answear.ro%20

Rochii superbe de seara colectia noua

rochii_de_seara_colectia_2015

Rochie din broderie si tulle - bleumarin

Captuseala: da- broderie cu margele si paiete, cusuta manual- bust intarit cu neopren- betelie in talie- fermoar ascuns pe spate- tulle fin in patru straturi- finisaje de inalta calitateCuratare chimicaCompozitie: 100% poliesterModelul are 1,72 inaltime, dimensiuni: bust: 88 cm, talie: 63 cm, solduri: 90 cm si poarta o rochie marimea 36* Rochiile sunt realizate in Atelierul Carmencita si se pot executa pentru orice masura. Daca doresti ca rochia sa fie realizata pe masurile tale, alege MM si te vom contacta pentru detalii.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI 


rochii_de_seara_colectia_2015

Rochie Paris Sokrates by Andra Matei

Rochia Paris se face observata intre tinutele spectaculoase! Este realizata dupa un model clasic, elegant, materialul paietat asigurand reteta succesului pentru un look rafinat, spectaculos si senzual. Paietele au doua fete, pe o parte sclipesc, pe cealalta sunt mate. Joaca-te cu rochia Paris si fa-ti ce model vrei, doar plimbandu-ti degetele pe ea. Poart-o seara, la orice eveniment monden, la petreceri sau la club.




rochii_de_seara_colectia_2015

Rochie rosie cu insertii de dantela

Aceasta rochie scurta de seara face parte din colectia MOJA ATTITUDE. Este un model de rochie ce urmeaza linia corpului. Pe pata rochiei se pot observa insertii simetrice de dantela ce subtiaza silueta. Decolteul este rotund si la baza gatului.Material: bumbac / lycra, dantela. Intretinere: curatare uscata / curatare chimica, spalare manuala usoara la 30 de grade C. Produs realizat in Romania.



rochii_de_seara_colectia_2015

Rochie clos din dantela - gri/roz

Captuseala: da- dublura roz somon- spate fara dublura- betelie in talie- dantela decupata pe tiv si maneci- tulle fin in doua straturi- finisaje de inalta calitateCuratare chimicaCompozitie: 100% poliesterModelul are 1,72 inaltime, dimensiuni: bust: 88 cm, talie: 63 cm, solduri: 90 cm si poarta o rochie marimea 36.* Rchiile sunt realizate in atelier propriu si se pot executa pentru orice masura. Daca doresti ca rochia sa fie realizata pe masurile tale, alege MM si te vom contacta pentru detalii. Rochiile executate pe comanda nu se pot returna. * Pentru marimile 46-50 sau pentru modificari in tipar se percepe o taxa suplimentara. * Rochia se poate realiza si cu spatele plinLivrare in 2-3 zile.


rochii_de_seara_colectia_2015

Rochie trei sferturi de seara cu spate gol rosie

Rochie trei sferturi fara maneca si cu spatele gol. Rochia este fara maneci si are un croi usor conic. Rochia este realizata din tricot moale, cee ace o face foarte confortabila. Material: 70% bumbac, 30% elastan. Intretinere: spalare manuala / automata, usoara 30 grade C, curatare chimica. Produs realizat in Romania.





rochii_de_seara_colectia_2015

Rochie drapata cu dungi late - MJA

Rochie trei sferturi fara maneca si cu spatele gol. Rochia este fara maneci si are un croi asimetric. Aceasta este drapata pe lateral si este realizata din tricot moale, cee ace o face foarte confortabila. Material: 70% bumbac, 30% elastan. Intretinere: spalare manuala / automata, usoara 30 grade C, curatare chimica. Produs realizat in Romania.




rochii_de_seara_colectia_2015

Rochie neagra din catifea - catifea neagra

Compozitie: 100% piele ecologica .Rochie de seara cu croiala feminina, ce urmeaza linia corpului.Design modern, prevazuta cu fermoar ascuns intr-o parte .Calcati produsul si spalati-l pe dos la temperatura maxima de 40°C .Imaginea este doar pentru scop de prezentare.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE, CLICK AICI 


rochii_de_seara_colectia_2015

Rochie gri petrecuta

Rochia petrecuta de seara este incretita pe lateral si cambrata pe linia taliei accentuand silueta. Manecile sunt lungi. Rochia se inchide cu un fermoar metalic auriu, pe spate.Material: 65% pes, 30% ry, 5% sp. Intretinere: spalare manuala / automata, usoara 30 grade C, curatare chimica. Produs realizat in Romania.