dyfashion.ro

Modele Rochii Paiete 2021

WOW! Ne plac paietele si in special aceasta rochie super feminina, asimetrica, cu decolteu adanc si bretele. Poart-o la cele mai fancy evenimente si bucura-te de privirile celor din jur. Modele Rochii Paiete 2021

 

Se apropie Sarbatorile si nu ti-ai gasit tinute potrivita? Alege acum sa porti rochii paietate pentru un look glam, de sezon. Rochia avantajeaza orice tip de silueta.

Rochie 3/4 din voal, vaporoasa, cu manecile decupate, cu aplicatii de perle pe tul pentru un aspect elegant. Este captusita pe interior si se inchide cu fermoar la spate. Alege o rochie comoda, plina de stil pentru petrecerea la care ai fost invitata de curand!

Atrage toate privirile in aceasta rochie seducatoare, cu paiete, creata de designerii StarShinerS si recomandata de Gina Pistol. Materialul se aseaza usor pe formele feminine, iar paietele dau un aer romantic tinutei. Poarta pantofi stiletto si un clutch simplu.

Rochie PrettyGirl midi, de ocazie. O rochie foarte eleganta, confectionata dintr-o combinatie de materiale de efect: voal si dantela, completate de sclipici. Se inchide cu nasturi la spate si are un cordon in talie, accesorizat cu o catarama stralucitoare.

 

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 

Rochie de ocazie scurta, croita din tafta in culori deosebite usor rigida cu tinuta si dantela brodata in partea de sus. Croi in clos cu pliuri ample in partea inferioara, decolteu adanc cu bust bureta si spate decupat in partea superioara. Inchidere cu fermoar si nasturi decorativi. Este o piesa usor de purtat si asortat.

Rochie lila midi de ocazie tip creion

Rochie lila midi de ocazie tip creion din stofa subtire cu maneci clopot si umeri goi

Rochie midi, eleganta cu croiala cambrata pe corp, cu decolteu in V, cu umerii decupati si volane supradimensionate la maneca. Talia este marcata cu un cordon integrat din paiete.

Rafinata si eleganta rochia marca StarShinerS este o alegere ideala pentru evenimentele speciale din viata ta. Decolteul si efectul 3 D iti va pune in evidenta bustul. Alege sa o porti cu o pereche de sandale si un clucth.

Opteaza acum pentru cea mai noua rochie SunShine sexy din voal in partea superioara, cu decolteu tip V petrecut, si paiete in partea inferioara, pentru petrecerile unde vrei sa te simti in centrul atentiei. Vei obtine o tinuta trendy perfecta si este piesa ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricarei fashioniste.


Rochie mov midi de ocazie tip creion cu insertii de broderie si aplicatii cu paiete cu peplum captusita pe interior

Atat de feminina si delicata, aceasta rochie paiete este ideala pentru evenimentele speciale din acest sezon. Confectionata din stofa elastica, rochia are bustul si manecile din plasa cu insertii de broderie din catifea si paiete. Poarta stiletto eleganti si o geanta plic pe masura.

Rochie Artista fuchsia lunga de ocazie cu aplicatii cu paiete

Rochie Artista fuchsia lunga de ocazie in clos cu spatele gol cu bust buretat cu decolteu in v cu aplicatii cu paiete • Artista

Confectionata din tulle si bustul brodat cu paiete in ton rochia Artista reprezinta eleganta si senzualitate desavarsita, pentru o aparitie spectaculoasa, irezistibila la cele mai pretentioase evenimente. Fusta lunga, cu crapatura pe picior in partile laterale, iti confera o alura senzuala si misterioasa, iar decolteul adanc iti sporeste feminitatea. Rochia de seara lunga impresioneaza prin design-ul in stil A-line, menit sa flateze orice tip de silueta, dar si prin culorile detaliilor.

Aceasta rochie lejera si ultra feminina este perfecta pentru ocaziile speciale din acest sezon. Aplicatiile din dantela si paiete de pe piept si spate ofera un look chic. Poarta sandale simple si o geanta mini.