fashiondays.ro

7 Rochii de Ocazie La Donna 2019

ROCHII-DE-OCAZIE-LA-DONNA

Rochii de ocazie elegante si pline de rafinament


LaDonna este brandul românesc care pune accent pe detalii precum: broderii cusute manual, accesorii vopsite individual, dantela aplicata manual. Piesele vestimentare LaDonna reprezinta intr-un mod elegant si plin de rafinament, frumusetea feminina. Indiferent de ocazie, LaDonna s-a adaptat si a lansat colectii potrivite pentru a fi purtate la birou sau la evenimente speciale de zi sau de seara. Foarte populare in România, colectiile La Donna sunt pur si simplu stralucitoare. Alege si tu piesa potrivita stilului tau vestimentar. Online este mai simplu sa vezi colectia actuala de imbracaminte LaDonna. 

  

1.Rochie LaDonna argintie de ocazie lunga in clos cu bust buretat si decolteu adanc • LaDonna


Rochie LaDonna argintie de ocazie lunga in clos cu bust buretat si decolteu adancRochie LaDonna argintie de ocazie lunga in clos cu bust buretat si decolteu adanc Fii stralucitoare in aceasta rochie maxi de ocazie! Materialul din voal cu sclipici si trandafirul din acelasi material aplicat in talie ii dau o nota super eleganta. La tiv s-a atasat rijelina pentru ca rochie sa stea in valuri. Poart-o cu sandale simple si un clutch in acelasi ton. 

2.Rochie LaDonna visinie de ocazie in clos lunga cu maneci din dantela si material stralucitor • LaDonna


Rochie LaDonna visinie de ocazie in clos lunga cu maneci din dantela si material stralucitorRochie LaDonna visinie de ocazie in clos lunga cu maneci din dantela si material stralucitor Fa-ti intrarea memorabila in aceasta rochie impecabila! Avand maneci cu aplicatii din broderie si margele cusute manual si material sclipicios pentru a adauga putin dramatism, aceasta rochie este ideala pentru un bal. Plasa de pe bust ii acorda un aer feminin. Accesorizeaz-o cu cercei minimalisti si sandale aurii.

3.Rochie LaDonna argintie de ocazie in clos din material lucios cu decolteu adanc • LaDonna


Rochie LaDonna argintie de ocazie in clos din material lucios cu decolteu adancRochie LaDonna argintie de ocazie in clos din material lucios cu decolteu adanc Pentru un moment special, aceasta rochie cu drapaje reprezinta alegerea perfecta, fiind dintr-un material subtire, usor, elastic, fluid, cu aspect metalizat. Accesorizarea manuala ii ofera un plus de feminitate, transformandu-ti tinuta intr-una plina de farmec. Croi in clos, fara maneci cu decolteu adanc in V. Se incheie cu fermoar la spate.

4.Rochie albastra-deschis LaDonna de ocazie cu aplicatii cu pietre strass cu decolteu adanc • LaDonna


Rochie albastra-deschis LaDonna de ocazie cu aplicatii cu pietre strass cu decolteu adancRochie albastra-deschis LaDonna de ocazie cu aplicatii cu pietre strass cu decolteu adanc Rochie de ocazie din tulle delicat, care va atrage toate privirile asupra ta. Captuseala de dedesubt este fabricata din tesatura satinata, lucioasa. Are un croi in clos, cu bustul realizat din mai multe straturi de tulle cu pietre strass si margele in ton, si fusta evazata, ampla pornind de la brau cu linia taliei accentuata de un cordon fals accesorizat cu floare. Are decolteul adanc cu o portiune transparenta. Se incheie la spate cu un fermoar subtil. Cu un asemenea design irezistibil aceasta rochie iti garanteaza o aparitie memorabila de printesa!

5.Rochie LaDonna roz deschis de lux lunga tip sirena cu paiete fara maneci aplicatii cu dantela si paiete • LaDonna


Rochie LaDonna roz deschis de lux lunga tip sirena cu paiete fara maneci aplicatii cu dantela si paieteRochie LaDonna roz deschis de lux lunga tip sirena cu paiete fara maneci aplicatii cu dantela si paiete Creaza o silueta eleganta cu aceasta rochie impresionanta. Croiul rochiei este unul tip sirena, perfect pentru orice eveniment special. Insertia verticala din plasa de pe piept si aplicatiile din dantela de pe bust si talie ofera un aer rafinat femeii indraznete care va purta aceasta bijuterie. Ne place sa lasam rochia sa vorbeasca de la sine si sa fie purtata cu accesorii discrete.

6.Rochie LaDonna argintie de ocazie in clos cu decolteu in v din material lucios cu aplicatii florale • LaDonna


Rochie LaDonna argintie de ocazie in clos cu decolteu in v din material lucios cu aplicatii floraleRochie LaDonna argintie de ocazie in clos cu decolteu in v din material lucios cu aplicatii florale Rochie clos fara maneci, decolteu in V cu insert din tul, confectionata din tesatura cu reflexii, cu striatii, dublata cu captuseala subtire. Cordonul fals accentueaza talia. Designul cochet si detaliile irezistibile iti sporestc farmecul si senzualitatea iar croiul este foarte chic, elegant, extrem de avantajos pentru silueta. Poart-o la petreceri unde vrei sa impresionezi prin rafinament si delicatete. 

7.Rochie LaDonna mov de ocazie in clos cu bust buretat cu decolteu in v • LaDonna


Rochie LaDonna mov de ocazie in clos cu bust buretat cu decolteu in vRochie LaDonna mov de ocazie in clos cu bust buretat cu decolteu in v Aceasta rochie de ocazie are un farmec aparte si un design feminin si irezistibil, care-ti pune in evidenta silueta. Bustul este buretat si talia este accentuata cu un cordon impletit. Textura materialului fluid si transparent cu aplicatii stralucitoare confera o aura luxurianta acestui model. Poarta la evenimentele speciale aceasta rochie superba pentru o prezenta de diva!

Rochii de Ocazie La Donna 2019 - vezi oferta completa