answear.ro%20

Tablete de top la preturi accesibile

Tableta Allview Ax4 Nano

Tableta Allview Ax4 Nano cu procesor Cortex A7 Dual-Core 1.30GHz, 7", 512MB DDR3, 4GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Bluetooth, Android 4.2 Jelly Bean, Black

Descriere
Design prietenos
Fie ca navighezi pe internet, testezi cele mai noi jocuri, citesti o carte sau comunici cu prietenii prin video call, AX4 Nano ofera o experienta placuta la fiecare utilizare. Ecranul de 7”, greutatea de numai 256 de grame si dimensiunile reduse o fac usor de utilizat si transportat, fiind un gadget indispensabil in concedii si calatorii. 
Conectivitate
AX4 Nano te va insoti peste tot. Ai conectivitate Wi-fi direct prin care poti face schimb rapid de fisiere cu prietenii tai si conexiune 3G HSPA+. Prin USB, poti transfera fisierele de pe PC pe tableta si invers sau poti conecta device-ul la un dispozitiv periferic (boxe, imprimanta, etc).    
GPS EPO – precizie mai buna a localizarii
AX4 Nano este partenerul de nadejde in calatoriile tale cu masina. Iti poti transforma tableta  in GPS si aceasta te va ghida pana la destinatie. Tehnologia inovatoare EPO (Extended Prediction Orbit) permite o estimare de pana la 30 de zile a orbitei satelitilor, imbunatatind astfel timpul de localizare.     
Call function
Cu functia de apelare, iti transformi tableta in telefon! Salveaza contactele in agenda, trimite sms-uri si suna-ti prietenii. In plus, cu AX4 Nano te poti bucura de apeluri video 3G. Pentru efectuarea acestora, destinatarul apelului trebuie sa aiba un device compatibil cu aceasta tehnologie.

Vezi pagina ofertei,click aici

Tableta Allview Viva H8

Tableta Allview Viva H8 cu procesor Cortex A7 Quad-Core 1.2GHz, 8", IPS, 1GB DDR3, 8GB, Multi-Touch, 3G, Bluetooth 4.0, GPS, Android 4.2 Jelly Bean, Black

Descriere
Design super-slim si elegant, procesor puternic, display generos, ecran in culori vii si cea mai noua versiune a sistemului de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Dar VIVA H8 iti va oferi si mai multe: conectivitate 3G, Bluetooth si GPS. Suntem convinsi ca o vei iubi!      
Conectivitate maxima
Daca lucrezi in mediul de business, VIVA H8 este partenerul ideal pentru tine. Iti va oferi conectivitate maxima oriunde te-ai afla- la birou, in conferinte sau in calatoriile de afaceri. Informatiile de care ai nevoie vor fi la numai un click distanta, pentru ca te poti conecta la internet prin 3G.   
Mereu pe drumul cel bun
Atunci cand calatoriesti cu masina, poti transforma tableta in GPS, astfel incat vei fi mereu pe drumul cel bun.
Datorita functiei GPS, VIVA H8 poate fi utilizata cu succes de catre agentii de vanzari, taximetristi si conducatori auto profesionisti. Acestia vor fi localizati cu usurinta si vor ajunge cu siguranta la destinatie. De asemenea, au posibilitatea de a transmite si primi apeluri prin functia Call Function, care transforma tableta in telefon.
Viteza de procesare impresionanta
Orice utilizare a tabletei VIVA H8 devine o experienta placuta datorita procesorului puternic Cortex A7 Quad Core de 1,2 GHz, memoriei RAM de 1 GB si solutiei grafice Power VR SGX 544 cu 8 nuclee, care iti ofera o performanta grafica superioara. Astfel, cele mai avansate aplicatii ruleaza cursiv si rapid. Cu tehnologia HSDPA+, care permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps, streamingul video se va realiza rapid si orice aplicatie iti doresti se va descarca intr-un timp mai scurt. Memoria interna de 8 GB (extensibila pana la 32 GB prin card MicroSD) iti ofera spatiul necesar pentru a stoca toate fisierele de care ai nevoie.

 Tablete de top la preturi accesibile,click aici

Tableta Evolio X7 cu procesor Quad-Core

Tableta Evolio X7 cu procesor Quad-Core RK3188T 1.40GHz, 7", Super IPS HD, 1GB RAM, 8GB, mini HDMI, Wi-Fi, Bluetooth, Android 4.2 Jelly Bean

Descriere
Ecran super performant bazat pe tehnologia IPS Super HD
Imaginile si culorile prind viata cu ajutorul ecranului IPS Super HD, cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli si cu o densitate de pixeli de 216 ppi, una dintre cele mai mari de pe piata. Claritate si nuante care parca vibreaza, filmele si videoclip-urile HD vor avea o calitate exceptionala.
Design elegant, dimensiuni de invidiat
X7 are un design elegant, cu carcasa fina de aluminiu si dimensiuni de invidiat, super subtire de doar 7 mm si 270 de grame, fiind astfel usor de manevrat si transportat. Tableta este cu aproape 30% mai subtire decat orice altă tabletă Evolio, avand doar 7 mm, iar marginea ecranului este cu 40% mai ingustă decat la tabletele precedente.
Procesor performant
X7 are un procesor Rockchip RK3188T, cel mai nou procesor quad-core Rockchip, la 1,4 GHz care ofera o viteza de reactie sporita in utilizarea tabletei pentru navigare pe internet, vizionarea de imagini HD si pentru unele dintre cele mai solicitante jocuri, precum Asphalt.