fashiondays.ro

Rochii Elegante de Seara Lungi & Scurte

Rochie Artista rosa de ocazie in clos

Rochie Artista rosa de ocazie in clos cu decolteu in v din material satinat din dantela cu bust buretat • Artista

Rochii Elegante de Ocazie Lungi & Scurte
Rochie de ocazie lunga cu pliuri din tesatura satinata, bust din dantela florala cu paiete translucide aplicate, dublat cu captuseala lucioasa, decolteu senzual in V, cu bustul buretat, cap de maneca, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI
Rochie Ana Radu roz deschis de lux

Rochie Ana Radu roz deschis de lux lunga asimetrica din tul cu bretele • Ana Radu

Rochii Elegante de Ocazie Lungi & Scurte
Rochie lunga din organza cu bust fronsat si fusta asimetrica, bust drapat cu decolteu in V, inchidere la spate cu bride, cordon in talie cu fundita. Alege sa o porti cu o pereche de sandale sau stiletto si un clutch de aceeasi culoare.

Rochie Artista albastra de ocazie in clos din satin

Rochie Artista albastra de ocazie in clos din satin decupat pe picior cu decolteu adanc in v • Artista

Rochii Elegante de Ocazie Lungi & Scurte
Fii ultra feminina in aceasa rochie maxi! Cupele buretate pot ajuta orice marime de bust sa arate extraordinar. Poart-o cu sandale cu barete si un clutch stralucitor!

Rochie Fofy neagra de ocazie lunga cu decolteu in v

Rochie Fofy neagra de ocazie lunga cu decolteu in v decupat pe picior fara maneci


Evenimentele speciale din viata ta merita sarbatorite in stil mare! Pentru acest lucru, alege aceasta rochie maxi, care se muleaza usor pe formele perfecte feminine. Usor stransa in talie si decupata pana deasupra genunchilor, rochia promite toate privirile si datorita materialului cu aplicatii stralucitoare rotunde, lipite. Poart-o cu sandale argintii si un clutch in acelasi ton.

Rochie Ana Radu albastru aqua scurta de lux

Rochie Ana Radu albastru aqua scurta de lux in clos din voal pe umar cu volanase si cordon detasabil captusita pe interior • Ana Radu


Cu siguranta nu vei da gres daca vei alege sa porti aceasta rochie creatie Ana Radu. Volanasele de pe bust si baza rochiei au rijelina pentru un plus de volum. In spate inchiderea se face tip corset. Poarta pantofi stiletto sau sandale si un clutch ultra elegant.

Rochie PrettyGirl verde-deschis eleganta tip creion

Rochie PrettyGirl verde-deschis eleganta tip creion asimetrica cu paiete si cordon detasabil • PrettyGirl


Atrage toate privirile in aceasta rochie din paiete cu umeri bufanti si fusta petrecuta. Materialul se muleaza usor. Asorteaz-o cu sandale simple si un clutch in acelasi ton.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Rochie Fofy rosie cu paiete de ocazie crapata pe picior

Rochie Fofy rosie cu paiete de ocazie crapata pe picior cu decolteu in v si maneci trei-sferturi


Da-i un refresh tinutei tale de party cu aceasta rochie superba si stralucitoare Fofy. Croiul pe corp, precum si decolteul tip V iti va asigura o aparitie cel putin sexy-seducatoare! Pregateste-te sa intorci sute de priviri!

Rochie Ana Radu neagra de lux captusita pe interior

Rochie Ana Radu neagra de lux captusita pe interior accesorizata cu cordon cu decolteu in v • Ana Radu


Rochie de ocazie de lux Ana Radu realizata din organza in degrade cu un design inedit. Croiala in clos cu decolteu elegant cu revere late, cu linia taliei ridicata si bine pusa in valoare datorita cordonului care sea leaga funda la spate alungind silueta si sporindu-ti feminitatea.

Rochie Ana Radu verde de ocazie cu un croi mulat

Rochie Ana Radu verde de ocazie cu un croi mulat lunga tip sirena din material elastic si fin cu volanase • Ana Radu


Rochie de seara lunga cu un design asimetric si cu jocuri de volume maxi in zona bustului. Croiala mulata tip sirena completeaza aspectul seducator al tinutei si accentueaza perfect silueta. Umarul descoperit se armonizeaza cu decolteul asimetric conferindu-ti un plus de rafinament si un aer romantic. Crapatura de pe picior sporeste senzualitatea rochiei. Este realizata din material moale cu textura fina, elastica, confortabila la purtat.

Rochie Ana Radu fuchsia de lux in clos

Rochie Ana Radu fuchsia de lux in clos captusita pe interior cu decolteu accesorizata cu cordon cu tul • Ana Radu

Rochii Elegante de Ocazie Lungi & Scurte
Rochie de ocazie din tul, cu suprapuneri de material in straturi, pentru un aspect bufant. Este o rochie exceptionala si sexy, cu decolteu, pe care o poti purta la evenimente speciale: nunta sau botez.

Rochie Artista crem de ocazie in clos din material satinat

Rochie Artista crem de ocazie in clos din material satinat cu bust buretat cu aplicatii cu paiete • Artista


Rochie de ocazie scurta, croita din satin fluid in culori deosebite cu bust din tulle brodat cu aplicatii de paiete. Croi evazat in clos cu pliuri ample si dese in partea inferioara, decolteu adanc cu bust bureta si spate decupat in V. Inchidere cu fermoar. Este o piesa cocheta, irezistibila.

Rochie Ana Radu mustarie de lux din voal in clos pe umar

Rochie Ana Radu mustarie de lux din voal in clos pe umar captusita pe interior accesorizata cu cordon


Fii in atentia tuturor in aceasta rochie de ocazie ampla cu aer romantic, croita impecabil din voal suprapus. Aplicatia florala decorativa din zona umarului, cordonul lat in talie si design-ul asimetric sunt elementele de design care o transforma intr-o piesa couture.

OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI