fashiondays.ro

Rochii de vara | Modele superbe

rochie-de-vara-superba-1

Rochie Mira bleumarin cu imprimeu floral in nuante de bej si roz •


Rochia Mira poate fi integrata cu usurinta in garderoba ta de vara, aceasta este lejera si eleganta, are decolteul rotund la baza gatului, manecile scurte, si croiul clos.   Rochie de vara lejera Cu imprimeuri florale Croiul clos Decolteu rotund Maneci scurte, vaporoase Captusita partial Inchidere cu fermoar la spate Material: triplu voal Compozitie: 100% Poliester *Modelul poarta marimea S(36).

ROCHII DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

rochie-de-vara-superba-2

Rochie Diana vernil cu imprimeu floral •


Imbraca o rochie clos, din material vaporos, perfecta pentru vara. Are maneci scurte, decolteu rotund la baza gatului si imprimeu floral in culori vibrante, ce inspira buna dispozitie si relaxare.    Rochie vaporoasa de vara Imprimeu floral vibrant Decolteu rotund la baza gatului Maneci scurte Captusita partial Inchisa cu fermoar la spate Material: vaporos Compozitie: 100% poliester  *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-de-vara-superba-3

Rochie midi petrecuta bleumarin cu imprimeuri florale in nuante pastelate •


Vara alege o rochie lejera, cu maneci scurte si imprimeu floral. Are o lungime midi si croi petrecut. Asorteaz-o cu perechea ta preferata de sandale si simte-te extraordinar, libera in miscari, dar in acelasi timp feminina si seducatoare, datorita volanaselor delicate de la baza si a decolteului generos in forma de V, cu aspect petrecut.   rochie midi de vara imprimeu floral decolteu in V, cu aspect petrecut croi petrecut  maneci scurte lungime midi inchidere cu un cordon in talie asimetrica volan la baza fara captuseala Material: vascoza Compozitie: 100% vascoza *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-de-vara-superba-4

Rochie Moze verde lime lejera cu maneci cazute pe umeri •


Ideala pentru vara, intr-o nuanta dinamica, rochia Moze iti va asigura o tinuta lejera si cocheta. Are croiul lejer, decolteu in V si maneci cu fundita cazute pe umeri.  rochie lejera de vara decolteu in V maneci cu fundita cazute pe umeri croi lejer buzunare funtionale captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Material: 85% Poliester, 15% Spandex  *Modelul poarta marimea S(36).

rochie-de-vara-superba-5

Rochie Moze neagra clos din voal cu imprimeuri geometrice fucsia •


Rochia Moze este perfecta pentru zilele calduroase de vara, fiind confectionata dintr-un material vaporos. Aceasta are croiul clos, cu pliuri maxi, decolteu in V si bust accesorizat cu volane duble. rochie de vara imprimeuri geometrice volane la bust decolteu in V croi clos pliuri pe talie captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Material: Voal. Compozitie: 100% Poliester Instructiuni de intretinere:  *Va rugam verificati eticheta produsului inainte de curatare! *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-6

Rochie Moze neagra clos din voal cu buline in nuante neutre •


Rochia Moze este perfecta pentru zilele calduroase de vara, fiind confectionata dintr-un material vaporos. Aceasta are croiul clos, cu pliuri maxi, decolteu in V si bust accesorizat cu volane duble. rochie de vara imprimeuri cu buline volane la bust decolteu in V croi clos pliuri pe talie captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Material: Voal. Compozitie: 100% Poliester Instructiuni de intretinere:  *Va rugam verificati eticheta produsului inainte de curatare! *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-7

Rochie MBG bej cu broderie si volanase •


Rochia MBG este lejera, ideala pentru o zi de vara. Are manecile scurte cu volanase, decolteu oval cu pliuri la baza gatului si broderie la baza.  Rochie eleganta Decolteu rotund cu pliuri Maneci scurte cu volanase Broderie la baza Captusita pe interior Inchidere cu fermoar la spate Material: 55% In, 45% Vascoza *Modelul poarta marimea S(36) si are inaltimea de 174 cm.

rochie-de-vara-superba-8

Rochie Ginette cu imprimeu floral in nuante de roz •


Alege sa porti o rochie subtire, vaporoasa de vara. Are maneci trei sferturi cu baza clos, decolteu in V, elastic in talie si volan la baza. Are imprimeu floral multicolor, curea in talie si este extrem de confortabila. Rochie de vara Imprimeu floral Decolteu in V Maneci trei sferturi cu baza clos Elastic in talie Volan la baza Are captuseala Curea in talie  Material: voal Compozitie: 85% poliester, 15% vascoza. *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-9

Rochie Karisa cu animal print in nuante de fucsia •


Alege rochia Karisa cu animal print in nuante de fucsia pentru o tinuta vaporoasa perfecta de-a lungul zilei! Croiul clos, decolteul in V, accesorizat cu nasturi perlati, manecile scurte vaporoase, cordonul fals delicat din talie si pliurile atent pozitionate, subliniaza frumos silueta si ofera un plus de feminitate si gratie.   Rochie vaporoasa de vara Cu animal print in nuante de fucsia Decolteu in forma de V, accesorizat cu nasturi perlati Cordon fals in talie Maneci scurte vaporoase Croi clos cu aspect asimetric, mai lung in spate Se inchide cu fermoar la spate Captusita pe interior Material: voal Compozitie: 100% Poliester *Modelul poarta marimea S(36).

ROCHII DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

rochie-de-vara-superba-10

Rochie Xya roz pal cu imprimeu floral •


Vara aceasta imbraca o rochie clos, vaporoasa, cu maneci scurte. Are un imprimeu floral placut, decolteu in V, petrecut si talia marcata. Se inchide discret la spate cu fermoar. Rochie de vara Imprimeu floral Decolteu in V, petrecut Maneci scurte Talie marcata Croi clos Inchidere cu fermoar la spate Are captuseala Material: voal Compozitie:100% poliester *Pozitia tiparului imprimeului poate fi diferita datorita taierii. *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-11

Rochie Camelia roz pudrat accesorizata cu volanase tip capa •


Adopta un look delicat si fii o prezenta gratioasa in orice moment special din acest sezon purtand rochia Camelia. Aceasta are croiul clos, fiind practica si confortabila la purtat. Are decolteul rotund, discret, la baza gatului si un design deosebit, cu o maneca scurta, usor bufanta, cu manseta, iar celalalt umar este gol, accesorizat cu volanase tip capa.   rochie de vara decolteu rotund discret, la baza gatului design cu un umar gol accesorizat cu volanase o maneca scurta, usor bufanta, cu manseta croi clos fara captuseala Material: tip stofa Compozitie: 78% poliester, 10% vascoza, 12% lycra *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-12

Rochie fara maneci ivoire cu imprimeu in dungi si cordon in talie •


Imbraca o rochie de vara fara maneci si croi clos. Se inchide cu nasturi in fata, are guler tip camasa, buzunare functionale si are talia marcata de un cordon. Este practica si are un design deosebit. rochie de vara cu imprimeu in dungi fara maneci guler tip camasa buzunare functionale laterale inchidere cu nasturi in fata clori clos fara captuseala Material: bumbac Compozitie: 100% bumbac Instructiuni de intretinere:  *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-13

Rochie Maria bleu accesorizata cu dantela •


Rochie in clos, cu nasturi functionali pe fata, fara maneci, accesorizata cu guler clasic si cordon in talie, perfecta pentru zilele de vara. Rochie de vara cu dantela  Cordon in talie Buzunare practice Nasturi functionali Fara captuseala Material: 100% bumbac Instructiuni de intretinere: *Va rugam sa verificati eticheta inainte de curatarea produsului! *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-14

Rochie Anisia neagra cu imprimeuri florale roz •


Rochia Anisia este perfecta pentru a-ti completa colectia de rochii vaproase. Are imprimeu floral, material fluid, croi clos cu volan la baza, decolteu in V, petrecut, maneci trei sferturi usor bufante cu elastic la baza. Talia este pusa in valoare de un cordon detasabil. rochie vaporoasa de vara imprimeu floral decolteu in V, petrecut maneci trei sferturi croi clos elastic in talie volane la baza captusita pe interior Material: voal Compozitie:100% poliester *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-15

Rochie Anisia bej cu imprimeuri florale lila •


Rochia Anisia este perfecta pentru a-ti completa colectia de rochii vaporoase de vara. Are imprimeu floral, material fluid, croi clos cu volan la baza, decolteu in V, petrecut, maneci trei sferturi usor bufante cu elastic la baza. Talia este pusa in valoare de un cordon detasabil. rochie vaporoasa de vara imprimeu floral decolteu in V, petrecut maneci trei sferturi croi clos elastic in talie volane la baza captusita pe interior Material: voal Compozitie:100% poliester *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-16

Rochie Anisia verde mint cu imprimeuri florale orange •


Rochia Anisia este perfecta pentru a-ti completa colectia de rochii vaporoase. Are imprimeu floral, material fluid, croi clos cu volan la baza, decolteu in V, petrecut, maneci trei sferturi usor bufante cu elastic la baza. Talia este pusa in valoare de un cordon detasabil. rochie vaporoasa de vara imprimeu floral decolteu in V, petrecut maneci trei sferturi croi clos elastic in talie volane la baza captusita pe interior Material: voal Compozitie:100% poliester *Modelul poarta marimea S(36)

rochie-de-vara-superba-17

Rochie Xya alba cu imprimeu floral •


Vara aceasta imbraca o rochie clos, vaporoasa, cu maneci scurte. Are un imprimeu floral placut, decolteu in V, petrecut si talia marcata. Se inchide discret la spate cu fermoar. Rochie de vara Imprimeu floral Decolteu in V, petrecut Maneci scurte Talie marcata Croi clos Inchidere cu fermoar la spate Are captuseala Material: voal Compozitie:100% poliester  *Modelul poarta marimea S(36)

ROCHII DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI