fashiondays.ro

Tinute office dama 2020

Alege o tinuta office impecabila de la StarShinerS!


Prima impresie conteaza! Alege o tinuta impecabila la o intalnire business, un interviu sau zi de zi la birou. O tinuta office se poate compune usor din piese uni: o camasa si o pereche de pantaloni clasica. Rochiile sunt mult mai feminine, iar croiul potrivit iti va pune in valoare linia corpului. Ai toate motivele sa faci shopping relaxat: hainele cumparate de pe StarShinerS.ro trec prin departamentul de calitate inainte sa ajunga la tine

Noi cunoaștem regulile vestimentare din corporații și nu numai, și vrem să te inspirăm să faci cele mai bune alegeri în privința ținutei office perfecte pentru un interviu, o ședintă sau o zi obișnuită de la birou. Alege țesături naturale, ușoare, fluide mai ales în sezonul primăvară-vară, cum ar fii bumbacul, inul, voalul sau mătasea. Un aspect important de care trebuie să ții cont este faptul că trebuie să ne simțim bine din punct de vedere termic deoarce la birou stăm mai bine de 8h

Tinute Office - Sacouri


1.Sacou SunShine albastru office cambrat din stofa cu buzunare false • SunShine

Sacou cambrat cu maneca lunga din stofa subtire. Se inchide cu un nasture in fata.

2.Sacou StarShinerS rosu elegant scurt din stofa usor elastica cu maneci lungi captusit pe interior • StarShinerS

Designerii StarShinerS au creat acest sacou din stofa elastica, cu croi cambrat si peplum in talie pentru femeia moderna de afaceri. Umerii nu sunt buretati, iar partea unde se regaseste peplum nu este captusita. Asorteaza-i pantalonii in aceeasi nuanta si pantofi cu varf ascutit

3.Sacou PrettyGirl mustariu elegant cu maneci lungi cu buline • PrettyGirl

Un sacou cambrat care iti pune in evidenta talia este perfect pentru tinutele tale office-chic. Bulinele iti aduc o nota de fresh, un aer retro de care te vei bucura in zilele de primavara-vara. Alege sa il porti cu o pereche de pantaloni conici sau o fusta tip creion.

4.Sacou Fofy albastru-inchis scurt office cambrat captusit pe interior cu maneci lungi cu umerii buretati si imprimeuri grafice

Completeaza-ti tinuta de birou cu acest sacou cu croi cambrat, inchidere cu doua capse frontale si umeri buretati. Este confectionat din acelasi material crepe ca si fusta, asadar le poti purta impreuna.

Tinute Office - Camasi office

1.Camasa dama SunShine neagra office scurta din material subtire cu decolteu in v cu maneci lungi si un buzunar in piept • SunShine

Combinatiile pulover & camasa sunt in voga anul acesta, iar purtate cu o pereche de jeans ai obtinut un outfit cool perfect pentru zilele friguroase. Accesorizata cu nasturi si cu un decolteu in V poti sa porti camasa si in combinatii casual-elegante.

2.Camasa dama PrettyGirl corai scurta eleganta mulata cu volanase cu maneci lungi si guler barcuta • PrettyGirl

Completeaza-ti tinuta cu aceasta camasa eleganta, cu umerii usor incretiti si volanase in zona bustului. Este prevazuta cu guler peter pan, iar in mijloc se afla cusuta o brosa, in acelasi stil cu nasturii de pe mansete. Materialul elastic se muleaza perfect pe talie si bust. Poarta pantaloni conici sau fuste creion pentru un look extrem de elegant.

3.Camasa dama Fofy ivoire eleganta cu un croi mulat din bumbac elastic cu aplicatii de dantela

Camasa Fofy din bumbac, material elastic si platca din dantela in partea superioara. Microvolanele si croiala cambrata asigura o aparitie eleganta fara a epata excesiv. Se inchide la spate cu nasture.


Tinute Office - Pantaloni office

Pantaloni SunShine verzi office din stofa cu un croi drept cu buzunare • SunShine

Pantaloni clasici din stofa usor elastica cu talie medie.

2.Pantaloni Artista cappuccino office conici din bumbac cu buzunare • Artista

Pantaloni conici cu talie medie din bumbac usor elastic. Este accesorizata cu curea subtire. Simpli si versatili simultan, menit sa flateze formele tale feminine.

3,Pantaloni Artista roz office conici din bumbac cu buzunare • Artista

Pantaloni conici cu talie medie din bumbac usor elastic. Este accesorizata cu curea subtire. Simpli si versatili simultan, menit sa flateze formele tale feminine.


Tinute Office - Rochii Office 

1.Rochie StarShinerS fuchsia eleganta midi in clos din material subtire cu volanase la maneca • StarShinerS

Rochie feminina in clos, cambrata in talie si in partea superioara si fusta midi cu pliuri decorative. Talia este accentuata cu curea subtire din piele ecologica lacuita. Decolteul este rotunjit, manecile scurte tip volane. Este confectionata din stofa fina, usor elastica.

2.Rochie SunShine albastra scurta de zi in clos cu buzunare din material subtire

Rochie casual, trendy, fabricata din tesatura vaporoasa, subtire. Croiala in clos, linia taliei evidentiata cu elastic si curea lata, iti contureaza armonios si subtil silueta. Foarte versatila si feminina datorita liniilor simple, rochia de zi cu maneci scurte poate fi purtata cu incaltaminte cu toc sau espadrile comode.

3.Rochie crem eleganta scurta petrecuta tip creion din material subtire •

Cuceritoare in acest model de rochie cu un croi scurt si tip creion. Manecile se leaga tip fundita pentru un plus de eleganta si rafinament. Alege sa o porti cu o pereche de pantofi cu toc si o geanta de dimensiune medie.

4.Rochie Lady Pandora galbena de zi midi in clos cu decolteu in v cu maneci scurte

Versatila si feminina, rochia midi iti confera un aer delicat si romantic la evenimentele unde vrei sa te faci remarcata. O poti purta si la birou. Materialul subtire si confortabil se aseaza impecabil pe silueta, iar designul clasic -elegant adauga elementul necesar de sic. Are o croiala in clos, care se potriveste pentru orice tip de silueta. Model cu decolteu petrecut in V ce adauga un plus de senzualitate si fusta in clini, pana la genunchi. Poart-o cu sandale cu toc pentru un look irezistibil care-ți va aduce numeroase complimente.


Tinute office - vezi oferta completa