dyfashion.ro

Noua colecție de rochii de seară

noua-colectie-de-rochii-de-seara-1
Sezonul acesta te întâmpinăm cu noua colecție de rochii de seară care, cu siguranță, îți vor maximiza șansele de a fi considerată, pe drept, cea mai plăcută și frumoasă prezență feminină.

Îti propunem rochii delicate de lungime medie sau rochii lungi, cu tulle și dantelă, menite să seducă și să pună în valoare senzualitatea feminină. O colecție ce definește feminitatea și eleganța.

noua-colectie-de-rochii-de-seara-2

O rochie elegantă de seară neagră, lungă, din tull cu broderie este o piesă clasică ce se potrivește atât doamnelor mai înalte, cât și celor mai scunde. Decupajul din spate oferă un plus de eleganță și mister. Această rochie se poate purta cu o pereche de sandale cu barete subțiri și cu detalii discrete pentru a nu îi încărca prea mult aspectul.

noua-colectie-de-rochii-de-seara-3

Pentru un eveniment deosebit, o aniversare într-un restaurant luxos sau o gală caritabilă, o rochie roșie lungă din tull este ideală persoanelor care doresc să iasă din zona lor de confort și să încerce ceva cu adevărat deosebit și îndrăzneț. Banda îngustă din satin auriu oferă un aspect unic, de efect. Poate fi completată perfect cu o pereche de sandale aurii și cu un clutch minimalist.

noua-colectie-de-rochii-de-seara-4

Te pregătești pentru o seară în care vrei să abordezi un look îndrăzneț, plin de încredere și senzualitate?  Optează pentru o rochie de ocazie roșie cu mâneci scurte și decolteu în V în spate. Cupele interioare asigură un plus de suport și confort.

noua-colectie-de-rochii-de-seara-5

Rozul, considerat o culoare complicată pentru o rochie de zi, se potrivește de minune cu o rochie de seară extrem de elegantă. Vei suprinde într-un mod plăcut și, totodată, discret.

noua-colectie-de-rochii-de-seara-6

O rochie neagră elegantă care se termină deasupra genunchilor în faldurile de tull este ideală pentru femeile înalte. Aceasta îți va pune și mai mult în evidență silueta dacă este accesorizată cu o pereche de pantofi sau sandale cu toc cui înalt.

noua-colectie-de-rochii-de-seara-7

Indiferent de alegere, o rochie elegantă îți va evidenția silueta, oferindu-ți încredere și bună-dispoziție pentru seara specială la care, de ce nu, chiar tu vei fi cea mai admirată.

Pentru alte modele de rochii elegante de seara click aici!

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/noua-colectie-de-rochii-de-seara/