dyfashion.ro

Sacouri Dama, Casual sau Office

Sacou negru cu imprimeu picior de cocos cambrat cu accesoriu tip curea

Sacou crambrat, scurt, care se inchide cu nasturi mari aurii si cu o curea detasabila. Are guler si buzunare false. Este o piesa perfecta pentru o tinuta casual sau office. Sacouri Dama, Casual sau Office

Un sacou de exceptie, cu care vei fura privirile tuturor din jur, fara doar si poate! Simplitatea din partea frontala este completata de detaliul inedit de la spate, si anume de banda de franjuri realizati din bilute metalice. Indrazneste sa iesi in evidenta si sa fii stralucitoare si sexy in sacoul nostru atat de unic si frumos!

Sacou Artista de inalta calitate, confectionat din stofa usor elastica. Are un croi drept si se leaga in talie, acest aspect conferindu-i unicitate. Se potriveste in tinutele office.

Sacoul PrettyGirl este un produs romanesc, confectionat din stofa, cu o tinuta eleganta, cambrat pe corp. Acesta se inchide cu nasturi si are manecile decupate si largi in partea de jos. Sacouri Dama, Casual sau Office

Sacou scurt tip bolero confectionat din stofa fina. Model cu croiala scurta, dreapta, cu manecile trei-sferturi, cu volanase incretite la terminatie. INchidere cu doi nasturi imbracati in fata.

Sacou office cu croi cambrat, realizat din stofa usor elastica. Se inchide cu un nasture si are buzunare false. Are o tinuta excelenta si te va face sa te simti impunatoare.

Sacou la doua randuri de nasturi, din tesatura fina, usor elastica, cu revere clasice, cu maneci lungi cu nasturi decorativi la mansete, cu buzunare false cu clapa in fata. Ușor ajustat in talie. Captuseala de poliester.

Adauga nota perfecta de rafinament si eleganta la orice tinuta office sau asorteaza-l cu blugi si tricou basic in weekend. Opteza pentru acest model de sacou supradimensionat trendy din stofa fina si vei avea o piesa foarte versatila pentru orice ocazie, formala sau casual. Sacouri Dama, Casual sau Office

Un sacou asimetric foarte stilat si original. Este fabricata din stofa subtire, usor elastica. Face parte din colectia cu printuri customizate, realizata de designerii StarShinerS din materiale imprimate prin technica printului digital direct in atelierele noastre. In exclusivitate si editie limitata pentru StarShinerS.

Jachetă elegantă cu croială dreaptă, lejeră cu mânecă decupată, legata la mansete si cordon detașabil. Fața este dublată. Fabricat în România.

Designerii StarShinerS au creat acest sacou din stofa elastica, cu croi cambrat si peplum in talie pentru femeia moderna de afaceri. Umerii nu sunt buretati, iar partea unde se regaseste peplum nu este captusita. Asorteaza-i pantalonii in aceeasi nuanta si pantofi cu varf ascutit. Sacouri Dama, Casual sau Office

Imprimeul houndstooth este un must-have anul acesta, iar acest sacou se va potrivi perfect in tinutele tale office-chic. Cu un croi cambrat si accesorizat cu o centura in talie iti va subtia silueta.

 

SACOURI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI