dyfashion.ro

Rochia cocktail Ingrid

rochia cocktail Ingrid
Indragim rochiile cocktail pentru ca ele ne salveaza in orice situatie. Pe langa faptul ca sunt confortabile, pot fi purtate larochie-cocktail-de-vara petrecerile si evenimentele din timpul zilei sau din timpul serii, impresionand indiferent de context. Fie ca mergi la o intalnire romantica, la o petrecere aniversara, un dineu, o nunta sau un botez, rochiile cocktail sunt intotdeauna tinuta potrivita, mai ales atunci cand nu stii ce anume sa porti. In plus, aceste accesorii vestimentare se prezinta intr-o gama atat de variata de optiuni, incat nu ai cum sa te plictisesti de ele.

In cea mai recenta colectie Miss Grey, am creat numeroase modele inedite de rochii cocktail de vara cu ajutorul carora sa iti construiesti amintiri memorabile la evenimentele de sezon. Pentru a te ajuta sa te inspiri, astazi iti oferim doar doua sugestii fermecatoare:

Confectionata din dantela fina brodata manual cu paiete, rochia cocktail Ingrid se face remarcata in primul rand datorita texturii luxuriante a materialului si culorii vibrante. Dinamica, vesela si eleganta, nuanta de verde crud se incadreaza perfect peisajului sezonului estival, motiv pentru care cu siguranta va cuceri privirile oricarui invitat. Croita in stil conic, rochia cocktail reuseste sa iti sublinieze cat se poate de elegant si discret formele feminine, asigurandu-ti o alura usor seducatoare.

Daca preferi culorile mai delicate, iti recomandam rochia cocktail Ingrid in tonuri pastelate de somon. Dantela fina brodata manual cu paiete, in combinatie cu tonurile usor romantice de somon, ii confera un farmec aparte, in vreme ce lungimea midi iti asigura siguranta ca indiferent unde ai alege sa  porti, vei straluci si vei respecta intocmai codul vestimentar, fara a starni priviri curioase intr-un sens negativ.

rochia cocktail Ingrid

Te invitam sa descoperi rochiile cocktail de vara din cea mai recenta colectie

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochii-cocktail-de-vara-in-stiluri-inedite/