fashiondays.ro

Rochii de ocazie - Rochii evenimente

Rochie LaDonna mov cu insertii din dantela neagra si volanase la decolteu

Rochie LaDonna mov cu insertii din dantela neagra si volanase la decolteuRochie LaDonna mov cu insertii din dantela neagra si volanase la decolteu

Impresioneaza prin stil si eleganta purtand rochia LaDonna la orice eveniment special. Rochia are croiul clos, cu talia marcata printr-un elastic, maneci lungi din voal cu insertii din dantela si manseta din elastic, decolteu in V, accesorizat cu volane, dantela si snur legat in stil "corset". Un melange de stiluri si materiale ce se potrivesc de minune, pentru a alcatui un look cu totul deosebit!

Rochie Leonard Collection din catifea bleumarin cu fir lurex stralucitor si broderie florala

Rochie Leonard Collection din catifea bleumarin cu fir lurex stralucitor si broderie floralaRochie Leonard Collection din catifea bleumarin cu fir lurex stralucitor si broderie florala

Rochiile din catifea iti asigura o tinuta plina de rafinament si eleganta, aceasta reflectand lumina intr-un mod deosebit si atragand toate privirile asupra ta! Rochia Leonard Collection bleumarin are croiul mulat, si un design asimetric, avand o maneca din catifea, despicata pe lungime si usor incretita pe umar, iar cealalta maneca este din tull cu aplicatii din broderie florala si franjuri. Decolteul prezinta si el un design asimetric, fiind accesorizat cu acelasi tull si aplicatii ca si maneca. 

Rochie Davey bej cu paiete

Rochie Davey bej cu paiete

Alege sa stralucesti si sa iti pui in evidenta silueta intr-o rochie din paiete cu aspect petrecut! Rochia Davey are croiul petrecut, talia accentuata cu pliuri si manecile trei sferturi. Are decolteu in V, petrecut, este accesorizata cu o curea detasabila in talie si se inchide la spate cu fermoar.

Rochie Peka argintie cu maneci clos

Rochie Peka argintie cu maneci closRochie Peka argintie cu maneci clos

Impresioneaza prin eleganta si stil la orice eveniment special, puratand rochia Peka. Rochia are croiul conic, decolteu in V in spate si fata, in fata fiind acoperit de tull pentru un plus de mister. Manecile trei sferturi sunt din tull si au terminatii evazate din lurex argintiu iar umerii au aplicatii stralucitoare din pietricele.  Inchiderea se face discret la spate, cu fermoar.

Rochie Kira bronz metalizat cu curea

Rochie Kira bronz metalizat cu cureaRochie Kira bronz metalizat cu curea

Fii o aparitie stralucitoare la urmatorul eveniment special la care vei merge purtand rochia Kira din lurex. Aceasta este conica, cu talia marcata si decolteu in forma de inima cu aspect petrecut. Partea superioare a rochiei este un amalgam de elemente inedite incepand cu asimetria legata de maneci. Are o maneca trei sferturi iar cealalta este inlocuita de o breteluta si un decupaj lasat. Bustul este evidentiat de cupele intarite iar talia de o curea detasabila cu o catarama maxi. Inchiderea se face cu fermoar ascuns la spate.

Rochie MBG din catifea magenta cu broderie florala

Rochie MBG din catifea magenta cu broderie floralaRochie MBG din catifea magenta cu broderie florala

Eleganta, feminitatea si delicatetea se regasesc intr-un mod armonios in rochia MBG magenta cu broderie florala la bust si la maneci. Rochia are croiul conic si crepeu la spate, iar pentru un plus de senzualitate, decolteul este accesorizat cu floricele delicate, manecile sunt usor transparente si completeaza cu rafinament intreaga tinuta. Talia este marcata, are crepeu la spate si se inchide cu fermoar ascuns la spate.

Rochii de ocazie - Rochii evenimente - vezi oferta completa