fashiondays.ro

Rochii de ocazie din colectia Fofy

Rochie de ocazie din catifea neagra midi tip creion cu paiete - Fofy

Rochie din catifea cu un croi tip creion si maneci din dantela cu paiete. Linia decolteului este in V si are slit in partea frontala. Dispune de captuseala interioara si are sistemul de inchidere la spate dat de un fermoar si un nasturel mic. Cordonul de la nivelul taliei este detasabil. Are mici drapaje de material in partea frontala.

 

Rochie crep de ocazie rosie midi tip creion cu pene - Fofy

Colectiilor Fofy, atat de feminine, li s-a adaugat aceasta rochie eleganta, cu decolteu adanc din plasa si maneci scurte cu aplicatii din pene. Cordonul detasabil are aplicatii din pietre. Poart-o cu sandale simple si un clutch stralucitor. 



Rochie de ocazie din catifea neagra cu aplicatii de dantela si pene - Fofy

Rochie din catifea cu un croi tip creion, pe corp. Dispune de captuseala doar in zona bustului si are sistemul de inchidere la spate dat de un fermoar lung.
In partea frontala are slit si are pliuri de material cu aplicatii de dantela si pene. Linia decolteului este rotunjita si are manecile scurte.


Rochie de ocazie asimetrica tip creion cu pene - Fofy

Poarta aceasta rochie la evenimentul la care vei participa si fii pregatita pentru a atrage toate privirile. Croiul este tip creion, pe corp cu captuseala doar in zona bustului. Modelul este asimetric in partea inferioara. Are aplicate pene la terminatia rochiei si la umeri. Linia decolteului este rotunjita si are aplicat un accesoriu decorativ tip colier (acesta difera) Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns.


Rochie de ocazie Fofy din tul neagra scurta cu pietre strass -

O rochie baby doll din tulle cu pliseuri mici si pietricele lipite. Se inchide la spate cu un nasture. Manecile sunt evazate de la mijloc in jos. Este captusita si are o cadere perfecta.


Rochie de ocazie din stofa elastica rosie cu aplicatii cu perle - Fofy

O rochie confectionata din stofa subtire, usor elastica, incretita in lateral, cu aplicatii din paiete. Se inchide cu fermoar ascuns la spate si cu un nasture mic. Se aseaza perfect pe corp.


Rochie de ocazie din stofa elastica alba cu aplicatii de dantela - Fofy

In ziua evenimentului mult asteptat alege sa fi in centrul atentiei cu aceasta rochie. Elementele decorative care o scot din anonimat sunt dantela finuta aplicata in zona decolteului si de la baza rochiei. Lungimea manecilor este trei-sferturi si au la terminatie un volanas. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar normal, lung. Decolteul este in v ceea ce iti va oferi un plus de eleganta si de feminitate. Pensele din zona bustului, a taliei si cele de la spate iti vor oferi o asezare perfecta pe silueta. La baza rochiei in partea din spate este un slit care iti va aduce lejeritate in miscare. Cordonul din zona taliei are o catarama cu pietre stralucitoare Acesta iti va evidentia talia si iti va aduce un plus de stralucire.

Rochie din crep rosie tip creion cu decolteu in v la spate - Fofy

Alege sa stralucesti in ziua evenimentului mult asteptat in aceasta rochie realizata din crep, un material usor texturat cu elasticitate. Manecile sunt scurte si au aplicata la terminatie coltisori de dantela. Linia decolteului frontal este la baza gatului si are aplicata pe toata lungimea lui coltisori de dantela care continua la spate pe V-ul rochiei. Rochia avand spatele gol, este foarte atragatoare si te va aseza in centrul atentiei. Acest model dispune de captuseala interioara doar la partea superioara. ATENTIE! Dantela poate diferi ca si nuanta, usor aurie.


Rochie de ocazie din stofa visinie in clos cu aplicatii de dantela - Fofy

Indiferent de evenimentul la care urmeaza sa participi, trebuie sa ai o aparitie remarcabila. Noi te putem ajuta in a realiza acest lucru. Alege sa porti aceasta rochie superba realizata din stofa cu o elasticitate medie. Manecile sunt usor incretite sus si au o lungime mai sus de cot avand la terminatie aplicati coltisori de dantela. Cordonul din zona taliei este detasabil, acesta are o catarama decorativa, stralucitoare cu pietre si strasuri. Acest model dispune de captuseala interioara doar in partea superioara. Decolteul este petrecut, avand pe toata lungimea lui aplicati coltisori de dantela. Cordonul fix din zona taliei iti va scoate silueta in evidenta si face ca, cordonul detasabil sa nu fie necesar in cazul in care nu doriti sa il atasati. Partea inferioara este in clos ceea ce avantajeaza orice tip de silueta, simetric bilateral sunt 2 buzunare.

 

Rochie de ocazie tip sacou din stofa verde scurta cu pene si pietre strass - Fofy

Alege sa stralucesti in aceasta rochie eleganta tip sacou indiferent de evenimentul la care participi. Realizata din materiale atent alese pentru a-ti asigura atat un look in actualitatea tendintelor acestui sezon cat si pentru a-ti satisface confortul. Sistemul de inchidere este frontal si este dat de mai multi nasturei mici. Gulerul este tip rever. Lungimea manecilor este trei-sferturi si au la terminatie aplicate pene si pietre strass. Acest model nu dispune de captuseala interioara.