fashiondays.ro

Oferte bune la Rochii Lungi de Seara

oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-1

Rochie rosie de seara cu un croi mulat cu volanase din material elastic si fin • 

Rochii Lungi de Seara
Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume in zona bustului si a taliei. Croiala mulata tip sirena completeaza aspectul senzual al tinutei si accentueaza perfect silueta. Maneca lunga se armonizeaza cu decolteul asimetric, pe un umar, marcat de volane maxi, conferindu-ti un plus de eleganta, rafinament si un aer seducator. Crapatura de pe picior este de asemenea un detaliu irezistibil. Este realizata din material moale cu textura fina, elastica, confortabila la purtat. Se incheie cu fermoar in lateral.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-2

Rochie visinie lunga de ocazie cu un croi mulat material fin la atingere cu volanase •

Rochii Lungi de Seara
Ce poate fi mai feminin decat o rochie de seara lunga, cu un design asimetric si cu jocuri de detalii de efect? Te asiguram ca vei primi o mulțime de complimente purtand rochia lunga Ana Radu de seara, a carei croiala irezistibila completeaza aspectul seducator al tinutei. Volanele maxi se armonizeaza cu decolteul asimetric, pe un umar, conferindu-ți un plus de eleganța, rafinament si un aer romantic.
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-3

Rochie gri de seara in clos din material transparent cu tul •

Rochii Lungi de Seara
Delicatetea unei rochii de seara lungi in tonuri neutre, elegante are un farmec deosebit asupra imaginii tale, mai ales atunci cand te pregatesti pentru un eveniment special din viata ta. Cu bustul confectionat din dantela brodata cu paiete transparente, si cu fusta din tul fin, rochia lunga roz impresioneaza atat prin croiala in stil A-line, datorita careia talia ta este pusa in evidenta, cat si prin atentia deosebita acordata detaliilor si elementelor de efect. Jocurile de transparenta de la nivelul bustului si taliei ale dantelei, iti sporesc senzualitatea si adauga un plus de feminitate tinutei tale.
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-4

Rochie albastra-inchis de lux din tul captusita pe interior cu decolteu in v • Ana Radu

Rochii Lungi de Seara
Rochie lunga, de seara, din tul, captusita pe interior. Este o rochie deosebita, iar in partea bustului este intarita si are un voal nude. Se poate purta fara sutien sau cu sutien din silicon. Este potrivita pentru nunta, botez sau alte ceremonii speciale.
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-5

Rochie Ana Radu neagra de lux in clos din tul captusita pe interior cu bust buretat • Ana Radu

Rochii Lungi de Seara
Rochie lunga, de seara, superba perfecta pentru ocazii speciale! Este potrivita chiar si pentru nase! Realizata din voal pe diferite culori, aceasta rochita impresioneaza datorita designului si a croiului remarcabil. Bustul este buretat.
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-6

Rochie Ana Radu rosa de lux in clos din material neelastic cu aspect metalic captusita pe interior cu volanase • Ana Radu

Rochii Lungi de Seara
Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume maxi in zona bustului. Croiala fluida in clos completeaza aspectul diafan al tinutei si alungeste perfect silueta. Umarul descoperit se armonizeaza cu decolteul asimetric conferindu-ti un plus de rafinament si un aer romantic. Este realizata tesatura cu sclipici.
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-7

Rochie mov de seara lunga tip sirena cu un croi mulat volanase pe linia decolteului • Ana Radu

Rochii Lungi de Seara
Rochie de seara lunga cu un design tip sirena extram de feminin si cu jocuri de volume maxi in partea superioara. Croiala mulata completeaza aspectul seducator al tinutei si accentueaza perfect silueta. Este realizata din material subtire cu textura fina, elastica, confortabila la purtat. Se inchide cu fermoar la spate. Poart-o la petreceri unde vrei sa impresionezi prin rafinament si delicatete.
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-8

Rochie Artista verde-inchis de seara asimetrica din material subtire captusita pe interior cu aplicatii cu paiete • Artista

Rochii Lungi de Seara
Stralucitoare, seducatoare si sofisticata, rochia de seara Artista te va plasa in centrul atentiei prin croiala ei inedita la orice eveniment special. Confectionata din tesatura fluida cu textura creponata si tulle brodat cu paiete la maneci. Este un model asimetric, in closr cu decolteul in V. Stralucirea irezistibila a paietelor, alături de pretiozitatea texturilor transforma aceasta tinuta ideala pentru petrecerile de cocktail sau de nunta unde vrei sa impresionezi prin rafinament, delicatete si eleganta.
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-9


Rochie Ana Radu albastra-deschis de lux din tul captusita pe interior cu decolteu in v • Ana Radu

Rochii Lungi de Seara
Rochie lunga, de seara, din tul, captusita pe interior. Este o rochie deosebita, iar in partea bustului este intarita si are un voal nude. Se poate purta fara sutien sau cu sutien din silicon. Este potrivita pentru nunta, botez sau alte ceremonii speciale.   
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-10

Rochie Artista rosie de ocazie din material satinat cu insertii de broderie • Artista

Rochii Lungi de Seara
Rochie de seara, lunga si petrecuta din talie in jos. Se inchide cu fermoar la spate. In jurul taliei are o insertie de broderie, ce vine in contrast cu materialul rochiei. Matreial lucios de grosime medie.
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-11

Rochie Ana Radu verde-deschis de lux pe umar din voal captusita pe interior cu volanase accesorizata cu cordon • Ana Radu

Rochii Lungi de Seara
Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume maxi in zona bustului. Croiala fluida in clos completeaza aspectul diafan al tinutei si alungeste perfect silueta. Umarul descoperit se armonizeaza cu decolteul asimetric conferindu-ti un plus de rafinament si un aer romantic. Este realizata din voal cu textura fina, delicata.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 
oferte-bune-la-rochii-lungi-de-seara-12

Rochie Ana Radu verde de ocazie cu un croi mulat lunga tip sirena din material elastic si fin cu volanase • Ana Radu

Rochii Lungi de Seara
Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume maxi in zona bustului. Croiala mulata tip sirena completeaza aspectul seducator al tinutei si accentueaza perfect silueta. Umarul descoperit se armonizeaza cu decolteul asimetric conferindu-ti un plus de rafinament si un aer romantic. Crapatura de pe picior sporeste senzualitatea rochiei. Este realizata din material moale cu textura fina, elastica, confortabila la purtat.