dyfashion.ro

Alege o rochie de ocazie La Femme

rochii din noua colectie La Femme 1

Iti place desigur ca acum este luna de primavara cand se cumpara cadourile. Si, poate te vei minuna, dar noi te sfatuim sa fii egoista, sa faci gesturi frumoase pentru altii, dar sa te resfeti la maximum pe tine. Si de ce nu ai face-o daca La Femme are acum o promotii  fantastice.

S-a umplut netul de miorlaituri de doamne nefericite. Ba ca sotul nu le apreciaza, ca ca soacra le uraste, ba ca baiatul lor cel mare este un golan. Unele sunt casierite, altele soferite, unele doamne avocate sau simple contabile.

Nici nu conteaza ce meserii au, ci ca sunt femei. Iar sarbatorile le fac pe toate mai sensibile, mai atente la propria persoana, mai preocupate de a face comparatii intre ele si alte surate, mai dornice sa traga cu ochiul in curtea vecinei.


Poti face si altceva insa. Propunerea noastra este sa-ti iei printul consort de mana si sa faceti (inainte sau dupa ’masa traditionala’) o escapada cat se poate de romantica. Iti aratam noi doua rochii pe care le poti incerca.

In primul rand este
rochie rosie scurta cu paiete . Sa stii ca am vazut chiar ieri o prietena care si-a scos total din umbra pantalonii office negri cu dunga printr-un simplu top paietat. Dintr-o tinuta cu taieturi simple totul a fost transformat de paietele din partea de sus intr-un miraj feminin. Iar prietena s-a putut duce asa la un eveniment special. Iar rochia de mai jos este in stare sa reduca orice efort pe care l-ai investi in alegerea hainelor si accesoriilor la zero. O iei pe tine si gata. Nu-ti mai trebuie nimic altceva. Rochia este captusita cu captuseala din poliester, cu decolteul rotund in fata si in V la spate. Modelul este scurt si cambrat. Fii sexy si sclipitoare purtand rochia cu paiete La Femme!

rochie rosie scurta cu paiete

A doua sa stii ca poate fi purtata si la masa cu finii la care esti invitata. Sigur ai un rand, doua de rude pe care le-ai cununat si care iti sunt dragi si pe care le vei vizita acum. Intr-un an odata, cum se zice. Fii nasa model, sexi si eleganta. Vei plati doar 73,50 RON si vei ramane si cu maruntis pentru un ruj rosu.Rochia este captusita cu captuseala din poliester, cusuta de terminatia de jos. Decolteul este in V, rochia fiind prevazuta cu pense atat in fata, cat si la spate. Are taietura bust, iar din talie rochia porneste petrecuta, creandu-se o crapatura care se prinde in capsa. Se inchide lateral stanga cu fermoar ascuns.

rochii din noua colectie La Femme 2

Fii cea mai atragatoare la petrecere, cu rochii din noua colectie La Femme!

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2013/12/alege-ti-o-rochie-de-zi-sau-de-seara-acum/