fashiondays.ro

Botine dama CONDUR by alexandru

Botine_CONDUR_by_alexandru

Botine CONDUR by alexandru maro

Botine lucrate manual, pentru un plus de eleganta, confort si stabilitate (piele exterior si interior), sunt perfecte pentru zilele aglomerate, presarate cu multe intalniri de afaceri, dar si pentru o iesire in oras cu prietenii. Toc 9 cm. Produs fabricat in Romania cu piele si accesorii importate din Italia.



BOTINE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI

Botine_CONDUR_by_alexandru

Botine CONDUR by alexandru presaj bleumarin 

Botine lucrate manual, pentru un plus de comoditate, confort si stabilitate (piele exterior si interior). Extrem de elgante si feminine, au varful usor rotunjit si depasesc putin linia gleznei. Toc de 10 cm - produs fabricat in Romania cu piele si accesorii importate din Italia.




Botine_CONDUR_by_alexandru

Botine CONDUR by alexandru din lac SELECTIEBF

CONDUR by alexandru - Botine lucrate manual, pentru un plus de comoditate, confort si stabilitate (PIELE NATURALA exterior si interior). Poarta-le la o rochie feminina, atunci cand iesi in oras sau la un eveniment cu dress-code elegant. Toc de 13 cm si platou intern de 3 cm - produs fabricat in Romania cu piele si accesorii importate din Italia.





Botine_CONDUR_by_alexandru

Botine CONDUR by alexandru negru cu print ponei romburi, din piele naturala

Pentru orice eveniment la care trebuie sa participi in anotimpul rece, alege o pereche de botine elegante. Le poti asorta atat cu rochii sau fuste, cat si cu pantaloni sau jeansi. Nu uita sa accesorizezi!




Botine_CONDUR_by_alexandru

Botine CONDUR by alexandru gri cu presaj negru

CONDUR by alexandru - Botine lucrate manual, pentru un plus de comoditate, confort si stabilitate (piele exterior si interior). Toc 11 cm si platou intern de 2 cm. Botinele sunt incheiate cu siret si amintesc de eleganta clasica britanica. Produs fabricat in Romania cu piele si accesorii importate din Italia.





Botine_CONDUR_by_alexandru

Botine CONDUR by alexandru bej auriu sidefat, din piele CONDUR by alexandru 

- Botine lucrate manual, pentru un plus de comoditate, confort si stabilitate (PIELE NATURALA exterior si interior). Extrem de elegante si feminine, au varful usor rotunjit, depasesc putin linia gleznei si se inchid cu fermoar plasat la spate. Toc de 10 cm - produs fabricat in Romania cu piele si accesorii importate din Italia.



BOTINE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI



Despre brandul CONDUR by alexandru
CONDUR este un brand romanesc de designer, cu produse numai din piele naturala. Reprezinta emblema femeii moderne si active, sensibile si misterioase, este victoria femeii curajoase care se simte implinita.