answear.ro%20

Rochii potrivite pentru cununia ta civila

ROCHIE-CUNUNIE-1
Toate asteptam ziua in care ni se va pune verigheta pe deget, stiind ca va fi una dintre cele mai frumoase clipe din viata noastra si visam ca intreaga cununie o sa fie perfecta. Un trend ce ia amploare in ultimul timp este legata de faptul ca multe cupluri prefera sa planifice cununia civila inaintea celei religioase, iar aici ne referim la un interval de cateva luni (intre 6 si 12 luni).

Putem numi cununia civila ca fiind un eveniment important din punct de vedere „birocratic” si mofturos din punct de vedere al alegerilor vestimentare. Nu este un eveniment de zi ca toate celelalte, insa nici unul de seara, de aici si intrebarea „Ce sa port la cununia civila?”.

Intrebarea are un raspuns, unul chiar foarte fashionable: te imbraci cu rochia care se potriveste cel mai bine anotimpului primavaratic si care te va pune, pe tine draga viitoare mireasa, in evidenta! Tinuta este recomandat sa fie cat mai promitatoare ca design si mai putin impodobita cu aplicatii din paiete sau sclipici.

Principala recomandare pentru tinuta dedicata cununiei civile se refera la lungimea rochiei- alege o rochie scurta, fie pana deasupra genunchiului fie lunga pana sub genunchi.
Ne-am gandit sa iti sugeram 3 categorii de rochii potrivite pentru cununia ta civila, in caz ca ai planificat-o in primavara aceasta:

Rochia scurta satinata

Nefiind un eveniment de seara sclipiciul si paietele ar trebui sa fie utilizate cat mai putin. In cazul celor doua rochii de mai jos, efectul elegant si echilibrat este dat de satinul din care este croita partea inferioara a rochiei. Prezenta dantelei si a aplicatiilor putin stralucitoare nu deranjeaza, dat fiind efectul echilibrat si deloc opulent.

Te incurajam sa alegi alta nuanta decat albul, un roz pastel sau un albastru intens sunt doua optiuni promitatoare!

ROCHIE-CUNUNIE-2ROCHIE-CUNUNIE-3

Rochia cu tul

A doua varianta, la fel de eleganta si surprinzatoare precum prima, este rochia cu tul. Aduce un aer diafan si mai apropiat de ideea „de viitoare mireasa”, creeaza un look fin si potrivit pentru o ocazie speciala care se va finaliza cu un party in familie. Inevitabil te duce cu gandul la balerina look, asadar cuvantul ce va descrie aceasta tinuta va fi: delicatetea.

Este usor de purtat, poate fi asortata cu o pereche de pantofi clasici cu toc cui, iar in cazul in care nu vrei sa iti acoperi umerii cu un bolero poti purta manusi luni pana la cot. Recomandarile noastre in materie de culoare se rezuma la… pastel: nude si rosu somon sunt culorile preferate pentru un eveniment de genul acesta, mai ales daca vrei sa fii unica!

ROCHIE-CUNUNIE-4ROCHIE-CUNUNIE-5

Rochia scurta cu model floral

Am lasat la final cea mai importanta tendinta din acest an: rochiile inflorate! Daca esti in cautarea unei rochii cu puternice influente primavaratice, atunci primul model de rochie de dama pe care ar trebui sa il cauti este rochia cu imprimeu floral. Modelele imbina cele doua culori specifice primaverii: baby blue (albastru clar precum cerul primavaratic) si rozul (specific florilor copacilor in plina primavara).

Si in acest caz iti poti acoperi umerii cu un bolero din dantela sau poti opta pentru manusi lungi pana la cot din dantela „pastelata”.

ROCHIE-CUNUNIE-6ROCHIE-CUNUNIE-7

Va recomandam noua colectie de Rochii de ocazie,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/3-rochii-ideale-pentru-o-cununie-civila-primavaratica/