answear.ro%20

Aer conditionat economic pentru veri incendiare

Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter

Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter, 12000 BTU, Clasa A, Display, Wi-Fi Control, Filtru S-Plasma Ion

Va puteti recrea spatiul foarte modern si elegant chiar si cu economie maxima de energie. Noul aparat de aer conditionat de la Samsung este conceput intr-o culoare gradata de mov inchis si cu model unic, creat
special pentru a conferi un aspect luxos. De asemenea, tehnologiile inteligente permit consumul redus de energie al aparatului, pentru a va economisi banii. Un spatiu mai frumos cu consum scazut de energie

Noul aparat de aer conditionat de la Samsung, cu design elaborat, este solutia perfecta pentru camera dvs. de zi eleganta si moderna. Garantam pastrarea stilului dvs. elegant de viata, cu ajutorul frumusetii unice a noului aparat de aer conditionat. Noul aparat de aer conditionat Samsung este conceput delicat, cu un panou foarte lucios de culoare purpuriu inchis. Gradatia inchisa a culorii ii confera o frumusete incantatoare.

Filtru de inalta densitate
Cu ajutorul filtrului de inalta densitate de la Samsung, puteti sa asigurati curatenia si prospetimea camerei dvs. Filtrul de inalta densitate filtreaza mai bine, inlaturand cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat in aer curat, plin de energie. si curatarea filtrului devine mai comoda. Trebuie doar sa curatati filtrul cu un jet de apa care indeparteaza murdaria. Aer curat si proaspat cu simpla curatare a filtrului.

Oferta Aer Conditionat Economic,click aici

Ventilatie 3D
Cu ajutorul celor doua lame late de la Samsung, aerul este distribuit uniform in camera. Lama mai lata si mai lunga asigura un flux sporit de aer in camera, putand astfel beneficia de un mediu mai racoros intr-un timp mai scurt. Fluxul de aer acopera un unghi de 120º pentru confort complet, iar doua lame directioneaza separat aerul spre podea, la 90º. Apoi, aerul este distribuit in toata incaperea cu un flux de raza lunga. Aparatul de aer conditionat poate acoperi o raza de 13 m, pentru ca dvs. sa va simtiti racorit si comod oriunde in camera. Bucurati-va de noua ventilatie 3D de la Samsung!

d'light Cool
Prea mult aer conditionat este periculos pentru sanatate si dauneaza mediului inconjurator, din cauza risipei de energie. Sistemul de racire d’light de la Samsung verifica automat umiditatea si temperatura curentului de aer si le regleaza pentru a obtine cel mai placut mediu. Aparatul de aer conditionat Samsung utilizeaza cea mai redusa cantitate de energie pentru a mentine nivelul de confort, pastrand totodata sanatatea dvs. si a mediului.

Dezumidificare
Noul aparat de aer conditionat de la Samsung nu permite ca locuinta dvs. sa ramana umeda si inabusitoare. Noul aparat de aer conditionat de la Samsung este cea mai buna alegere pentru indepartarea umiditatii excesive din mediul dvs. Sigur nu este nevoie sa goliti o galeata cu apa!

Curatare automata
Poate nu stiati ca un aparat de aer conditionat poate produce mucegai si raspandi microbi. Acest lucru se intampla din cauza ca diferenta dintre temperatura interna si cea externa creeaza umiditate in interiorul unitatii, iar umiditatea inseamna bacterii. Solutia noastra? Aparatele de aer conditionat de la Samsung prezinta functia de curatare automata, care actioneaza automat ventilatorul chiar si dupa ce il opriti, mentinand totul uscat si inodor, prevenind totodata raspandirea microbilor.

Racire Turbo
Noul aparat de aer conditionat Samsung functioneaza la viteza maxima in modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectata. Raciti instantaneu spatiul cu noua tehnologie de racire Turbo de la Samsung.

 Oferta Aer Conditionat Economic,click aici

Aparat de aer conditionat Samsung Boracay AR24TJWQ Inverter, 24000 BTU

Aparat de aer conditionat Samsung Boracay AR24TJWQ Inverter, 24000 BTU, Clasa A, Filtru Auto Clean

Consum energetic zero in regim standby
Evitand irosirea energiei la pornire si oprire si cu ajutorul tehnologiei de control imbunatatite, aparatul de aer conditionat de la Samsung va ajuta sa reduceti semnificativ consumul de energie. Noul aparat de aer conditionat de la Samsung va ajuta sa faceti economii chiar si cand este oprit. Panoul de control imbunatatit utilizeaza cantitati minuscule de energie cand este oprit, rezultand astfel o economie mai mare decat la aparatele conventionale de aer conditionat.

Filtru HD complet
Cu ajutorul filtrului de inalta densitate complet de la Samsung, puteti sa asigurati curatenia si prospetimea camerei dvs. Filtrul HD complet filtreaza mai bine, inlaturand cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat in aer curat, plin de energie. Si curatarea filtrului devine mai comoda. Trebuie doar sa curatati filtrul cu un jet de apa care indeparteaza murdaria. Aer curat si proaspat cu o curatare simpla si usoara a filtrului.

Design unic de culoare si stil
Noul aparat de aer conditionat de la Samsung, cu design elaborat, este solutia perfecta pentru camera dvs. de zi eleganta si moderna. Garantam pastrarea stilului dvs. elegant de viata, cu ajutorul frumusetii unice a noului aparat de aer conditionat. Noul aparat de aer conditionat Samsung este conceput delicat, cu un panou foarte lucios de culoare purpuriu inchis. Gradatia inchisa a culorii ii confera o frumusete incantatoare.

 Oferta Aer Conditionat Economic,click aici

Economisiti energie si mentineti temperatura scazuta – inversorul inteligent
Aparatele de aer conditionat de la Samsung cu tehnologia inversorului inteligent utilizeaza mai putina energie decat modelele conventionale, obtinand totodata unul din cei mai buni coeficienti de eficienta energetica sezoniera (SEER), A+++ / 8,5 (9 k pentru Seria K). Prin utilizarea compresorului la capacitate maxima, aceste aparate ajung la setarea dorita de temperatura mai rapid decat modelele fara inversor. In plus, aparatele de aer conditionat cu inversor inteligent regleaza fluctuatiile pentru a mentine o temperatura constanta si pentru a pastra linistea in timpul functionarii.

Strat protector antibacterian
Datorita structurii unice a stratului protector antibacterian, filtrul poate colecta particule mici de praf si virusuri invizibile. Bucurati-va de protectia completa impotriva bacteriilor nedorite, pentru ca dvs. sa respirati aer mai curat si mai proaspat.

Pe aceiasi tema:
-3 Aparate de aer conditionat recomandate
-Aparate de Aer Conditionat cu consum redus de energie(clasa A)