dyfashion.ro

Rochii scurte casual de vara

Vara aceasta alege sa porti aceasta rochie realizata din georgette, un material subtire cu o usoara textura pentru a avea atat un look cool cat si confortul termic de care ai nevoie. Croiul este in clos cu elastic la nivelul taliei ceea ce o face potrivita oricarui tip de silueta. Manecile sunt trei-sferturi, largi cu elastic la terminatie. Cordonul de la nivelul taliei este detasabil. Nastureii frontali au scop decorativ. Acest model nu dispune de captuseala interioara

 

vezi oferta completa si preturile 

 

Rochie scurta tip creion cu imprimeu floral - Top Secret

Top Secret> Rochii scurte casual de vara
O rochie perfecta pentru vara datorita materialului. O poti purta fie in parc, fie la o petrecere in aer liber. 

 

Aceasta rochie de vara superba este confectionata dintr-un material subtire, fin la atingere. Are banda lata elastica in talie, ceea ce o face usor de imbracat. La bust se leaga cu un snur din acelasi material imprimat.

 

Atat de feminina si copilaroasa, aceasta rochie este perfecta pentru zilele calduroase de vara. Este confectionata dintr-un material fin, vaporos, placut la atingere. Se leaga la spate cu snur din aceeasi tesatura, iar spatele ramane gol. Are aplicatii din broderie pentru un plus de romantism.

 

Rochii scurte casual de vara

Fii pregatita pentru sezonul acesta si alege sa porti aceasta rochie realizata dintr-un material subtire cu imprimeu, in culori pastelate. Croiul este larg ceea ce o face potrivita oricarui tip de silueta. La nivelul taliei dispune de o curea impletita. Linia decolteului este rotunjita. La umeri are volanase realizate prin tehnica pliseului. Acest model nu dispune de captuseala interioara.

 

Alege sa stralucesti in aceasta rochie casual scurta, cu un croi lejer, larg incepand din zona bustului ceea ce o va face potrivita pentru orice tip de silueta. Manecile sunt trei-sferturi avand terminatia prinsa in elastic. Decolteul este in V si are ca sistem de prindere un cordon tip funda.

 

Rochie asimetrica, cu un croi larg ce ofera lejeritate in miscare. Materialul este usor, fin la atingere. Este prevazuta cu volanase la maneci si la terminatie. Spatele este decoltat. Poate fi purtata atat cu umerii afara, cat si normal.

 

Rochii scurte casual de vara

Aceasta rochie este ideala pentru zilele insorita. Croiul lejer si decupajul de sub bust o scot din anonimat. Intoarce, deci, toate privirile si poarta cele mai inspirate creatii.

 

Rochia ideala pentru zilele calduroase de vara acum exista. Realizata din georgette, un material subtire cu o textura placuta si putina elasticitate este alegerea perfecta. Decolteul este petrecut si are pe toata linia lui aplicate 2 volanase din acelasi material realizat prin tehnica pliseului. Croiul este in clos cu elastic in talie ceea ce o face potrivita pentru orice tip de silueta. Volanasul de la baza rochiei iti va oferi un plus de volum.

 

Zilele calduroase ale acestui sezon au sosit asadar fii pregatita si alege aceasta rochie pentru a-ti da un aer fresh garderobei. Realizata dintr-o stofa cu elasticitate mare si imprimata cu motive florale este alegerea ideala vara aceasta. Linia decolteului este rotunjita, manecile sunt scurte si spatele este decupat. Sistemul de inchidere este la spate dat de un fermoar ascuns. Buzunarele frontale iti vor oferi un plus de functionalitate.

 

Rochii scurte casual de vara 

Iubim denimul, un material cu o istorie fascinanta in istoria modei, produs din bumbac este cu siguranta un material atent ales in realizarea acestei rochii pe care ti-o propunem. Cu un croi scurt si chic, rochia are sistemul de inchidere frontal si este dat de nasturei metalici, la nivelul taliei este un cordon detasabil pe care il puteti lega atat in partea frontala cat si la spate. Fiind fara maneci, este ideala atat pentru a fi purtata ca si rochie dar si ca vesta pentru completarea unei tinute casual. In partea superioara frontala sunt aplicate simetric 2 buzunare cu scop atat decorativ cat si functional. Acest model nu dispune de captuseala interioara deoarece nu este necesara, materialul fiind plin.

 

Adauga garderobei tale o rochie scurta de vara, atragatoare ce se aranjeaza minunat si avantajeaza orice tip de silueta. Este fabricata din scuba crep elastic, are o croiala lejera, datorita careia va fi foarte confortabila la purtat. Face parte din colectia realizata de designerii StarShinerS din materiale imprimate prin technica printului digital cu print inhouse, direct in atelierele noastre. In exclusivitate si editie limitata pentru StarShinerS.

 

vezi oferta completa si preturile