dyfashion.ro

Camasi femei din colectia de vara

Camasa alba cu buline

Camasa alba cu buline B31BUL

Camasi dama
Camasa alba cu buline B31BUL, model din colectia de primavara-vara 2014. Camasa are guler tunica, decolteu in V si buzunar fata stanga. Maneca lunga se poate scurta si prinde in nasturi. La spate are platca cu pense. In laterale, camasa are crapatura de 9cm. Modelul este mai lung la spate si mai scurt in fata. Alege o camasa vaporoasa din colectia noua La Femme! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibra sintetica, Lungime: fata-68cm, spate-72cm, Produs import Franta.

CAMASI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Camasa alba cu volan dantela

Camasa alba cu volan dantela 871

Camasa alba cu volan dantela 871, model din coelctia de primavara-vara 2014. Camasa are guler tunica, maneca 3/4 si volan din dantela. Se inchide in fata cu nasturi, iar terminatia manecilor este ingustata, cu nasture de inchidere. Modelul are broderia sparta alba, cu platca la spate si material incretit. Fii distinsa cu o camasa alba marca La Femme! Compozitie: 100% bumbac, Material: tesatura din fibra naturala, Lungime: 60cm, Produs import Franta.

Camasa neagra cu maneca 3/4

Camasa neagra cu maneca 3/4 9721N

Camasi dama
Camasa neagra cu maneca 3/4 9721N, model din colectia noua La Femme 2014. Camasa este lunga, cu aplicatii metalice la decolteu si terminatia manecilor. Are decolteul in V si manecile peste cot. Terminatia de jos este alungita, iar la spate are pense. Poarta camasa 9721 din noua colectie! Compozitie: 98% bumbac, 2% elastan, Material: tesatura din fibre elastice, Lungime: 77 cm, Produs import Franta.


Camasa bleumarin in carouri

Camasa bleumarin in carouri 5301B

Camasi dama
Camasa bleumarin in carouri 5301B, model din colectia de primavara-vara 2014. Camasa are guler si se inchide cu nasturi. Are 2 buzunare mici la nivelul pieptului, manecile sunt scurte, cu un nasture de inchidere si unul pentru scurtarea lor. In talie are bride si curea maro. Marginea de jos este usor alungita, iar la spate are platca. Alege camasile in carouri pentru tinute cat mai frumoase! Compozitie: 100% bumbac, Material: tesatura din fibra naturala, Lungime: 68cm, Produs import Franta.

CAMASI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Camasa bej cu flori

Camasa bej cu flori 863B

Camasa bej cu flori 863B, model din colectia de primavara-vara 2014. Camasa are manecile scurte cu terminatie elastica, taietura bust, siret in talie care se prinde la spate. Se inchide in fata cu nasturi de sus pana jos. La piept are pliuri verticale. Alege camasa cu flori pentru o tinuta casual si cocheta! Compozitie: 100% vascoza, Material: tesatura din fibra artificiala, Lungime interior : 67cm, Produs import Franta.

Camasa bleu cu maneca scurta

Camasa bleu cu maneca scurta 2225B

Camasi dama
Camasa bleu cu maneca scurta 2225B, model din colectia de primavara-vara 2014. Camasa are in partea de sus 6 randuri verticale cu broderie si se inchide cu 8 nasturi. Manecile scurte au nasture de inchidere, iar la spate, camasa are o platca cu usoare pense, marginea de jos fiind rotunjita. In colectia noua La Femme gasesti cele mai chic camasi! Compozitie: 85% bumbac, 15% vascoza, Material: tesatura din fibre amestecate, Lungime: 71cm, Produs import Franta.


Camasa maro cu imprimeu

Camasa maro cu imprimeu ETH800

Camasi dama
Camasa maro cu imprimeu ETH800, model din colectia noua La Femme 2014. Camasa are guler cu garnitura bleumarin si maneca lunga. Se inchide in fata cu nasturi, care au aceeasi garnitura bleumarin in interior, garnitura care se regaseste si pe partea din fata, la cele 2 buzunare. Manseta manecii se inchide cu nasturi, iar in partea laterala a camasii, deasupra despicaturii, se gaseste o garnitura bleumarin. Modelul este drept si are un imprimeu jucăuş. Alege camasa maro ETH800! Compozitie: 100% poliester, Material: tesatura cu fire artificiale, Lungime: 64 cm, Produs import Franta.

CAMASI DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI