dyfashion.ro

Rochiile conice piese populare ale sezonului rece

rochie-conica 1
Rochiile conice din tricot sunt, poate, cele mai populare piese vestimentare ale sezonului rece. Foarte confortabile, simplu de purtat si accesorizat, dar mai ales versatile, rochiile conice din tricot pot fi purtate in nenumarate stiluri si la cele mai diverse ocazii, in functie de modelul pentru care optezi. In ultima noastra colectie, ti-am pregatit cateva modele superbe de rochii conice din tricot, pe care sa le porti toamna aceasta. In tonuri calde de ivoire, rochia conica din tricot cu fir auriu Anisia se potriveste de minune sezonului. Creata in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, rochia conica din tricot se muleaza discret pe formele tale feminine, evidentiindu-ti silueta; firul auriu ii confera eleganta de care ai nevoie pentru a purta rochia conica la o ocazie speciala, in cadrul unei tinute elegante, iar modelul simplu iti permite sa o imbraci si ca tinuta casual sau office. Totul depinde de creativitatea ta in materie de alegere a accesoriilor. Pentru un look relaxat de toamna, la birou sau in oras, iti recomandam sa porti rochia conica din tricot Anisia in combinatie cu dresuri negre, cu botine colorate, trench si eventual un colier fancy. Daca vrei sa creezi o aparitie mai eleganta cu rochia conica ivoire Anisia, poart-o cu pantofi eleganti cu toc inalt, si cateva accesorii elegante. Ai grija sa completezi farmecul rochiei conice din tricot cu accesorii colorate, astfel incat sa eviti o prezenta care nu iese in evidenta. Iti spunem un mic secret: noi suntem indragostiti de efectul pe care il creeaza rochia conica din tricot in combinatie cu accesorii marsala!

Se poarta rochiile conice chiar si in ceea ce priveste vestimentatia festiva, de seara. Daca stii ca te asteapta evenimente speciale in aceasta perioada, nu ezita sa iti faci aparitia intr-o rochie conica din dantela. Modelul pe care ti-l recomandam astazi este confectionat integral din dantela, in tonuri de verde smarald, cu accente stralucitoare, usor metalizate. Rochia conica din dantela Tania impresioneaza prin rafinamentul si eleganta pe care le confera oricarei purtatoare, dar si prin culorile care atrag categoric atentia si care te pun in valoare. Spatele decupat, alaturi de detaliile transparente din zona bustului si de la maneci, sporesc alura seducatoare si feminina a rochiei conice din dantela, astfel ca vei face senzatie la orice eveniment ai alege sa o porti. Remarcabila datorita culorii in tendinte, rochia conica verde smarald este pretioasa prin definitie, neavand nevoie de numeroase accesorii pentru a impresiona si pentru a atrage toate privirile. 


rochie-conica 2

Rochiile conice din tricot si dantela incep, usor-usor, sa ia locul rochiilor din materiale vaporoase, de vara. Pentru ca si garderoba ta trebuie sa se adapteze sezonului, e necesar sa stii care sunt principalele avantaje ale rochiilor conice, astfel incat sa faci cele mai inspirate alegeri atunci cand iti achizitionezi articole vestimentare noi pentru acest sezon. Toamna aceasta, rochiile conice se numara printre cele mai adorate piese vestimentare in randul femeilor, si poti observa acest lucru inclusiv in revistele sau show-rile de moda.











 
Sursa articol: 
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-conice-top-5-modele-de-purtat-in-acest-sezon/