dyfashion.ro

Sacouri elegante din colectia La Femme 2014

Sacou

Sacou gri elegant din lana cu fir lame, maneca incretita 3/4 S2

Sacouri dama
Sacou gri elegant din lana cu fir lame, maneca incretita 3/4 S2, model din colectia La Femme 2014. Sacoul este captusit cu captuseala din polyester, cu revere. Sacoul din lana este elegant, cu fir de lame, maneci incretite, buzunare false in fata si se inchide cu un nasture. La Femme iti recomanda sacoul S2, potrivit in orice situatie! Compozitie: 100% lana, Material: tesatura cu fir de lame, Lungime: 63 cm, Produs import Franta.


Sacou

Sacou negru cambrat cu maneca lunga S3N

Sacouri dama /Vezi oferta /Click aici
Sacou negru cambrat cu maneca lunga S3N, model din colectia La Femme 2014. Sacoul este scurt, captusit cu captuseala 100% acetate. Este elegant, cu maneca lunga, buzunare false in fata si se inchide cu un nasture. Sacoul La Femme S3N este ideal pentru orice eveniment la care trebuie sa fii cocheta! Compozitie: 82% polyester, 12% vascoza, 6% elastan, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 49 cm, Produs import Franta.


Sacou

Sacou dama negru din stofa V77

Sacouri dama
Sacou dama negru din stofa V77, model din colectia de sacouri la Femme 2014. Sacoul este captusit si este din stofa fina de toamna. Model la baza gatului, cu inchidere cu mos si baba, pe umeri si in talie are aplicate cateva siraguri metalice, ca niste raza de soare. Sa povestim despre feminitate si placerea de a ne juca in voie cu stri si atitudini frumoase in tinutele fiecarei zile! Compozitie: 78% poliester, 20% vascoza, 2%elastan Captuseala: 100 % poliester, Material: stofa elastica de toamna, Lungime: 47 cm, Produs import Franta.

Sacou

Sacou bleumarin din tricot cu maneca 3/4 902

Sacouri dama
Sacou bleumarin din tricot cu maneca 3/4, model din colectia La Femme 2014. Sacoul putem sa-l includem in aceste colectii de toamna "Back to school" datorita culorii agreate de scoli si sa nu mai vorbim de pretul accesibil. Modelul de sacou este captusit, are buzunare false la fata si se inchide cu nastura metalic. Maneca este usor incretita la terminatie.Compozitie: 75% poliester, 20% vascoza, 5% elastan. Captuseala: 100% poliester. Material: fibre sintetice cu alte fibre. Lungime: 61 cm. Produs import Franta.

Sacou

Sacou tricot bej 315551

Sacouri dama /Vezi oferta /Click aici
Sacou tricot bej 315551 din colectia de sacouri toamna-iarna. Sacou cambrat, prevazut cu un cordon in talie. Cordonul are o teminatie cu franjuri.Sacoul are un model fin in tesatura gen romburi. Sacou rever lung, captusit cu poliester. Sacoul are nasturi aurii. Compozitie: 75% poliester, 20% vascoza, 5% elastan. Captuseala: 100% poliester. Material: fibre sintetice cu alte fibre. Lungime: 61 cm. Produs import Franta.


Sacou

Sacou tricot negru 315551

Sacouri dama
Sacou tricot negru 315551 din colectia de sacouri toamna-iarna. Sacou cambrat, prevazut cu un cordon in talie. Cordonul are o teminatie cu franjuri.Sacoul are un model fin in tesatura gen romburi. Sacou rever lung, captusit cu poliester.Sacoul are nasturi aurii.Compozitie: 75% poliester, 20% vascoza, 5% elastan. Captuseala: 100% poliester. Material: fibre sintetice cu alte fibre. Lungime: 61 cm. Produs import Franta.


Sacou

Sacou femei bleumarin la un nasture 256

Sacouri dama
Sacou femei bleumarin la un nasture 256, model din colectia  La Femme 2014. Sacoul este captusit si are revere rotunjite si reverul are aplicat la capat un bie de imitatie piele. Buzunarele au refileti cu imitatie piele la sacou, modelul este cambrat.Compozitie: 79 % poliester, 17.2 % vascoza, 3.8 % elastan, captuseala 100 % poliester, Material: tesatura din triplu voal, Lungime: 82 cm, Produs import Franta.



Sacou

Sacou dama alb si negru lung 1536

Sacouri dama
Sacou dama alb si negru lung 1536, model din colectia de toamna iarna La Femme 2014. Modelul are buzunare la fata si marginea acestora are imitatie de piele. Aceeasi imitatie este si pe umerii sacoului. La spate sacoul este negru din material de stofa. Sacoul este captusit si pe partea de fata are un alt material cu un imprimeu cu lacrima intoarsa, imprimeu paisley. Acest imprimeu are origini iraniene si indiene si a devenit cunoscut pe plan international si este un simbol al vietii si eternitatii. Imprimeul Paisley este asociat cu stilul psihedelic. Imprimeul Paisley a devenit cunoscut pe plan intenational in perioada Summer of Love (un fenomen social din 1967 cand circa 100.000 de hippioti au inconjurat orasul San Francisco). Atunci moda psidehelica era populara, iar adeptii ei, interesati de cultura si religia indiana. Compozitie: 60 % poliester, 35% bumbac, 5 % elastan, captuseala - 100 % poliester, Material: stofa elastica de toamna, Lungime: 84 cm, Produs import Franta.

Sacou

Sacou negru guler tunica V5505

Sacouri dama
Sacou negru guler tunica V5505, model din colectia de sacouri La Femme 2014. sacoul este un model gen cazacesc, cu motive aplicate pe guler si terminatie maneci. Sacoul se inchide cu fermoar in fata, este foarte cambrat, din material usor elastic. La umeri modelul are epoleti cu nastrui metalici aceeasi cu cei de pe fata sacoului. Compozitie: 30 % vascoza, 65 % poliester, 5 % spandex Material: tesatura tip stofa elastica, Lungime: 59 cm, Produs import Franta

Sacou

Sacou din stofa bleumarin cu dantela V82

Sacouri dama /Vezi oferta /Click aici
Sacou din stofa bleumarin cu dantela V82, model din colectia de sacouri toamna iarna La Femme 2014. Modelul de sacou este cu inchidere la un nasture, acesta este imbracat, foarte cambrat, cu buzunare false. La terminatie sacoul are aplicata o dantela in culoarea sacoului. Compozitie: 78% poliester, 20% vascoza, 5%elastan Captuseala: 100 % poliester Material: stofa subtire elastica de toamna Lungime: 52 cm lungime cusatura interioara, Produs import Franta.


Sacou

Sacou femei in carouri fine gri 265

Sacouri dama
Sacou femei in carouri fine gri 265, model din colectia  La Femme 2014. Sacoul este din stofa, captusit, la un nasture si este cambrat pe talie. Model scurt care avantajeaza mai multe siluete.  Compozitie: 76.4 % poliester, 20.6 % vascoza, 3 % elastan, captuseala 100 % poliester, Material: tesatura din stofa elastica in carouri, Lungime: 59 cm, Produs import Franta.