu imprimeu deosebit Sacou elegant Croi cambrat Umar intarit Cu revere Se inchide cu un nasture Buzunare laterale functionale Maneca lunga; Compozitie materiale:78% bumbac 20%poliester 2% elastan Lungime de la subrat:38cm; Fabricat in Romania; Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase compleuri! * Modelul nostru poarta marimea S(36).


Sacou Atmosphere cambrat roz • Atmosphere
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Sacou dama roz din bistrech cambrat sacou dama roz sacou dama bistrech se inchide cu un nasture prezinta captuseala roz maneca lunga lungime de la subrat:38 cm; compozitie material:95% polyester si 5% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase sacouri din catifea! * Modelul nostru poarta marimea S(36).


Sacou dama negru din catifea cu broderie si nasturi deosebiti • Effect
SACOURI SI JACHETE DE PRIMAVARA FEMEI
Sacou dama negru din catifea cu broderie si nasturi deosebiti sacou dama negru sacou dama catifea umeri buretati broderie si dungi colorate de catifea pe mijloc nasturi aurii deosebiti prezinta captuseala neagra dungi de catifea la mansete si nasture auriu lungime de la subrat:38 cm; compozitie material:100% polyester made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase sacouri din catifea! * Modelul nostru poarta marimea S(36).


SACOURI SI JACHETE DAMA VEZI OFERTA ACTUALIZATA DYFASHION