fashiondays.ro

Recomandare rochii lungi de seara

rochie-lunga-de-seara-1

Rochie Scarlett Menta

Rochii
Pentru cele mai sofisticate aparitii de vara la evenimentele festive, opteaza pentru o rochie de seara lunga delicata si luxurianta. Confectionata din voal fin in tonuri fermecatoare de vernil menta, rochia lunga de ocazie croita in stil A-line iti pune in lumina talia feminina si iti asigura o imagine de poveste, la cele mai speciale ocazii din viata ta. Bretelele confectionate din dantela pretioasa, alaturi de accesoriul din talie, nu numai ca adauga tinutei tale un plus de stralucire si eleganta, dar iti si infrumuseteaza vizibil bustul.

VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURI, CLICK AICI


rochie-lunga-de-seara-2

Rochie Scarlett Rose Quartz

Rochii
Fii in voga in acest an, chiar si la evenimentele speciale, cu rochia de seara Scarlett in tonuri incantatoare si delicate de rose quartz. Simpla, feminina si cu accente romantice, rochia lunga de ocazie are bretelele realizate din dantela pretioasa brodata manual cu paiete si fusta din voal fin vaporos. Accesoriul din talie iti pune in evidenta silueta feminina, iar culoarea discreta si delicata iti asigura o alura de poveste oriunde ai alege sa  o porti.





rochie-lunga-de-seara-3

Rohie Azaria Gri

Rochii
Imbina rafinamentul cu simplitatea, purtand o rochie de seara fermecatoare. In tonuri neutre de gri, rochia lunga de ocazie este confectionata din voal fin si are platcuta din dantela brodata manual cu paiete, ce ii confera o stralucire aparte. Jocurile de transparenta de la nivelul bustului iti sporesc alura feminina, in vreme ce croiala in linie A iti pune in valoare silueta si iti asigura o alura diafana, greu de trecut cu vederea. Versatila si feminina, rochia de seara gri poate fi purtata cu succes la cele mai speciale evenimente la care esti invitata.



rochie-lunga-de-seara-4

Rochie Addison

Rochii
Inspira o atitudine indrazneata la evenimentele speciale cu rochia de seara turcoaz Addsion. Cu bustul de tip corset confectionat din dantela si fusta din voal, rochia lunga impresioneaza prin design-ul feminin care iti lasa umerii la vedere si adauga o alura senzuala datorita deschizaturii de pe picior. Ideala in combinatie cu accesorii aurii sau nude, rochia lunga turcoaz poate fi purtata cu succes la cele mai speciale evenimente.




rochie-lunga-de-seara-5

Rochie de ocazie Amna

Rochii
Adopta tinute festive care sa iti reflecte stilul si personalitatea. Oriunde ai merge, evidentiaza-te purtand rochia de seara lunga Amna. In cea mai deosebita nuanta de violet regal, rochia lunga de seara are bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu pietre si margele si fusta despicata in fata confectionata din voal. Moderna, dar pastrandu-si, in acelasi timp, alura classy si sofisticata, rochia de seara lunga nu poate fi trecuta cu vederea, indiferent de locatia sau evenimentul unde ai alege sa o porti.




rochie-lunga-de-seara-6

Rochie Athena Roz

Rochii
Delicata si feminina, rochia lunga de seara Athena te transforma in punctul focal al oricarei ocazii. Confectionata din voal roz, cu bustul fronsat, decupaj in decolteu si cordon in talie, rochia de ocazie lunga iti pune in valoare silueta datorita stilului A-line si impresioneaza datorita culorii sale romantice. Poart-o in aceasta primavara, si atrage toate complimentele!





rochie-lunga-de-seara-7

Rochie Laurie Menta

Rochii
Surprinde printr-o aparitie irezistibila la orice eveniment, cu rochia de seara lunga Laurie. In tonuri superbe de verde menta, rochia lunga de ocazie este confectionata din voal creep, si este dotata cu cupe menite sa iti sustina si puna in valoare bustul. Decolteul in forma de inima iti indulceste imaginea, in vreme ce design-ul fara maneci si deschizatura de pe picior iti asigura un aer seducator si misterios.   Termen de livrare: 5-7 zile lucratoare.

VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURI, CLICK AICI


rochie-lunga-de-seara-8

Rochie Athena Bej

Rochii
Straluceste la orice ocazie, purtand rochia de seara lunga Athena. In nuante nude calde, rochia lunga de ocazie in stil A-line iti pune in evidenta formele feminine, datorita bustului fronsat cu decupaj si a cordonului subtire din talie. Confectionata din voal, rochia lunga de seara are un aspect vaporos, atranag asupra ta toate privirile oriunde ai alege sa o porti.





rochie-lunga-de-seara-9

Rochie Kora Verde

Rochii
De un rafinament extraordinar, verdele smarald confera o aura luxurianta oricarei rochii de seara. Alege sa porti rochia lunga de ocazie din voal verde, cu bust fronsat si aplicatie pretioasa pe cordon, pentru a obtine cele mai spectaculoase aparitii la evenimentele speciale. Simpla si sofisticata simultan, rochia de seara lunga impresioneaza prin design-ul in stil A-line, menit sa flateze orice tip de silueta, dar si prin culoarea vibranta si atentia acordata detaliilor.



rochie-lunga-de-seara-10

Rochie Medeea Bordo Lunga

Rochii
Stil la superlativ: rochia de seara lunga confectionata din catifea bordo, cu cupe, este croita special pentru femeile moderne, independente si active, care isi doresc ca imaginea lor sa fie spectaculoasa la orice eveniment. Alege o rochie bordo lunga pentru petrecerile sau ocaziile speciale din viata ta, si vei reusi sa surprinzi prin rafinament, delicatete si senzualitate. Rochia de catifea bordo iti urmareste discret liniile corpului, punandu-ti in evidenta formele feminine, iar trena iti confera un aer usor dramatic.



rochie-lunga-de-seara-11

Rochie Medeea Lunga Smarald

Rochii
Te afli in cautarea unei rochii ideale pentru petrecerile de sezon si, mai ales pentru trecerea dintre ani? Verdele smarald este solutia elegantei supreme! Opteaza pentru o rochie de seara lunga, confectionata din catifea smarald, cu cupe si fara maneci, si vei arata impecabil! Materialul sofisticat iti urmareste discret liniile corpului, in vreme ce culoarea si lungimea rochiei de seara contribuie la alungirea siluetei tale, conferindu-ti un aspect diafan si feminin. Absenta manecilor atrage atentia asupra partii superioare a corpului tau, asa ca ai grija sa accesorizezi aceasta rochie smarald lunga cu un colier rafinat, supradimensionat, pentru a obtine un efect glam, care va atrage complimente.



rochie-lunga-de-seara-12

Rochie Erin Gri

Rochii
Evenimentele deosebita cer tinute deosebite. Pentru cele mai spectaculoase aparitii, opteaza pentru rochia de seara lunga Erin. Confectionata din triplu voal si cu bustul din dantela, rochia lunga de seara impresioneaza prin delicatete si rafinament. Culoarea neutra o transforma intr-o tinuta simplu de purtat si accesorizat, in vreme ce spatele gol iti confera o alura misterioasa, sporindu-ti feminitatea.   Lungimea rochiei: 113 cm, masurata din talie.




rochie-lunga-de-seara-13

Rochie de ocazie Timea

Rochii
Rochia de seara lunga Timea este alegerea ideala pentru orice femeie care isi doreste sa impresioneze la orice eveniment, printr-o aparitie simpla si sofisticata simultan. Confectionata din voal de matase, rochia lunga rosie impresioneaza prin design-ul feminin si elegant, prin culoarea seducatoare, si prin detaliile care ii confera un farmec aparte. Creata astfel incat sa flateze orice tip de silueta, rochia rosie lunga de seara sporeste farmecul si feminitatea oricarei purtatoare, datorita spatelui decupat, decolteului in V si detaliilor din tul transparent din zonele laterale.

VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURI, CLICK AICI


rochie-lunga-de-seara-14

Rochie Elisse Fuchsia

Rochii
Fa-te remarcata la cele mai deosebite evenimente ale verii cu rochia de seara lunga din voal de matase fuchsia. Impresionanta datorita materialului vaporos din care este confectionata si a culorii feminine si indraznete, rochia lunga de seara cu cupe si aplicatie pretioasa in talie te avantajeaza indiferent de silueta, si iti infrumuseteaza intreaga tinuta. Cu atitudinea potrivita, rochia de seara lunga fuchsia te poate transforma in centrul atentiei oricarui eveniment.




rochie-lunga-de-seara-15

Rochie Elisse Albastra

Rochii
Culorile vibrante si materialele vaporoase sunt de nelipsit in aceasta vara! Pentru evenimentele speciale, ti-am pregatit o superba rochie de seara lunga in tonuri de albastru electric. Confectionata din voal de matase, rochia lunga de seara este creata astfel incat sa avantajeze orice tip de silueta. Voalul vaporos ii confera o alura diafana, fluida, in vreme ce cupele si aplicatia pretioasa din talie iti infrumuseteaza vizibil bustul, atragand atentia asupra formelor tale feminine.