dyfashion.ro

Rochii pentru ocaziile speciale

Rochii de Ocazie

Rochie cu Dantela II Alba

Eleganta si feminina, aceasta rochie este perfecta pentru ocaziile speciale, avand o tinuta clasica. In partea superioara este confectionata din dantela dublata, ea avand pieptul buretat pentru a sustine bustul si a-i da volum.






Rochii de Ocazie

Rochie Neon Love Alba

Sexy si indrazneata aceasta rochie este disponibila in culorile vedeta ale sezonului: culorile neon. Orice fashhionista trebuie sa aiba in dulap o tinuta in aceste nuante puternice. Ideala pentru a fi purtata in club, purtand aceasta rochie nu vei trece neobservata. Rochia are pieptul buretat pentru a-i da volum si sustinere.




Rochii de Ocazie

Rochie Princess 2 cu Paiete Auriu

Rochiile asimetrice sunt la putere in acest sezon! Ideale pentru o seara speciala aceste rochii aduc senzualitate si feminitate purtatoarei. Combinatia de shifon si material pretios paietat face ca aceasta rochie sa fie speciala. Cureaua NU este inclusa.


Oferta Rochii / Rochii de Ocazie / click aici


Rochii de Ocazie

Rochie Pretious cu Perle Somon

Rochia este confectionata dintr-un material pretios dublat de un material pastel , fin. Detaliile perlate de la baza gatului si a umerilor ii dau feminitate. Rochia vine insotita de un cordon care marcheaza talia si este ideala pentru o ocazie speciala.





Rochii de Ocazie

Rochie din dantela Sublime Neagra

Rochii de Ocazie
Eleganta si feminina, aceasta rochie este ideala pentru o ocazie speciala. Rochia este confectionata dintr-o dantela brodata si se incheie la spate cu un fermuar metalic. Rochia are manecile 3 sferturi.




Rochii de Ocazie

Rochie Peplum cu Spatele din Dantela Galbena

Rochii de Ocazie
Aceasta rochie este ideala pentru o tinuta de ocazie si este confectionata dintr-un material foarte elastic . In partea superioara este accesorizata cu dantela neagra, elastica iar pieptul este buretat  pentru a-i da volum.




Rochii de Ocazie

Rochie Divine

Rochii de Ocazie
Aceasta este cu siguranta o rochie sexy care intoarce toate privirile. Piepul este buretat , bretelele reglabile iar bustul este accesorizat cu dantela neagra. Materialul este elasic si prins in elastic intr-o parte. Rochia nu are fermuar.