dyfashion.ro

Pulovere tricotate online

Pulover

Pulover tricotat bej cu paiete - 273bej

Pulovere tricotate
Pulover tricotat bej cu paiete - 273bej, pulovere tricotate online, colectia La Femme toamna iarna 2013. Model de pulover stil jacheta care se inchide in fata cu un nasture sin in rascroiala sunt aplicati aceeasi nasturi. Puloverul are buzunare aplicate alteral si firul lui are paiete aplicate usor lucioase. Acest model de pulover avantajeaza mai multe siluete si este potrivit pentru toamna. Compozitie: 100% acryl, Material: fire tricotate din acryl, Lungime: 67 cm, Produs import Franta.

PULOVERE TRICOTATE VEZI OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE
Pulover

Pulover tricotat roz cu paiete - 273r

Pulovere tricotate
Pulover tricotat roz cu paiete - 273r, pulovere tricotate online, colectia La Femme toamna iarna 2013. Model de pulover stil jacheta care se inchide in fata cu un nasture sin in rascroiala sunt aplicati aceeasi nasturi. Puloverul are buzunare aplicate si firul are paiete aplicate usor lucioase. Acest model avantajeaza mai multe siluete si este potrivit pentru toamna. Compozitie: 100% acryl, Material: fire tricotate din acryl, Lungime: 67 cm, Produs import Franta.

Pulover

Pulover dama cu strasuri 3918 negru

Pulovere tricotate
Pulover dama cu strasuri 3918 negru, model de pulover din colectia La Femme de toamna iarna 2013. Puloverul este clasic dar pietrele mici si fine aplicate pe fata puloverului il scot din anonimat. Anchiorul puloverului este feminin, maneca este lunga si la terminatie are un mic patent. Negru este ideal in orice garderoba. Compozitie: 70% vascoza, 20% casmir, 10% poliamida, Material: tricotaj din vascoza cu fibre amestecate casmir si poliamida, Lungime: 56 cm, Produs fabricat in Franta.


Pulover

Pulover dama anchior 1173 negru

Pulover dama anchior 1173 negru din colectia de pulovere La Femme, toamna-iarna 2013. Pulover clasic din vascoza cu decolteu in V. Puloverul este confectionat dintr-o combinatie de vascoza cu fibre sintetice.  Compozitie: 74% vascoza, 21% poliamida, 5% elastan. Material: tricotaj cu fibre amestecate. Lungime: 54 cm, Produs fabricat in Franta.



Pulover

Pulover cu broderie pe maneca 399T turcoaz

Pulovere tricotate
Pulover cu broderie pe maneca 399T turcoaz, din colectia de pulovere dama La Femme, toamna-iarna 2013. Pulover cu maneca larga kimono, cu broderie pe lungimea manecii.Decolteu cu taietura la baza gatului cu terminatie lata elastica. Compozitie: 55% bumbac, 30% vascoza, 15% matase, 5% elastan, Material: material moale din fibre naturale cu fibre elastice, Lungime: 65 cm, Produd import Franta.


Pulover

Pulover cu model si aplicatii metalice 3953C ciclame

Pulovere tricotate
Pulover cu model si aplicatii metalice 3953C ciclame model din colectia de pulovere dama La Femme, toamna-iarna 2013. Pulover cu decolteu rotund si aplicatii metalice pe decolteu si partea din fata pe o portiune de 20 cm. Terminatiile usor elastice. Compozitie: 70% vascoza, 20% casmir, 10% poliamida, Material: material tricotat cu aplicatii metalice, Lungime: 58 cm, Produs import Franta.



Pulover

Pulover jacheta pufos cu inimioare 2020N

Pulovere tricotate
Pulover jacheta pufos cu inimioare 2020N, model din colectia de pulovere femei La Femme, toamna-iarna 2013.Pulover clasic cu decolteu in V si inchidere cu nasturi rotunzi. Pe partea frontala, imprimeu cu inimioare in doua culori. Compozitie:70% lana, 10% bumbac, 10% matase, 10% elastan, Material: fibre naturale combinate cu fibre elastice, Lungime: 57 cm, Produs import Franta.


Pulover

Pulover tricotat cu desen scandinav negru 1117N

Pulovere tricotate
Pulover cu desen scandinav negru 1117N, model din colectia de pulovere La Femme toamna iarna 2013. Modelul este mai scurt in fata si mai lung in spate. Materialul puloverului este placut la atingere si desenul este unul folosit in multe colectii in acest an. Te asteptam in magazinele noastre La Femme, in magazinul online cu haine de dama LaFemme.ro sau pe pagina de Facebook, unde trebuie sa descoperi si singura ce ti se mai potriveste din noua colectie toamna iarna 2013! Compozitie: 70% lana, 10% bumbac, 10 % matase, 10 % elastan, Material: fibre naturale cu fibre sintetice, Lungime: 53 cm, Produs import Franta.

Pulover

Pulover tunica tricotat cu maneca scurta 2022E ecru

Pulovere tricotate
Pulover tunica tricotat cu maneca scurta 2022E ecru, model din colectia de pulovere La Femme, toamna-iarna 2013. Pulover tricotat lung gen tunica cu maneca scurta, materialul cu aspect de fire iesite din tricotaj cu aspect pufos. Puloverul are decolteu rotund cu garnitura de tricotaj auriu cu fir lame. Buzunarele sunt false accesorizate cu nasturi aurii. Compozitie: 60% vascoza, 30% acryl, 10% elastan, Material: fire tricotate amestecate sintetice, tuseu placut la atingere, Lungime:72 cm, Produs import Franta.

Pulover

Pulover verde din vascoza cu dantela 255169V

Pulovere tricotate
Pulover verde din vascoza cu dantela 255169V, model din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Pulover clasic cu un decolteu interesant in V dar acoperit de o bucata de dantela. Model de pulover care urmareste silueta, usor lejer si este dintr-un material placut la atingere. Compozitie: 90% vascoza, 10%poliamida, Material: fir tricotat din vascoza in amestec cu poliamida, Lungime: 60 cm, Produs import Franta.


Pulover

Pulover ecru model tabla sah 9092

Pulovere tricotate
Pulover ecru model tabla sah 9092, model din colectia de toamna iarna de pulovere 2013 La Femme. Model tricotat mare cu desen interesant si croit larg. Linia umarului este cazuta si la terminatie maneci si pulover puloverul este tricotat patent pe o latime mica. Compozitie: 50%acryl, 50%poliester, Material: fire tricotate sintetice, LUngime: 64 cm, Produs import Franta.



Pulover

Pulover jacheta nasturi tricotata 9034 negru

Pulovere tricotate
Pulover jacheta nasturi tricotata 9034 negru, model din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Puloverul este la baza gatului si are un tuseu placut la atingere datorita firului de angora. Nasturii cu care se inchide jacheta sunt cu pietre usor sclipitoare. Compozitie: 50%acryl, 32%poliester, 18%angora, Material: fire tricotate sintetice cu naturale, mai groase de iarna, Lungime: 58 cm, Produs import Franta.


Pulover

Pulover bej tricotat cu fir lame 9082

Pulover bej tricotat cu fir lame 9082, din colectia de toamna-iarna La Femme 2013. Pulover clasic cu un decolteu rotund si garnitura alba. Model usor lejer, cu maneci lungi, ideal pentru zilele racoroase, se poate asorta si cu colanti. Puloverul 9082 cu fir lame este alegerea perfecta La Femme! Compozitie: 80% bumbac, 20% poliester, Material: fir tricotat din bumbac in amestec cu poliester Lungime: 89 cm, Produs import Franta.


 
Pulover

Pulover cu paiete si buzunar la piept 8815 ecru

Pulovere tricotate
Pulover cu paiete si buzunar la piept 8815 ecru, model din colectia de pulovere La Femme, toamna-iarna 2013. Pulover cu aspect de fire iesite din tricotaj, cu paiete aplicate. Puloverul are decolteu rotund si buzunar la piept. Compozitie: 50% vascoza, 50% lana, Material: fibre amestecate, Lungime: 68 cm, Produs import Franta.



Pulover

Pulover pufos cu maneca kimono 3001M maro

Pulovere tricotate
Pulover pufos cu maneca kimono 3001M maro, model din colectia de pulovere La Femme, toamna-iarna 2013. Pulover cu decolteu rotund, maneca kimono, cu un amestec de fibre naturale, placut la atingere. Compozitie: 70% lana, 10% bumbac, 10% matase, 10% elastan, Material: fibre naturale amestecate cu fibre elastice, Lungime: 60 cm, Produs import Franta.