fashiondays.ro

Pulovere dama - Modele Noi


Pulover roz prafuit casual tricotat cu un croi mulat cu insertii de broderie


Pulover casual cu aplicatie de broderie tridimensionala. Este un pulover mulat pe gat care se poate purta cu o fusta sau o pereche de pantaloni

Un pulover extrem de fin și plăcut la atingere, dintr-un material moale, reiat și elastic. Vine pe gât, ușor mulat pe corp. Accesorizat cu perluțe pe piept și umeri. Este o piesă ușor de asortat și foarte comodă!

Pulover tricotat, cu terminatie reiata la maneci si in partea inferioara a acestuia. Detaliul sau il constituie cusaturile in relief, ce realizeaza un imprimeu de tip grafic. Perfect pentru sezonul rece!

Pulover din tricot moale si calduros perfect pentru zilele racoroase. Are maneci lungi, iar partea din spate este mai lunga decat partea din fata. Poti sa il porti cu o camasa dedesubt si obtii un look casual-elegant. Merge perfect si in combinatie cu o pereche de pantaloni, jeansi sau chiar fuste. Mai ai de ales doar cu ce sa te incalti: bocanci sau botine

 

Pulover din tricot cu un croi pe corp, maneci lungi prevazute cu manseta si dungi orizontale. Impreuna cu o fusta, o pereche de ciorapi si o pereche de botine sau bocanci ai obtinut o tinuta perfecta pentru zilele friguroase din sezonul acesta.

Pulover cu perle, confectionat din tricot. Model cu croiala lejera cu bordura reiata la guler, la mansete si la tiv. Il poti purta cu fuste scurte din piele, fuste midi, plisate, blugi. Este versatil si feminin in orice combinatie.

Pulover cambrat pe corp confectionat din tricot fin, monocromatic, fir de vascoza si poliester, cu bordura reiata la mansete, la guler si la baza. Guler cu strasuri, perle si paiete.

Pulover casual cu aplicatie de broderie tridimensionala. Este un pulover mulat pe gat care se poate purta cu o fusta sau o pereche de pantaloni.

Pulover cu perle, confectionat din tricot. Model cu croiala lejera cu bordura reiata la guler, la mansete si la tiv. Il poti purta cu fuste scurte din piele, fuste midi, plisate, blugi. Este versatil si feminin in orice combinatie.

Pulover confectionat din tricot subtire din amestec de vascoza. Model cu croiala mulata, manecile lungi. Guler rotund accesorizat cu lant din metal auriu. Mixeaz-o cu pantaloni conici din piele ecologica, blugi trapez, fuste mulate, fuste midi plisate.

 

Pulover cu croi mulat, cu maneca lunga, decolteu cazut, dublat si intors, confectionat din tricot fin si elastic. Se poate purta cu umerii lasati sau ridicati. O poti adapta in outfituri casual-chic si il poti mixa cu pantaloni si fuste din stofa sau blugii tai preferati.

In zilele friguroase, poarta acest pulover cu croi larg, din material tricotat cu aplicatii din paiete. Poarta jeans sau pantaloni simpli, conici.

Completeaza-ti tinuta de toamna cu acest pulover casual, oversized. Decolteul adanc in V si accesoriile tip paiete scoate acest pulover din anonimat. Manecile sunt usor bufante pe antebrat.

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI