fashiondays.ro

Cum sa te imbraci ca o frantuzoiaca

moda frantuzeasca

Parisul este orasul luminilor, orasul iubirii…, dar si capitala mondiala a modei. Ce faci insa daca nu locuiesti acolo? Cum te imbraci ca si cum ai apartine acelui loc?

Nu te ingrijora, stilul frantuzesc inseamna mai mult decat shoppingul in boutique-urile  chic pariziene.

Cand ne gandim la moda frantuzeasca, ne vine imediat in minte mica rochie neagra a lui Coco Chanel, esarfele si femeile care emana eleganta. Si, imi pare rau sa te dezamagesc, nu vei gasi bluze marinaresti la fiecare colt de strada.

Look-ul de fiecare zi include blugi slim sau pantaloni, balerini si un trench. Nu vei vedea niciodata o parizianca in pantalonii de trening. Daca se imbraca in haine sport, le gasesti la sala sau alergand in parc, nu pe strada. Blugii sunt modul in care o frantuzoaica isi imagineaza confortul.

Numai ca este important ce este si dedesubt. Nu uita ca lenjeria a fost inventata de francezi. Cuvantul lenjerie intima evoca eleganta, feminitate si senzualitate, numai ca, in franceza, inseamna chiar ce se afla pe dedesubt. Nu e deci de mirare ca frantuzoiacele cheltuiesc cam cu 30% mai mult decat americancele pe lingerie.

 

Haine Dama Articole Noi - vezi oferta

Parul… trebuie sa arati de parca abia ai coborat din pat, dar totusi foarte aranjata.

De la o varsta frageda, frantuzoiacele sunt expuse brand-urilor cu o intreaga istorie in spate construita pe principiile elegantei si simplitatii. Mai putin este mai mult. Ele sunt obisnuite sa se imbrace in negru, maro, gri, bej sau albastru inchis, tocmai pentru ca acestea merg cu orice. Nu purta niciodata mai mult de trei culori intr-o singura tinuta.

Frantuzoiacele stiu ca anumite piese trec dincolo de timp, stiu ce le sta bine si tind sa aleaga hainele care le vin pe corp, in defavoarea celor foarte largi. Accesoriile sunt minimale sau mentinute la un nivel minimal.


Haine Dama Articole Noi - vezi oferta

Pentru a intelege mai bine la ce ne-am gandit, priveste instantaneele de mai jos si convinge-te si singura:

Culorile puternice arata perfect atunci cand sunt puse in valoare de accesorii negre.  Albul si negrul peste tot! Cand mergi pe pariul monocromatic, incearca tipare diferite si variaza la capitolul volum.

Pune o centura deasupra hainei si a esarfei, obligatoriu lungi, pentru ca imaginea ta sa para instantaneu adunata si sofisticata.

 

Haine Dama Articole Noi - vezi oferta
 


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2014/03/cum-sa-te-imbraci-ca-o-frantuzoiaca/