dyfashion.ro

Rochii senzuale cu imprimeu unic

rochii-senzuale-cu-imprimeu-unic-1
Pentru ca iubim rochiile maxi si mai ales cele bogate in falduri, mi-am atintit privirea spre doua modele pe care te incurajez sa le porti in vara aceasta.
Sunt doua stiluri diferite: unul este casual cu puternice influente indie, iar al doilea este elegant si poarta amprenta minimalismului exclusivist.

Dragile mele prietene, iata modelele care va pun in valoare silueta in moduri diferite, insa… un lucru este clar: ambele sunt stylish si pline de farmec!

Rochie PrettyGirl Balance Green

Rochiile maxi cu imprimeu psihedelic, au un efect de-a dreptul hipnotizant! Nu trebuie ratate, caci dau o nota aparte aparitiei tale. Modelul de rochie maxi PrettyGirl Balance Green urmeaza trend-ul cheie al acestui sezon: umerii dezgoliti.

Elasticul este cel care „fixeaza” rochia pe silueta ta: atat in zona umerilor cat si in zona soldului, astfel talia iti este punctata intr-un mod fin prin banda cu elastic. Manecile sunt 3/4 ceea ce face rochia potrivita si pentru o iesire pe inserate, mai ales daca esti la mare unde briza e mai puternica dupa asfintit. Materialul este usor si extrem de fin la atingere, de aici si iluzia de fluiditate oferita de miscarea volanelor rochiei.

Un model potrivit laturii tale romantice care prinde mai mult farmec pe timp de vara.

rochii-senzuale-cu-imprimeu-unic-2rochii-senzuale-cu-imprimeu-unic-3

Rochie PrettyGirl Romance Venice Grey

La polul opus stilului indie, care imbina elemente de folclor cu print psihedelic, se afla stilul minimalist. Trebuie sa mentionez ca acest stil impresioneaza prin simplitatea imprimeului care este insufletit de un croi aparte. Acesta este si cazul rochiei PrettyGirl Romance Venice Grey.

Modelul atrage, din nou, atentia asupra umerilor tai si asupra liniei gatului. Modelul este demn de o zeita, mai ales ca materialul din care este realizata aceasta bijuterie este satinat. Desi culoarea este un gri deschis, florile gigantice imprimate pe acest material dau un farmec aparte rochiei. Acest model poate fi purtat cu sau fara cordon satinat in functie de efectul pe care vrei sa il obtii.

Accepta statutul de zeita, zambeste si poarta-ti silueta in mod firesc

rochii-senzuale-cu-imprimeu-unic-4rochii-senzuale-cu-imprimeu-unic-5

VA RECOMANDAM COLECTIA DE ROCHII STARSHINERS, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-de-vara-volane-si-romantism/