dyfashion.ro

Modele sacouri dama elegante

Sacou rosu elegant scurt din stofa usor elastica cu maneci lungi captusit pe interior •


Designerii au creat acest sacou din stofa elastica, cu croi cambrat si peplum in talie pentru femeia moderna de afaceri. Umerii nu sunt buretati, iar partea unde se regaseste peplum nu este captusita. Asorteaza-i pantalonii in aceeasi nuanta si pantofi cu varf ascutit.

SACOURI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI

Sacou negru casual din stofa cu un croi drept si inchidere cu un nasture •


Ce spui de un SACOU nou? Avem modelul perfect pentru tine. Croiul drept, clasic, dar totusi fresh pe care il poti combina cu usurinta tinutelor tale cu rochie sau bluza& camasa si pantaloni sau fuste. Alege sa il porti cu o pereche de pantofi eleganti si o geanta de dimensiune medie.

Sacou negru elegant scurt cambrat cu print dogtooth si accesorizat cu o centura •


Imprimeul houndstooth este un must-have anul acesta, iar acest sacou se va potrivi perfect in tinutele tale office-chic. Cu un croi cambrat si accesorizat cu o centura in talie iti va subtia silueta.

Sacou corai elegant cambrat din stofa cu accesoriu tip curea • PrettyGirl


Un sacou cu un croi cambrat si asimetric este o piesa de rezistenta in garderoba ta. Versatil si cu un design unic vei fi o aparitie de tinut minte. Accesoriul tip curea din talie iti ofera o silueta de invidiat.

Sacou roz elegant scurt de ocazie cu un croi drept din material satinat cu maneci clopot •


Sacou elegant fara incheietoare, decorat simetric pe partile laterale cu imprimeu in dungi. Are o croiala patrata, cu maneci clopot si este fabricat dintr-o tesatura satinata, calitativa pe captuseala subtire, delicata.

Sacou zmeura elegant scurt tip blazer cu un croi cambrat cu maneci lungi accesorizat cu o centura •


Sacou elegant tip blazer accesorizat cu o centura in talie, potrivit pentru tinutele casual-office. Il poti asocia unei fuste sau pantaloni si vei obtine tinuta perfecta pentru birou sau intalniri profesionale. Modelul deosebit va atrage toate privirile asupra ta. Nu uita sa-l asortezi de asemenea unei bluze finute sau unei camasi elegante, o pereche de stiletto si o geanta din ultimele tendinte!

Sacou gri elegant scurt din stofa usor elastica cu maneci lungi captusit pe interior •


Designerii au creat acest sacou din stofa elastica, cu croi cambrat si peplum in talie pentru femeia moderna de afaceri. Umerii nu sunt buretati, iar partea unde se regaseste peplum nu este captusita. Asorteaza-i pantalonii in aceeasi nuanta si pantofi cu varf ascutit.

Sacou gri scurt de ocazie din material gros cambrat cu maneca lunga cu buzunare in fata si guler rotunjit •


In sezonul racoros, iti propunem o tinuta completata cu acest sacou cu compozitie 30% lana, plumeti pe umeri si buzunarele frontale si inchidere cu 4 nasturi din plastic. Poarta sacoul la birou sau cu tinute de ocazie.

SACOURI DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE CLICK AICI