dyfashion.ro

Compleuri dama - Costume si tinute

Compleuri IEFTINE elegante, de ocazie

Noua colectie de costume de dama la preturi accesibile


Compleuri Dama - Compleurile si costumele de dama sunt alegeri elegante pentru tinute stilate. Vezi noua colectie de costume de dama la cele mai bune preturi. Compleurile de dama sunt, precum le spune si numele, acele piese care pur si simplu te completeaza! Cu un compleu nu vei da niciodata gres atunci cand vrei sa participi la un eveniment special sau la o intalnire de afaceri. Compleurile de Dama sunt apreciate pentru stilul lor smart casual, office in unele cazuri. Profita de preturile mici si alege din gama larga de compleuri pe care vi le recomadam din oferta partenerilor nostrii. Compleurile de dama disponibile pe Dyfashion pot fi purtate la un eveniment special fie ca sunt compleuri casual sau tricotate sau o simpla iesire in oras. Costume Dama Elegante Compleurile de dama sunt alegeri deosebite pentru tinute stilate, ideale pentru evenimentele importante din viata dvs. Cauti sa cumperi Compleuri dama? Descopera cea mai noua colectie de Compleuri dama. Compleuri dama din doua piese pentru o tinuta cu stil. Alege costumele din doua piese pentru a fi mereu feminina, eleganta si increzatoare! Comanda online! Descopera cea mai noua colectie de compleuri si costume de dama deosebite. Modele frumoase si elegante. Noua colectie de costume de dama la cele mai bune preturi. Zeci de modele de compleuri si tinute de ocazie, o mare parte din ele fabricate in Romania.

Compleu rose cu sacou cu volanase si imprimeuri •


Compleu rose cu sacou cu volanase si imprimeuri •Compleu rose cu sacou cu volanase si imprimeuri •
Compleul Ginette este elegant si versatil, il poti purta atat pe zi la birou sau la o intalnire importanta, cat si seara la un eveniment sau la o intalnire cu prietenele. Acesta are sacou cambrat pe talie accesorizat cu volanase, iar fusta este simpla, conica, cu crepeu la spate. Compleu elegant  Cu sacou si fusta Sacou cu volanase Inchidere cu nasturi Are captuseala Fusta conica Crepeu la spate Inchidere cu fermoar la spate Material: brocard cu voal Compozitie: 87% poliester, 10% Vascoza, 3% Elastan *Modelul poarta marimea S(36)

Compleu rose cu rochie din brocard •


Compleu rose cu rochie din brocard •Compleu rose cu rochie din brocard •
Emana eleganta la orice pas purtand compleul Dana din doua piese. Rochia are croiul cambrat, textura din brocard, decolteu cu decupaj si maneci scurte, iar sacoul are manecile lungi, nu are inchidere si este accesorizat cu o floare maxi 3D. compleu elegant sacou cu florale maxi maneci lungi fara inchidere rochie din brocard decolteu cu decupaj maneci scurte croi cambrat captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Material: Stofa si brocard. Compozitie: 72% Poliester, 20% Vascoza, 8% Lurex *Pozitia tiparului dantelei poate fi diferita datorita taierii.

Compleu negru cu imprimeu vintage •


Compleu negru cu imprimeu vintage •Compleu negru cu imprimeu vintage •
Pentru o tinuta stilata si eleganta in orice situatie alege sa porti un compleu din doua piese. Aceasta are sacoul cambrat pe talie si se inchide cu nasturi maxi. Are umerii intariti, iar nuanta de negru cu fir lurex in contrast cu imprimeul floral ii da un aer elegant. Fusta este simpla, conica cu un crepeu la spate. compleu elegant din doua piese insertii stralucitoare discrete sacou cambrat pe talie maneci lungi catusit pe interior inchidere cu nasturi  fusta conica crepeu la spate captusala pe interior inchidere cu fermoar la spate Material: Vascoza. Compozitie: 60% Poliester, 40% Vascoza Instructiuni de intretinere:  *Va rugam verificati eticheta produsului inainte de curatare! *Modelul poarta marimea S(36)

Compleu turcoaz cu dantela si aplicatii metalice •


Compleu turcoaz cu dantela si aplicatii metaliceCompleu turcoaz cu dantela si aplicatii metalice
O tinuta stilata si eleganta va atrage intotdeauna toate privirile. Alege sa iesi in evidenta la birou sau la o intalnire de afaceri purtand compleul Sara din doua piese. Bluza acceorizata cu dantela si aplicatii metalice, cambrata pe talie, cu peplum si curea, iar fusta este conica, mulandu-se elegant.   compleu elegant bluza cambrata pe talie dantela la maneci si decolteu aplicatii metalice la decolteu peplum si curea in talie captusita pe interior se inchide cu fermoar la spate fusta conica crepeu la spate captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate   Material: Stofa. Compozitie: 95% Poliester, 5% Lycra

Compleu maro cu pantaloni si sacou cu baza in colturi •


Compleu maro cu pantaloni si sacou cu baza in colturi Compleu maro cu pantaloni si sacou cu baza in colturi
Compleul MBG este alcatuit din pantaloni cu croiul drept, buzunare decorative pe spate si functionale in fata . Inchiderea se face discret cu fermoar si sistem mos-baba. Sacoul are croiul cambrat pe talie, design deosebit cu buzunare decorative, baza in colturi si rever crestat. Inchiderea se face cu 2 nasturi compleu office alcatuit din doua piese sacou cambrat pe talie decolteu in V cu rever crestat buzunare decorative maneci lungi cu umerii intariti inchidere cu doi nasturi captusit prin interior baza in colturi pantaloni lungi croi drept buzunare functionale pe fata fara captuseala inchidere cu sistem mos-baba si fermoar Material: Stofa Compozitie: 95% Poliester, 5% elastan *Modelul poarta marimea S(36)

Compleuri dama, oferta completa si preturile click aici