fashiondays.ro

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020

Rochie PrettyGirl rosie de ocazie cu maneci lungi

Rochie PrettyGirl rosie de ocazie cu maneci lungi si umeri goi tip creion • PrettyGirl

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Alege sa fii o femeie minunata, purtand o rochie ce emana senzualitate si feminitate. Forma cambrata a rochiei iti va conferi un look de senzatie! Adauga-i niste pantofi cu strass-uri si o geanta pe masura!

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Rochie argintie lunga tip sirena cu un croi mulat

Rochie argintie lunga tip sirena cu un croi mulat cu paiete si maneci scurte • StarShinerS

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Stralucitoare si seducatoare, rochia de ocazie StarShinerS neagra sau argintie este creata special pentru a-ti evidenția formele plasandu-te in randul celor mai stilate si admirate invitate la orice eveniment special. Este confectionata din paiete pe suport elastic si accesorizata cu brosa din pene. Rochia sirena are un decolteul rotund si deschizatura in lateral, care adauga un plus de senzualitate tinutei. Poarta sandale simple, cu barete si un clutch in acelasi ton.
Rochie StarShinerS albastru-inchis de ocazie cu decolteu petrecut


Rochie StarShinerS albastru-inchis de ocazie cu decolteu petrecut cu maneci lungi din catifea cu aplicatii cu pietre strass si cu accesoriu tip curea • StarShinerS

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Opteaza pentru cel mai nou model de rochie StarShinerS de ocazie din cea mai fina catifea contemporana cu strasuri aurii, ideala pentru o tinuta plina de rafinament. Alege sa porti o piesa vestimentara din catifea intr-o culoare vibranta, ce iti va da o nota de romantism si eleganta la fiecare aparitie! Nu uita sa-i adaugi o pereche de stiletto cu toc ascutit si un clutch pe aceesi culoare si vei atrage privirile tuturor din incapere!
Rochie StarShinerS verde midi de ocazie petrecuta tip creion

Rochie StarShinerS verde midi de ocazie petrecuta tip creion din catifea cu decolteu adanc in v si maneci trei-sferturi • StarShinerS

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Rochie midi din catifea cu decolteu adanc, in V si maneci 3/4, ideala pentru o tinuta senzuala. Croita din material elastic, de grosime medie, se muleaza pe corp. Imbrac-o la orice petrecere. Daca o alegi pentru Revelion, vei arata senzational, fara indoiala!
Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu decolteu in v


Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu decolteu in v cu un croi mulat din stofa usor elastica cu volanase • StarShinerS

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Conceputa special pentru femeia eleganta, Gina Pistol iti recomanda aceasta rochie cu accente irezistibile, care iti garanteaza o aparitie memorabila la evenimente de orice tip. Decolteul in V si slitul de la fusta completeaza efectul seducator. Poarta accesorii stralucitoare pentru a iesi in evidenta. Alege din cele patru nuante seducatoare.
Rochie StarShinerS aurie de ocazie midi tip creion

Rochie StarShinerS aurie de ocazie midi tip creion cu paiete crapata pe picior si maneci bufante cu aplicatii de tulle • StarShinerS

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020

Vrei sa fii speciala la evenimentele din luna cadourilor? Poarta aceasta rochie StarShinerS imperiala din paiete si maneci bufante din tulle negru, pentru a atrage toate privirile.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 
Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu un croi drept cu decolteu petrecut

Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu un croi drept cu decolteu petrecut cordon detasabil si imprimeu geometric • StarShinerS

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Iti prezentam rochia midi neagra si / sau gri StarShinerS cu un model deosebit. Alege eleganta si delicatetea unei rochii negre / gri cu strass-uri si modele geometrice, si totodata fii unica si imbraca o rochie stralucitoare. Modelul cu strasuri te va situa in centrul atentiei, iar tu vei fi o aparitie de senzatie.
Rochie PrettyGirl aurie de ocazie tip creion cu maneci trei-sferturi

Rochie PrettyGirl aurie de ocazie tip creion cu maneci trei-sferturi din satin si dantela suprapusa pe bust • PrettyGirl

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Rochie confectionata din material satinat, cu un croi tip creion, cu maneci trei-sferturi din satin si dantela suprapusa in zona bustului pentru un plus de efect. Alege sa o porti cu o pereche de sandale sau stiletto si un clutch de aceeasi culoare.
Rochie PrettyGirl mov de ocazie cu paiete asimetrica cu decolteu in v

Rochie PrettyGirl mov de ocazie cu paiete asimetrica cu decolteu in v adanc tip creion • PrettyGirl

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Rochie confectionata din paiete, cu un croi scurt, mulat cu volanase si tulle aplicat in zona bustului. Decolteul in V si croiala rochiei asimetrica cu volanase in partea din fata vor atrage toate privirile asupra ta. Alege sa o porti cu o pereche de sandale sau stiletto si un clutch de aceeasi culoare.
Rochie StarShinerS neagra midi de ocazie din stofa elastica

Rochie StarShinerS neagra midi de ocazie din stofa elastica si jacquard cu croi cambrat cu peplum crapata pe picior cu umeri goi • StarShinerS

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Alege sa porti noua rochie StarShinerS, o piesa vestimentara din stofa jacquard, cu un croi cambrat, si peplum, crapata pe picior ce iti va da o nota de romantism si eleganta la fiecare aparitie! Este ideala pentru o tinuta plina de rafinament.
Rochie Artista rosie de ocazie midi tip creion din material usor elastic

Rochie Artista rosie de ocazie midi tip creion din material usor elastic cu decolteu rotunjit cu maneci lungi transparente • Artista

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Rochie Artista cu un croi cambrat, foarte sexy, potrivita serilor de club sau petrecerilor unde vrei sa te evidentiezi. Croiul pe corp, materialul deosebit, precum si manecile usor bufante brodate cu stelute fine, cu elastic la mansate, va face din aparitia ta, una fermecatoare si vor da un aer chic tinutei.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI 
Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu decolteu petrecut

Rochie StarShinerS neagra de ocazie cu decolteu petrecut cu un croi cambrat si maneci trei-sferturi • StarShinerS

Rochii de Ocazie si Rochii de Seara 2020
Alege aceasta rochie StarShinerS de ocazie, cu un decolteu petrecut si un croi cambrat, pentru ati pune in evidenta formele feminine. Este ideala pentru serile deosebite in care vei straluci precum o diva pe covorul rosu. Forma tip creion, precum si decupajul din fata, vor face din aparitia ta, una spectaculoasa.