fashiondays.ro

Tinuta office de petrecere la birou

La Femme iti propune in continuare un ghid de supravietuire pentru petrecerea de la birou. Nu uita ca aceasta este o ocazie unde nu ai cum sa iesi ‘invingatoare’, dar care iti ofera nenumarate oportunitati sa ‘pierzi’. Este esential pentru tine sa treci de seara asta cu job-ul inca in portofoliu.

 

Tinute office vezi oferta

In primul rand, nu te stradui sa-ti faci aparitia la timp. Stii cine vine prima? Doamna aia ciudata de la Resurse Umane cu care nu vorbeste nimeni. Si uite asa veti fi doar voi doua, stand una langa alat in timp ce Gangman Style bubuie in boxe. Chiar daca petrecerea este la locul tau de munca, du-te acasa si intoarce-te mai tarziu. Toata lumea se va intoarce spre tine si va spune ‘Ura! Este Simona! Ai salvat petrecerea!’

Si inca ceva: imbraca-te cu ceva care sa ia ochii si seful va uita ca nu ai terminat la timp raportul trimestrial. 

 

Tinute office vezi oferta

 Nu uita sa ai intotdeauna un insotitor. In felul asta, poti sa fii antisociala si sa vorbesti doar cu prietenul tau. Acest truc iti va fi de mare folos in cursul primei ore (si chiar si in a doua), cand oamenii inca se uita piezis unul la celalalt. Ai nevoie de cineva care sa te ajute sa evadezi de la toate conversatiile nedorite. Daca nu ai chef sa-l inviti pe blandul vecin de bloc ce-ti cumpara flori in fiecare zi, imbraca-te intr-o rochie indrazneata si ai voie de la noi sa fii cat de trufasa vrei.

Daca nu s-a gandit nimeni la o petrecere de dupa, organizeaza tu una ad-hoc. Tocmai pentru ca evenimentul ar fi cu atat mai distractiv daca ati doar cinci dintre cei mai buni colegi si cativa alti necunoscuti. Da o tura prin camera, impresioneaza cu tinuta ta casual-chic si sopteste-le in ureche celor vizati ca va veti intalni la un club nu foarte de parte de birou, pentru o seara exclusivista. Cand te intreaba la ce ora e plecarea, spune ca in zece minute. In felul asta te asiguri ca veti iesi pe usa in 60 de minute.

 

Tinute office vezi oferta
 

Sursa articol: 
http://www.lafemme.ro/blog/2013/12/cum-sa-supravietuiesti-petrecerii-de-la-birou/