fashiondays.ro

Pulovere Dama - Comanda online

Pulover cu perle, confectionat din tricot. Model cu croiala lejera cu bordura reiata la guler, la mansete si la tiv. Il poti purta cu fuste scurte din piele, fuste midi, plisate, blugi. Este versatil si feminin in orice combinatie.

Pulovere Dama - Comanda online. Pulover confectionat din tricot subtire din amestec de vascoza. Model cu croiala mulata, manecile lungi. Guler rotund accesorizat cu lant din metal auriu. Mixeaz-o cu pantaloni conici din piele ecologica, blugi trapez, fuste mulate, fuste midi plisate.

Pulover confectionat din tricot subtire din amestec de vascoza. Model cu croiala mulata, manecile lungi. Guler rotund accesorizat cu lant din metal auriu. Mixeaz-o cu pantaloni conici din piele ecologica, blugi trapez, fuste mulate, fuste midi plisate.

Pulover calduros , model scurt si larg cu maneci lungi si guler pe gat. Este confectionat din tricot gros din amestec de lana, poliamida si acril. Recomandarea noastra este sa il combini cu blugi, pantaloni, colanti cu talie inalta.

 

Pulover marca StarShinerS cu croi mulat, cu maneca lunga, decolteu cazut, dublat si intors, confectionat din tricot fin si elastic. Se poate purta cu umerii lasati sau ridicati. O poti adapta in outfituri casual-chic si il poti mixa cu pantaloni si fuste din stofa sau blugii tai preferati.

Pulover cambrat pe corp confectionat din tricot fin, monocromatic, fir de vascoza si poliester, cu bordura reiata la mansete, la guler si la baza. Guler cu strasuri, perle si paiete.

Pulover din tricot foarte fin, deosebit de placut la atingere si la purtat. Cu guler tip camasa deosebit de decorativ ce ii sporeste semnificativ farmecul si va adauga o nota sofisticata si tinutei in care il vei purta.

Pulover lung cu croiala lejera, fabricat din tricot pufos. Decolteu adanc cu dantela, maneci lungi. Recomandarea noastra este sa il porti cu colanti si cizme sau botine

In zilele in care doresti sa te simti lejera, alege sa iti asortezi tinuta cu acest pulover din tricot, cu irizatii stralucitoare. Gatul este dublat si intors face ca umerii sa fie goi. Poarta articole din piele pentru un look fresh si in tendinte.

Pulovere Dama - Comanda online. Pulover SunShine visiniu, negru, ivoire, khaki, mustariu, cu maneci lungi cu aplicatii cu pietre strass si lantisoare cu decolteu rotunjit. Il poti asocia cu usurinta unei perechi de pantaloni sau jeansi pentru un look in trend. Vei obtine o tinuta casual perfecta si este piesa ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricarei fashioniste in sezonul rece.

 

Pulover cu platcă, decolteu rotund, mânecă lungă cu elastic la bază, croială largă, confecționat din ricot subțire.

 

Pulover din tricot moale si calduros perfect pentru zilele racoroase. Are maneci lungi, iar partea din spate este mai lunga decat partea din fata. Poti sa il porti cu o camasa dedesubt si obtii un look casual-elegant. Merge perfect si in combinatie cu o pereche de pantaloni, jeansi sau chiar fuste. Mai ai de ales doar cu ce sa te incalti: bocanci sau botine.

 

 OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI