fashiondays.ro

Tinute trendy de toamna 2020

Colectie deosebita de bluze cu diferite croiuri  


Tinute trendy de toamna 2020. O colectie deosebita de bluze cu diferite croiuri: evazate, asimetrice, cu guler sau tip helanca potrivite pentru a fi purtate zi de zi. Indiferent ce anume vrei sa inspiri: un stil childish, sobru sau sweet, cu siguranta iti vei gasi bluza perfecta aici. Noi venim cu solutia celor mai moderne bluze care pot fi combinate cu fuste, pantaloni sau blugi. Alege ce ti se potriveste si straluceste!

Camasi office sau casual


Tinute trendy de toamna 2020. Camasile sunt aliatele noastre de fiecare data cand dorim sa alcatuim un look office sau casual. Aici vei descoperi o colectie impresionanta de camasi: lejere, pe corp, din dantela, colorate, albe dar si negre, camasi casual, dar si elegante. Aloca timp si descopera ultimile tendinte si o colectie superba de camasi

Blugi si pantaloni


Tinute trendy de toamna 2020. Stim ca blugii si pantalonii sunt piese de baza in crearea tinutelor vestimentare de zi cu zi. O pereche de jeansi corect asortata ne salveaza timp si ne valideaza bunul gust. StarShinerS iti ofera o gama completa de blugi, astfel incat sa-ti fie usor accesibili. Asorteaza blugii la jachete denim sau creaza alte combinatii, ai liber la imaginatie!

Compleuri Dama feminine si diafane


Tinute trendy de toamna 2020. Compelurile de dama sunt o declaratie de stil curajoasa, dar abordabila in acelasi timp. Liniile clare si croielile simple fac aceste costume sa fie purtate cu succes atat intr-o combinatie formala, daca alegem sa le punem in valoare cu o camasa masculina cu guler definit, fie intr-o combinatie casual, feminina si diafana, daca le purtam cu o bluza din matase.

Paltoane & geci de toamna-iarna 


Tinute trendy de toamna 2020. Fie ca esti in cautarea unui palton, a unei geci, sacou sau jacheta, aici gasesti cele mai in tendinte modele disponibile pe toate marimile. Iar prin intermediul aplicatiei StarSize, iti sugeram modelul potrivit dimensiunilor voastre. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti introduci masurile o singura data in tabelul nostru si te tinem minte. Adeseori puteti gasi paltoane si geci la preturi mici, astfel incat sa puteti beneficia de oferta noastra speciala: doua produse la pret intreg adaugate in cosul de cumparaturi si suportam noi transportul coletului prin curier.

Încălțămintea este un accesoriu care finisează o ținută


Tinute trendy de toamna 2020. Fiecare dintre noi are câte o plăcere vinovată, iar pentru multe femei această plăcere este reprezentată de încălțăminte. Nu credeți că atenția noastră a fost îndreptată prea mult spre rochii, fetelor? Este foarte important să știi că o rochie nu va arăta perfect dacă nu este accesorizată corespunzător. Pantofii sunt esențiali oricărui look! Încălțămintea este un accesoriu care finisează o ținută, o definește și, desigur, o scoate din anonimat. Îi conferă sens și îți face dreptate. Tocmai de aceea este foarte important să deții câteva modele de pantofi care să se preteze fiecărei ocazii, astfel încât să te scoată oricând din încurcătură. Dintre atâtea modele de încălțăminte pentru fiecare stil și fiecare mod de viață, uneori poate fi greu să faci alegerea potrivită!