dyfashion.ro

Cele mai Frumoase Paltoane 2020

Tinuta taeleganta, office poate fi completata cu acest palton cu compozitie 65% lana, ideal pentru sezonul rece. Materialul este fin, placut la atingere. Gulerul din blana artificiala este detasabil, se prinde cu nasturi. Cordonul este detasabil si el si poate fi folosit pentru a-ti evidentia mai bine talia. Captuseala din material lucios este matlasata. Inchiderea se face cu nasturi

Palton elegant din stofa de cea mai buna calitate cu model floral in relierf in material, tip jaquard. Este captusit pe interior, are umerii buretati si se inchide cu nasturi.

Cele mai frumoase PALTOANE 2020. Palton stilat dintr-o tesatura groasa in carouri, trendy cu captuseala din blana ecologica calduroasa. Are o croiala cambrata, se incheie cu nasturi si se leaga la brau cu un cordon lat. Este prevazut cu doua buzunare interioare, guler indoit din blana ecologica, are manecile lungi, lungimea pana deasupra genunchilor.

Palton monocromatic cambrat fabricat dintr-o stofa groasa si moale, calitativa, pe captuseala din material subtire si satinat. Se incheie cu un rand de nasturi mari, cu nasturi mari. La brau se leaga cu cordon, are manecile lungi si doua buzunare interioare in partea din fata prevazute cu clapete. Are o lungime pana deasupra genunchilor si este prevazut cu guler indoit decorat cu blana ecologica detasabila

Palton Artista verde elegant in clos captusit pe interior accesorizat cu cordon cu fundita
• Artista

Un palton seducator cu un croi deosebit, cambrat, din material usor elastic, fin, de grosime medie. Se inchide cu nasturi ascunsi in fata, este accesorizat cu un cordon fundita, cu inchidere cu nasturi la spate si un cordon simplu din material. Este captusit pe interior. Alege aceasta piesa stilata pentru un look fermecator!

Palton dama confecționat din stofă, cu o croială dreaptă, guler înalt tip tunică, accesoriu detasabil din blană ecologică, buzunare ascunse laterale, stofă de grosime medie, căptușeală matlasată, închidere în talie cu nasture și cordon.

Cele mai frumoase PALTOANE 2020.Palton Artista confectionat din stofa calitativa. Are o croiala ajustata pe corp in partea superioara si in talie, cu partea superioara evazata. Inchiderea se face la doua randuri de nasturi.

 

Palton clasic cu lungime pana la gamba, din stofa groasa, calduroasa, cu revere crestate și cordon detașabil in talie. Inchidere cu un nasture. Buzunare laterale diagonale. Captuseala subtire in interior.

Palton din stofa cu finisaj moale. Design cu linii simple, clasice, croiala dreapta, revere crestate și inchidere cu un nasture in fata. Buzunare laterale discrete. Captuseala subtire.

 

Palton din stofa cu finisaj moale. Design cu linii simple, clasice, croiala dreapta, revere crestate și inchidere cu un nasture in fata. Buzunare laterale discrete. Captuseala subtire.

Palton din stofa groasa cu finisaj moale si flausat. Croiala dreapta, revere crestate, inchidere cu un nasture in fata si curea in talie din piele ecologica. Buzunare laterale discrete. Captuseala subtire de satin. Un model versatil, basic, stil universal, usor de purtat si de integrat in diverse tinute feminine de zi.

 

Cele mai frumoase PALTOANE 2020.Palton elegant cu lungime pana la gamba, croiala dreapta, fabricat din stofa groasa, model in carouri, cu revere crestate și cordon detasabil in talie. Buzunare laterale diagonale, maneci lungi si slit lung in partile laterale. Necaptusit.

Palton din stofa groasa cu lungimea ce acopera soldurile. Croiala cambrata, maneci lungi, revere inguste, inchidere cu goi nasturi in fata. Potrivita pentru toamna, sfarsit de toamna.

Palton dama confecționat din stofă, cu o croială dreaptă, guler înalt tip tunică, accesoriu detasabil din blană ecologică, buzunare ascunse laterale, stofă de grosime medie, căptușeală matlasată, închidere în talie cu nasture și cordon.

 

 

Paltoane dama 2020


Paltoanele devin cele mai bune prietene ale noastre, in zilele racoroase ale lunilor de primavara, toamna si iarna. Sunt elegante si ofera un look distins. Iti recomandam sa ai in dressing cel putin doua paltoane. In acest fel eviti tendinta de a imbraca acelasi palton un sezon intreg. Aloca-ti timp si achizitioneaza unul in functie de tinutele pe care le porti zi de zi si inca unul care sa se potriveasca la ocaziile speciale. Ai din ce alege! Daca doresti geci elegante, te asteptam pe pagina dedicata, Geci.

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI