dyfashion.ro

Rochii în vogă pentru Craciun și Revelion

Iti doresti o tinuta perfecta de ocazie eleganta, feminina si în același timp cu acea nota glam care capteaza atentia? Cu un design stilat rochia midi iti contureaza o silueta perfecta prin croiala in stil conic. Textura luxurianta al materialului din catifea in combinatie cu paietele transforma aceasta tinuta intr-o piesa irezistibila.

Rochie StarShinerS cu o croiala lejera, potrivita pentru toate tipurile de silueta, lungime usor asimetrica, maneci scurte si decolteu barcuta. Model fara sistem de inchidere realizat din paiete calitative pe captuseala elastica lucioasa. Liniile minimaliste in combinatie cu textura pretioasa a paietelor transforma aceasta tinuta intr-o piesa irezistibila. Dedicata femeilor care isi doresc sa fie in centrul atentiei. Ea poate sa fie purtata cu success in cele mai variate contexte, atat la petrecerile organizate in cadrul sarbatorilor de iarna cat si la iesirile in club.

Rochii în vogă pentru Craciun și Revelion . Alege o rochie din catifea cu un croi midi si tip creion, feminina si foarte indrazneata pentru ocaziile speciale din viata. Detaliul sub forma de floare in zona taliei ii confera un aer romantic si boem rochiei. Alege sa o porti cu o pereche de sandale sau stiletto si un clutch de aceeasi culoare.

Catifeaua este perfecta pentru sezonul toamna / iarna, iar aceasta rochie este pe lista noastra de succes. O tinuta fascinanta inca de la prima vedere, rochia de catifea pe care trebuie sa o ai in garderoba ta festiva de sezon. Simpla din punct de vedere al croiului, in clos, dar cu detalii originale spectaculoase si surprinzatoare. Manecile trei-sferturi iti ofera posibilitatea sa o poti purta cu succes la evenimentele sezonului rece, iar umerii cazuti vor atrage atentia asupra bustului tau si ii va conferi senzualitate imaginii tale. O rochie eleganta, seducatoare, cu un design extrem de feminin si rafinat.

Rochie PrettyGirl neagra de ocazie mini, accesorizata cu paiete, si o curea in talie cu accesoriu tip brosa, perfecta pentru evenimentele speciale la care esti invitata. Modelul deosebit, vor face din aparitia ta, una de diva. Rochia este pusa in valoare prin croiul sexy ce ii ofera un look seducator.

Rochia din piele ramane una dintre cele mai indraznete si in voga optiuni pentru party-uri in sezonul toamna-iarna. Acest model are o croiala mulata, design petrecut in partea superioara. Inchiderea se face cu fermoar din metal in fata.


Rochie crem de ocazie petrecuta din paiete cu un croi mulat si bretele

Rochie de ocazie realizat din material fin si elastic cu paiete pe captuseala satinata. Croi mulat pe corp cu decolteu pentrecut. Se incheie cu fermoar in lateral. O rochie glamour cu un design fermecator, potrivita pentru petreceri si evenimente speciale.Compozitie: 92% Poliester, 8% Spandex 


Rochie neagra midi tip creion de ocazie din catifea si paiete cu maneci scurte cu volanase si peplum

Ultra feminina si in tendinte, aceasta rochie este ideala pentru evenimentele speciale din acest sezon. Este confectionata din plasa la piept, combinata cu paiete si peplum din paiete, iar fusta este din catifea, fara slit. Poarta pantofi stiletto si o geanta plic elegant. 


Rochie aurie lunga tip sirena cu un croi mulat din paiete cu bretele si decolteu cazut

Rochii în vogă pentru Craciun și Revelion . Stralucitoare și seducatoare, rochia de ocazie StarShinerS recomandata de Gina Pistol este creata special pentru a-ti evidenția formele plasandu-te in randul celor mai stilate si admirate invitate la orice eveniment special. Este confectionata din material elastic si fin cu paiete. Rochia sirena are un decolteul cazut, foarte feminin si discret, și prin deschizatura frontala a fustei pe picior care adauga un plus de senzualitate tinutei. Stralucirea irezistibila a paietelor, alaturi de prețiozitatea texturilor completeaza o tinuta cu personalitate si stil, ideala pentru petrecerile de cocktail sau de nunta.


Rochie mov de ocazie din catifea cu croi in clos cu aplicatii din paiete si umeri goi

Catifeaua este perfecta pentru sezonul toamna / iarna, iar aceasta rochie este pe lista noastra de succes. O tinuta fascinanta inca de la prima vedere, rochia de catifea pe care trebuie sa o ai in garderoba ta festiva de sezon. Simpla din punct de vedere al croiului, in clos, dar cu detalii originale spectaculoase si surprinzatoare. Manecile trei-sferturi iti ofera posibilitatea sa o poti purta cu succes la evenimentele sezonului rece, iar umerii cazuti vor atrage atentia asupra bustului tau si ii va conferi senzualitate imaginii tale. O rochie eleganta, seducatoare, cu un design extrem de feminin si rafinat.


Rochie mustarie de ocazie cu un croi mulat din catifea si paiete captusita pe interior

Rochia de ocazie fermecatoare StarShinerS cu siguranta va deveni un accesoriu vestimentar care va face impresie la cele mai deosebite evenimente de sezon. Imbinand tonurile bogate si seducatoare de mov intens sau auriu irezistibil cu delicatetea texturii catifelei iti asigura un look fermecator si rafinat. Stralucirea irezistibila a paietelor atrage instantaneu privirile adaugand un farmec aparte si o nota spectaculoasa tinutei. Model realizat dupa un tipar simplu completat de un detaliu care transforma tinuta intr-una foarte avantajoasa pentru silueta: talia incretita cu pliuri. Aspectul petrecut al fustei cu cordonul fals care iti pune talia in valoare si iti va evidentia feminitatea, in timp ce deschizatura subtila de pe picior iti sporeste senzualitatea.


Rochie neagra de ocazie asimetrica cu un croi mulat pe gat din catifea cu franjuri cu paiete

Rochie StarShinerS cu o croiala mulata, fara maneci si lungime asimetrica confectionata din catifea elastica. Cu o croiala clasica si feminina modelul prezentat se distinge prin detaliul original aplicat la baza rochiei cu broderie, franjuri si paiete pe suport de tulle.Compozitie: 95% Poliester, 5% Spandex


Rochii de Craciun si Revelion


2021 e aproape aici. Tic Tac! Fii cea mai frumoasa in seara dintre Ani cu o rochie Revelion deosebita. Cu siguranta o poti face de neuitat daca porti una dintre miile de modele existente in magazinul nostru. Daca vrei sa fii eleganta alege noile modele de rochii din catifea sau paiete. Indiferent de croiul preferat: scurt, lung, clos, pe talie sau balon, cu siguranta vei fi impresionata de tinuta materialelor din care sunt realizate rochiile din magazinul StarShinerS.


OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI