fashiondays.ro

Bluze dama cu modele originale

bluza-dama-cu-model-original-1

Bluza casual pna caramizie Bln 234c

Bluza casual pna caramizie are maneci lungi.Bluza are decolteu rotund, accesorizata cu nasturi.Bluza este perfecta pentru toamna, atat pentru scoala cat si pentru iesiri cu prietenii.

BLUZE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

bluza-dama-cu-model-original-2

Bluza casual pna neagra Bln 234n

Bluza casual pna neagra are maneci lungi.Bluza are decolteu rotund, accesorizata cu nasturi.Bluza este perfecta pentru toamna, atat pentru scoala cat si pentru iesiri cu prietenii.

bluza-dama-cu-model-original-3

Bluza casual tetra rosie Bln 274

Bluza casual tetra rosie este o bluza simpla cu maneca lunga.Bluza tetra este o bluza casual, ce poate fi purtata in zilele racoroase iar decolteul adanc este pus in valoare cu ajutorul snurului.

bluza-dama-cu-model-original-4

Bluza casual mustar pna Bln 231mu

Bluza casual mustar pna este o bluza comoda, cu ajutorul careia poti avea o tinuta perfecta.Bluza este sexy si o poti asorta cu o pereche de colanti pentru a fi in atentia celor din jur. Material: 95% poliester 5% elastan

bluza-dama-cu-model-original-5

Bluza voal verde Bln 243v

Bluza voal verde este o camasa sexy-eleganta, ce se leaga in zona gatului.Este o camasa ce te transforma intr-o femeie cu sex-appeal. O poti purta atat cu pantaloni cat si cu fusta si poti avea outfitul perfect pentru un look in tendinte.

bluza-dama-cu-model-original-6

Bluza roz neon Bln 231r

Bluza roz neon este o bluza comoda, cu ajutorul careia poti avea o tinuta perfecta.Bluza este sexy si o poti asorta cu o pereche de colanti pentru a fi in atentia celor din jur.

BLUZE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

bluza-dama-cu-model-original-7

Bluza fitness cu fermoar Bln 272

Bluza fitness cu fermoar este perfecta pentru activitati sportive. Daca iubesti sa fii in sala de sport, aceasta bluza este articolul vestimentar care iti asigura siguranta si confort.

bluza-dama-cu-model-original-8

Camasa mov petrecuta cu broderie florala Bln 261

Camasa mov petrecuta cu broderie florala este o bluza sexy, ce se leaga in talie.Bluza are decolteu adanc pentru evindentierea sanilor dar si pentru un look seducator. Material: 95% poliester 5% elastan

bluza-dama-cu-model-original-9

Bluza casual bumbac BLN 262

Bluza casual bumbac bleumarin este o bluza cu un material fin ce iti ofera confort.Detallile din paiete iti ofera un look in tendinte. Material 95% poliester,5% elastan

bluza-dama-cu-model-original-10

Bluza alba cu motive traditionale si maneci evazate BLN 229N

Bluza alba cu motive traditionale si maneci evazate este o bluza de zi ce iti ofera rafinament si iti scoate in evidenta frumusetea.Este o bluza eleganta si confortabila. Material 50% bumbac,50% poliester

bluza-dama-cu-model-original-11

Bluza voal rosu asimetrica BLN 245r

Bluza asimetrica din voal rosu este o bluza sexy, cambrata in talie. Bluza are un croi modern ce iti pune in evidenta senzualitatea chiar daca este la baza gatului. Fii sexy si feminina intr-o bluza Atmosphere. Material: 95% poliester 5% elastan.

BLUZE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

bluza-dama-cu-model-original-12

Bluza casual cappuccino cu perle Bln 252

Bluza casual cappuccino cu perle este sexy, cu material fin ce iti ofera confort. Bluza este accesorizata cu perlute colorate ce ii ofera un look in tendinte.