dyfashion.ro

Paltoane Damă și Geci de Iarnă

Paltoane Damă și Geci de Iarnă

 Am decis sa cumpar online un Palton si o Geaca de iarna


Am ales sa cumpar de pe net anul acesta un Palton si o Geaca, pentru sezonul rece ce tocmai bate la usa. Este prima data cand comand online un Palton si o Geaca de iarna. Am decis asta din mai multe cauze printre care cele mai importante sunt lipsa de timp, pe primul loc, iar in al doilea rand pretul.

In ciuda lipsei de timp, am gasit totusi o perioada libera in care am reusit sa colind prin cateva mall-uri si magazine din Bucuresti si am vazut multe modele de Paltoane Dama si Geci de Iarna Online. Modelele de Paltoane Dama si Geci de Iarna care mi-au placut erau totusi prea scumpe pentru buzunarul meu. Nu vreau sa platesc firma, sau chiar daca as plati nu s-ar justifica pretul exagerat la unele Paltoane si Geci de Dama de firma, dupa parerea mea.

Imi doream un Palton Elegant si o Geaca de Iarna scurta moderna. Mall-urile si magazinele prin care m-am plimbat nu mi-au satisfacut dorinta, asadar am decis sa caut pe internet.
Dupa ceva cautari m-am oprit la magazinul online inpuff.ro. Majoritatea hainelor de dama comercializate pe acest site sunt foarte frumoase si elegante in acelasi timp. De asemenea o mare parte din produse sunt fabricate in Romania. Gecile si Paltoanele de dama fabricate in Romania sunt bune calitativ.

Cu o Geaca de dama sau un Palton fabricat in Romania te poti descurca 2-3 sezoane de toamna- iarna. Nu pot spune acelasi lucru despre un Palton sau o Geaca fabricata in Turcia sau China. Va spun din experienta. Am cumparat acum 2-3 ani o Geaca de iarna fabricata in Turcia dintr-un centru comercial din piata obor care arata foarte bine dar care m-a dezamagit deorece nu a facut fata intemperiilor si s-a decolorat materialul. Dupa 2-3 luni parea ca geaca are 5 ani de utilizare.

Asadar, faptul ca pe Inpuff.ro am gasit Paltoane Dama si Geci de Iarna fabricate in Romania m-a facut sa ma decid sa cumpar de acest site si bine am facut deoarece sunt extrem de multumita de achizitiile facute.

Cauti Geci si Paltoane de Dama? Ai ajuns in locul potrivit! Paltoane si Geci Romanesti de calitate


Subtitlul de mai sus, este mesajul de intampinare de pe Inpuff.ro la sectiunea Geci si Paltoane. Modelele de Paltoane Dama si Geci de Iarna sunt foarte frumoase si Elegante. Preturile sunt decente si accesibile pentru orice buzunar, dupa parerea mea.

De exemplu am gasit acest Palton bej matlasat din stofa pepit cu blana si cordon, elegant, modern la 459 de lei. Nu este un palton de iarna tocmai ieftin, insa merita fiecare banut. Paltonul are croi drept, inchidere cu nasturi in fata, guler inalt cu blana pentru a face cu brio fata frigului taios, maneca cu manseta din blana, cordon in talie, iar textura este din stofa. Paltonul este fabricat in Romania.
Paltoane Damă și Geci de IarnăPaltoane Damă și Geci de Iarnă

Mi-a placut si acest Palton dama MBG gri din lana raiata cu buzunare laterale cu clapa, este un palton superb, elegant care urmareste linia corpului si care costa la data scrierii acestui articol doar 351 de lei, fiind la reducere. Este un palton elegant cu croi cambrat, maneca lunga, buzunare laterale functionabile, se incheie cu nasturi, textura este din lana,este captusit si de asemenea este fabricat in Romania.
Paltoane Damă și Geci de IarnăPaltoane Damă și Geci de Iarnă

Daca tot navigam pe inpuff.ro dupa Paltoane Damă și Geci de Iarnă , nu puteam sa nu remarc Geaca dama matlasata din fas maro cu gluga cu blana. Este o geaca de iarna de dama din fas are inchidere cu fermoar si capse in fata, gluga cu blana, buzunare laterale cu clapa, textura: fas, compozitie: 100%poliester si este fabricata in Romania. Pret informativ 389 de lei
Paltoane Damă și Geci de IarnăPaltoane Damă și Geci de Iarnă

Este bine sa aveti in garderoba de iarna pe langa o geaca lunga de iarna si o geaca scurta de iarna. Am gasit acest model de Geaca de dama din fas negru matlasata cambrata cu gluga cu blana, ideala pentru sezonul rece. Geaca este matlasata, are gluga cu blanita, byzynare laterale cu capse, inchidere cu fermoar in fata si catarama la gat, textura este din fas, si este o geaca fabricata in Romania si costa 329 de lei
Paltoane Damă și Geci de IarnăPaltoane Damă și Geci de Iarnă

Ma intorc putin la paltoane pentru femei si va pun in evidenta acest model deosebit de frumos. Este un Palton din stofa groasa accesorizat cu blana neagra, palton dama trei sferturi in carouri din stofa groasa cu gluga, accesorizat la maneci si gluga cu blana neagra, se cambreaza in talie cu un cordon, se incheie cu nasturi negri, este captusit 90% lana 10% poliesters si desigur fabricat in Romania si costa doar 229 de lei deoarece este la reducere!
Paltoane Damă și Geci de IarnăPaltoane Damă și Geci de Iarnă

Mai sus v-am expus cateva Paltoane Damă și Geci de Iarnă pe care le-am gasit pe inpuff.ro. si care mi-au placut in mod deosebit. Oferta completa de geci si paltoane femei este insa foarte versificata si cuprindre o varietate mare de produse, moderne elegante sau clasice. Dupa mine este unul dintre cele mai bune magazine online de haine pentru femei din Romania.

Puteti comanda oricand fara nici o grija si in deplina siguranta haine pentru femei de pe inpuff.ro. Hainele vor ajunge la dvs prin curier si le puteti plati la primirea produselor. De asemenea asa cum am mai subliniat si cu late ocazii, aveti dreptul de a returna produsele daca nu sunteti multumita de alegerea facuta. Totusi din informatiile pe care le am va pot spune ca rata de retur pe inpuff.ro este foarte mica. Asta inseamna ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti

Paltoane Damă și Geci de Iarnă  - vezi oferta completa